Nikolay Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Харесва ми, отново добър проект от Яница. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Хубава е песента, но ми липсва кулминация.. все едно и също си е през цялото време сякаш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Undercover_ Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Що никой не коментира тая ква кучка е станала и на какво би могло да се дължи това? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Що никой не коментира тая ква кучка е станала и на какво би могло да се дължи това? Липсата на хитове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Най-любимото ми - заешко е! :1000 (29): :1000 (29): Всичко е уникално! Вече ми е любима. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Хубава е песента, но ми липсва кулминация.. все едно и също си е през цялото време сякаш. +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Искам master Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 офф, поредното курвенско видео на Яница, като жена не ме кефи мен лично никак. Единственото що-годе приятно в песента са куплетите, но едва ли ще си я пусна втори път. Чудно ми е в тоя форум какво я възхвалявате толкова тая Яница - участия има ли като е толкова "хитова" и такава "кралица" напоследък ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 офф, поредното курвенско видео на Яница, като жена не ме кефи мен лично никак. Единственото що-годе приятно в песента са куплетите, но едва ли ще си я пусна втори път. Чудно ми е в тоя форум какво я възхвалявате толкова тая Яница - участия има ли като е толкова "хитова" и такава "кралица" напоследък ? Спокойно, по същия начин бе и с "кралица" Немска, ще отмине и това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 1:1 като стилистика с предната - песен, клип, визия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Не знам дали ще стане хит като предната, но мен ме забавлява песента и цялото излъчване на проекта. Там, където меси, с къдравата коса, определено ми действа сексуално. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Цялата зарибявка в песента идва от начина на изпява на кyплетите... Харесва ми , пожелавам й успех ! +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Не знам дали ще стане хит като предната, но мен ме забавлява песента и цялото излъчване на проекта. Там, където меси, с къдравата коса, определено ми действа сексуално. :1000 (29): Страшна ее! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Нали? И на мен ми направи впечатление този кадър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Много мелодична песен и Яница я е изпяла супер сладко. Адмирации към нейното израстване! Кой да предположи, че именно тя ще забие такъв шамар на всички онези фенчета, които цял живот защитават и възхваляват евтиното и грозното. Нека да продължава с прогресът и старанието си, току виж някои парцалеси с нелепи претенции за певици на годината, осъзнаят колко са парадоксални и то съпоставени с една....Яница! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Мачкай, кралице! Хит на десетилетието. някой да ми направи подпис? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Нямам думи! Страхотна песен отново! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Told ya. :1000 (19): :1000 (19): :1000 (19): Това с Константин някаква преждевременна идея, като снима клипа го нямаше, но пък добри включвания. Това с "хималайския тигър" ще се ротира много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 24 Author Report Share Публикувано Март 24 Графики.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Ужасия. Яница прилича за пореден път на смачкан травестит в лицето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Aitosa Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Хубава песничка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Готина Яница и добро видео като цяло. Текстът е интересен, но нещо не ми пасва с мелодията на моменти. Като цяло монотонна песен, но не е лоша. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Умирамммммммммвм ьиящящтжнгв678ш5яшияшкокщ МАЧКАЙ КРАЛИЦЕ !!!!!! Лидерките: Галена 1, Яница 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Това ли беше песента, която "всички които чували, казвали, че е хит"???? :mf_surrender: Егати бозата...на Денис, дори е по-яка.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.