FikLena Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Мачкай кралице нека т завиждат Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Струва ми се, че Яница е фенка на Галена обаче. Тъп, безсмислен и вулгарен проект, също като предния й и останалите преди това. Мъжете, направени като Ханибал Лектър с памперси, няма да ги коментирам :1000 (29): +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Песента е невероятна и изтрелва Яница в ''А'' група! Пак невероятни лафове ще има благодарение на този хит! Изпълнението ме кефи страшно много. Перверзно и едновременно нежно. Клипа също е на супер ниво! Яница с къдрава коса изглежда брутално! Абе определено ако продължава с такива силни песни Яница има шанс да влезне в топ 5. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Естествено ще стане хит защото е на Яница, а всяка нийня песен е номер 1 ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Естествено ще стане хит защото е на Яница, а всяка нийня песен е номер 1 ! Всяка? Посочи! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Не знам дали ще ми хареса повече от предната, но ме кефи по някакъв начин и тази. Видеото е за 18+ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 http://s2.quickmeme.com/img/02/02358c778e3...7ac49084b84.jpg току виж някои парцалеси с нелепи претенции за певици на годината, осъзнаят колко са парадоксални Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
davena Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 И тази песен ще е хит колкото и останалите й "хитове"... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Pumpkin Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 :Vishenka_05: И песента е яка, припева кефи, но Яница повече. :1000 (34): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Кралицата мачка пак! Уникална песен, страхотен клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Кралица ! Песента е по слаба от предната ,но то такъв неземен хит рядко се прави. Изглежда уникално ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Бил ми знаел цвета на бельото - аз бельо не нося, мойто момче... Пълен минус е всичко! пс: От всички утайки, които възхвалявате тука, само Юнона прави свестни песни! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Подпси Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anelia Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Преслава ли имитира? Галена ли? Кристиана ли ? Андреа ли ? Гергана ли ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Умрях от смях на партиите на Коцето! :1000 (29): Толкова си зле-ле-ле-лей ле ле Пак яки вокали, дали пак не са взети от някъде? Текста кърти! След "Всичко чуждо" това е най-якото парче на Баница! Клипът отново е яко попадение! Почна да мачка! Слушай задължително! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Харесва ми , макар да е в стилистиката на предната отново ми харесва . Клипа е интересен , определено последните и 3 клипа има развитие - това може би е най-доброто и видео . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Не. На ромски са. Същото момче ги пее, мисля. Нe мога да кажа със сигурност дали е той, защото гласът е обработен. Пак яки вокали, дали пак не са взети от някъде? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Badolero, би ли ни превел какво се пее във вокалите? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Тя освен Константин си е взела и имиджа на Ася от "Не си ти" ... черни дрехи, ушички, огън ... да беше метнала и едни карти. Иначе от толкова ебавки накрая момичето верно ще реши, че е Императрица и после няма сваляне .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Най-вероятно ще е хит, но е по-слаба от предната, а в същото време са я правили по нейния калъп, което писва. Клипът има добри моменти, партията на Коката не се връзва с нищо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Готина е, но миналата продължава да ми е любима и трудно ще я надмине. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Много шум за нищо! Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.