ANGEL Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 В надпреварата за изненадващ featuring Мария определено излезе с една от най-добрите идеи - да включи Елена. Но когато песента звучи така и е пусната без клип, просто няма смисъл. +1. Приятна е песента, в припева няма нищо свързано и разбираемо като текст, нали? ;дд Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Ама какво се пее във втората част на припева, нещо на ромски ли е? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Харесва ми песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Супер е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 - Пак в Обеля? - Да бе, да бе! :1000 (29): Абсолютно! xaxaxa :1000 (29): Не мога да повярвам, че такава чалгия ме зариби толкова... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Завъртяха я и я пуснаха няколко пъти снощи като припевът вече се знае, зарибява и ще бъде хит по дискотеките подобно на дуетите с Азис (изключвам последния). Трябваше да я пуснат направо с клипа, така ефектът щеше да е по-голям. Но и така ще се превърне в хит. Радвам се, че си реалист. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Зариби ме и мен. Елена много допринася за песента наистина, заслужено е написана в заглавието. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Март 31 Author Report Share Публикувано Март 31 Нали? Яка е. Зариби ме и мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.