DevilWish Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Наистина е ужасно смешно Пайнер да пусне това след последните няколко песни.... Ама какво е това лошо копие на Екстра Нина? Не, не, не става. В Пайнер по-лош клип е нямало. Все едно гледам ония по Тянков ТВ или ДС ТВ по едно време имаха нови попълнения с подобни клипове. Не мога да повярвам, че това се пуска днес. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Момичето пее добре на живо, но не става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Честно казано припевът е запомнящ се. Дебютно парче е, тепърва ще се учи жената от грешките си. Ако се мачка всеки, които следва мечтите си, би било много трагично. Дано не се поддава на отрицателния вот, да има хъс и да работи. Историята помни много по-трагични дебюти като Нежен рекет, но това не пречи години по-късно Преслава да стане певица на годината. Кои сме ние, че така агресивно да подхождаме? Момичето толкова се е старало, изпитва вълнение, че и е първи проект. Много сме жестоки хората, ей! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Пайнер трябва да подбират какво пуснат и слагат в канала си.. Има толкова талантливи и хубави момичета, на които да се даде шанс, а те пуснат такива нелепости, жени на някой чичко-паричко.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Страхотна изненада! Очаквах отдавна песента на Пресила, но не очаквах да е толкова яка! Напомня ми най-доброто в попфолка, най-сетне дебют с динамично парче. Браво! Много як глас, отличаващ се. Доста е различна в клипа. С шапката наистина много ми прилича на Нина, но това е възможно най-добрият комплимент! Дано да не ме разочарова със следващи песни, да продължава в същия дух!!!! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Самото името буди смях... кво е тва Пресила???????? Първо помислих, че е някаква гавра. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Песента е със синтезаторно звучене, което ми харесва, но не е достатъчно добра, видеото също, но всичко това може да се пооправи. Но с този псевдоним как да стане, хората веднага се сещат за Преслава и се дразнят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LiMoUS Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Пресилена работа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Каква е тази? Ужас .... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Каква е тази? Ужас .... Кое е ужас? Певица е и пее та се къса, би трябвало това да е най-важното за една певица, не мислиш ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Кое е ужас? Певица е и пее та се къса, би трябвало това да е най-важното за една певица, не мислиш ли? Ами не ми харесва, въпрос на вкус. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Тва девойче е облякло всичко що има в гардероба... в един клип! Приликата с Екстра Нина сте я отбелязали, което не е в неин плюс.Песента е в стил "модерна и различна(2004)".Колко е талантлива не успя да покаже с дебюта си, че да не лае много във фейсбук.Ако е стока ще й дадем шанс.В крайна сметка феновете на поп-фолка сме много толерантни, направили сме известни един куп бездарници като Татяна, Цура, Яница... защо не и тази?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Най-важната им работа е да й сменят псевдонима - има толкова незаети имена, започващи с П, които могат да използват: Павлина, Паолина, Памела... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Песента не ми харесва. Визията не ми харесва. Името на певицата не ми харесва. Видеото не ми харесва. Гласът й не ми харесва или поне в тази песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Песента не ми харесва. Визията не ми харесва. Името на певицата не ми харесва. Видеото не ми харесва. Гласът й не ми харесва или поне в тази песен. +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Пухкавалека най-доброто име за тази гърла. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Пухкавалека най-доброто име за тази гърла. Защо пък така? Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Графики. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Добро заглавие на целия проект... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Смеете се, но скоро ще ви е новата любимка! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Смеете се, но скоро ще ви е новата любимка! Абсолютно, има много повече качества от някои лидерки в момента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Freya Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 На мен пък ми прилича на Лия Песента е безлична. Името й е повече от смешно, дори не заради Преслава, просто Пресила звучи зле Поп-фолка трябва да спре да бълва нови певици и сериозно да пресее сегашните си.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 На мен пък ми прилича на Лия Песента е безлична. Името й е повече от смешно, дори не заради Преслава, просто Пресила звучи зле Поп-фолка трябва да спре да бълва нови певици и сериозно да пресее сегашните си.. Че какво бълва? Това е може би първата дебютантка в Пайнер от години насам! Едно време излизаха нови певици всеки ден. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Че какво бълва? Това е може би първата дебютантка в Пайнер от години насам! Едно време излизаха нови певици всеки ден. Завиждат, защото е хубава и талантлива и ще измести техните любимки. Трябва да се дава път и на младите, каква е тая омраза с която ги заливат, все едно техния хляб яде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Завиждат, защото е хубава и талантлива и ще измести техните любимки. Трябва да се дава път и на младите, каква е тая омраза с която ги заливат, все едно техния хляб яде. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.