gogo Публикувано на Март 27 Report Share Публикувано на Март 27 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 :D Постарали са се. "Разбира се, че е така" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Добър клип, за Нанков говорим все пак. И песента е зарибявка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Песента много ме кефи, жалко, че прибърза да я представи без видео, но иначе е много яка. Клипът ми се струва леко гнусен, показва реалността, но въпреки това не ми хареса. Моментите с танцьорките са излишни. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Песента е весела и приятна, но това, което виждам като видео, не ми се струва много професионално, добри идеи все пак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 С тая пародия Нанков се изплю на клиповете си от последните години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Мега яката песен. "Разбира се, че е така." ахаххахахаха :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 LoL защо клипа започва с "Жица, жица"? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 LoL защо клипа започва с "Жица, жица"? Да, настръхнах! И аз питам. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Страхотни филтри, страхотни идеи, страхотно видео. Браво на Нанков, единствено не ми харесват кутийките, в които са надписите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Една от любимите ми песни в момента :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Кефи ме песента . Клипа е много забавен , определено са си свършили работата . Мацката с черната коса коя беше ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Много яка песен! Клипа като за Борис е добър. Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Борис ДАли е мнооого изтъркан. Въобще не го виждам скоро да му се получи някоя песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Кефи ме песента . Клипа е много забавен , определено са си свършили работата . Мацката с черната коса коя беше ? Деница май се казваше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Готин клип, хубава песен, сладък Борко. Малко комично и неестествено изглежда премахването на сенките под очите му, ама годинките не прощават. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Графики Дано има милион гледания поне. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Справил се е Борко.Текста му е хубав, музиката му приятна, видеото малко компромис.Надявам се Нанков не се гордее с балончетата и надписите :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.