stenly Публикувано на Април 2 Report Share Публикувано на Април 2 Изтегли Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Песента е хит. Много се радвам, че е силна песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 WOW Много зарибяваща и готина песен, кефи ме. Клипът си знаех, че ще е хубав - отново в стил "Камелия"! Харесва ми, силен проект си е! Пожелавам й успех оттук нататък - и най-важното, което ми се иска е - нека да и по-активна в музикален план.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Добра е песента, определено. Май само обработката на гласа ми не ме кефи. Защо чак такъв аутотюн? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Уау, как е успял да изтече? :1000 (29): Не очаквах точно това, със смесени емоции съм, но е доста приятен проект. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 На мен ми звучи като Оцко това. Дано стане хит. Камелия има нужда от такъв. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Само, че не видях кадрите с късата черна перука - да не са отпаднали? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Когато феновете на Кама се смееха, че Ивана стои на перваза в последния си клип, а Кама сега се чекне на прозорец. Очаквах много по-силен клип и песен, "Престъпно е" е по-добър проект. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Песента има някакъв потенциал, за разлика от последните неща, които пусна. На мен лично ми хареса чутото, никак не е лоша. Клипът е слаб за Камелия, но все пак добър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Undercover_ Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Бих казал, че всичко е супер! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Точно такъв стил песни очаквам от Камелия, като се появи с по-добър звук се надявам да затвърдя впечатленията си за добра песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 И мен ми звучи като Оцко иначе ;д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Хахах кой прецака Кама така и го пусна с лошо качество? :1000 (29): За да се направя на обективен, ще я изчакам с по-хубав звук, че иначе не мога да повярвам, че такава боза се прави от година, то дори клипа изглежда евтин?? Айде ще изчакам с хубав звук.. То верно ще се окаже, че "Престъпно е " е по-добра..:Д: хаха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Мелодията ми идва много позната..но не знам от къде. Иначе много яка песен,харесва ми.Клипа също е страхотен. Очаквам с хубаво качество. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 На мен ми звучи като Оцко това. Дано стане хит. Камелия има нужда от такъв. Не е на Оцко - ще се изненадате чия е... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Камчия ще мачка Ще я изчакам с по-добър звук. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Хахах кой прецака Кама така и го пусна с лошо качество? :1000 (29): Тя сама се прецака, като го качи, този запис е от сървърите на vbox, така че вината си е нейна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Тя сама се прецака, като го качи, този запис е от сървърите на vbox, така че вината си е нейна.Аз не разбрах защо не прави премиерата в Ютуб или поне и в двата сайта едновременно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Заебаха проекта тотално. Трябваше да я пусне сега и в vbox, и в youtube. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 От това, което чух, по-скоро ми харесва. Не вярвам да стане някакъв огромен хит, но е добър старт за Камелия извън Пайнер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 http://media09.vbox7.com/s/17/1765a27236r0e06b50a9.mp4 Ето го с хубаво качество Edit: Клипа вече е публичен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Мачкай Камелиооо , ще изчакам да излезе с хубаво качество , но определено ми харесва ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Тва ми звучи като песен на Флори! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 На места не й се разбира какво пее. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Мале, какви прости и тъпи същества има! Защо трябваше да пускат песента и видеото с такова лайняно качество? Припева се разбра, мелодията също, звучи добре, но какъв е смисълът за няколко часа? Видеото е добро отново, но ги няма кадрите с онази перука. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.