Bandolero Публикувано на Март 27 Report Share Публикувано на Март 27 Моята тема беше първа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Слабо... Паришева вокали ли пее, хаха?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 потрес Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Какво се оказа "Кво става тука 2", както се шегуваше някой снощи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Слабо... Паришева вокали ли пее, хаха?! много Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Ако я нямаше написана в името, даже не се разбира, че е тя - Мария вече се чуди как да е интересна..Песента ми е като Скоро - бавна и протяжна - никакъв пауър! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Падение,ебаси текста.....срам за Елена,че позволява да й пишат името върху това и да се траби,че с тази песен се завръща!!!!!! Много е харесвах преди....жалко! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 :roll1: Това е твърде несериозно... Елена знае ли, че с тази помия се "завръща"? Пс:Ко прайм са е класи над тва... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 :roll1: Това е твърде несериозно... Елена знае ли, че с тази помия се "завръща"? Пс:Ко прайм са е класи над тва... Снощи кой се напъваше, че ше е бомба - да си изтрие поста, хаха... :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Знаех си, че Елена само ще участва, а няма да е дует. Нищо особено не е песента. По-добре да запомним Паришева с хубавите й стари песни, отколкото да пее боклуци като това. Жалко наистина, че завръщането й е точно с такава песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Много яка музика. Но си е тъпичка песента. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Не ме впечатлява. Слабо и много циганьорско. Мария се чуди с какво да стане интересна. Елена така или иначе няма да пее повече. Това ще е колкото да си начеше крастата и да направи нов клип. Дори мисля че тя няма действащ договор с Пайнер. В прес инфото на Пайнер само за Мара пише Изпълнителката на Пайнер...... И за Елена няма смисъл де. Нисшата и стилът й бързо зачезнаха и бяха претопени от Оцковите бози Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Костата е почнал да прави много слаби песни..това дори за боклука не става... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Не знам защо мрънкате толкова .. Едва ли някой се е надявал, че ще е дует, по-скоро всички си знаехме, че ще е featuring .. На мен ми харесва, Кости сякаш винаги е давал е идея по-добра песен на Мария, отколкото на другите .. Успех да проекта! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 WTF ??? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Много слушания ми трябваха, за да ме хване песента. Определено текстът разваля песента, иначе самата музика не е толкова лоша. Има зарибяващи моменти, но трябваше да го пуснат с клипа, така със слайд е мега тъпо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Песента е отвратителна, голямо разочарование .. сега Елена, ако реши някога да се завърне със самостоятелна песен, интереса няма да е същия, заради появата на това нещо. Иначе Мария не се е спряла от дуета и фючъринги - аман вече! Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Много слушания ми трябваха, за да ме хване песента. Определено текстът разваля песента, иначе самата музика не е толкова лоша. Има зарибяващи моменти, но трябваше да го пуснат с клипа, така със слайд е мега тъпо. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Не е чак толкова зле колкото я изкарахте, даже припевът си е зарибяващ. И това не е песен на Елена, пее там някакви вокали и това е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Припевът и музиката ме кефят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Елена прави песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Ще може ли някои да даде текста на песента! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
forlon Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Costi си е сила. Харесвам ритъма, аранжимента, само текста не ми харесва изобщо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grigor Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Очаквах много повече. Много слаба музика и текст. По-добре да остане без клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Слабо парче е по принцип, но след 5-6 слушания доста зарибява, приятна е. Едва ли някой ще й даде такъв шанс, така че песента най-вероятно ще отиде в коша. Ако беше излязла с по-мащабен клип можеше да се забележи, но така не мисля, че ще стане дори популярна. И аз се присъединявам към мнението по-горе, че това е просто една песен за Елена, едва ли ще се завърне. Изпя си вокалите, ще направят едно клипче и дотам ще е, според мен. Преди много я харесвах, но сега вече доста се е сменила като цяло музиката, не знам ако реши да се завръща дали ще успее да си върне позициите. Успех все пак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.