.close to me. Публикувано на Март 27 Report Share Публикувано на Март 27 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Мали на Александрова ще е същата, тази защо не си смени песента ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Хахаххахахаха тая не я понасям ама как й го тури на Александрова Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Еееее, много яка песен. Много ми харесва. Това е най-добрата ѝ песен и видео. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Като цяло песента и видеото са най-добрите за нея, получили са се, но на Теди песента си е по-яка.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Тази песен е на Теди Александрова! Няма как да ми хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Тая е много проста и жалка.Да краде песен на Теди... Напразно е дала толкова пари.Дано и малко популярна да не стане тази песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Свинкята с евтините пиарчета. Да, песента е най-яката нейна и клип, обаче това си е песента на Александрова. Няма как да очаква и малко популярна да стане! Смешка! Теди да си пуска песента завършена и да я пуснат в някоя компилация. И без клип пак ще е по-популярна от това! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DJZiki Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Яка музика и видео.Текста е тъп.Това момиче има много неприятен глас.. поне за мен!Далеч е от таланта на Александрова! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Да си сменят Пиарите! Славена спукала ребро по време на снимки. Тази припаднала по време на снимките. Друга пометнала. Аман. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Да си сменят Пиарите! Славена спукала ребро по време на снимки. Тази припаднала по време на снимките. Друга пометнала. Аман. Софка пометна по време на снимките.. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Тази песен е на Теди Александрова! Няма как да ми хареса. +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 И двете песни не ми харесват особено, супер стандартни са някакви... И вече станаха дразнещи мангалските припявания. Да си пеят целите песни на цигански. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rexregul Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Не е мой тип Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 И аз смятам, че гласа и е много неприятен.Като визия също не е нещо особено.По-добре да спре да си хвърля парите, вече сигурно си ги нареди пет несполучливи проекта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.