FikLena Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 :1000 (33): :1000 (33): :1000 (33): И ко? Ще видим гледанията в Ютубе Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Камелия има фетиш към крака! В интерес на истината, Камелия си има супер дълги, красиви и много добре поддържани крака, които правят дупето и особено предизвикателно. Когато се е раждала, Господ е бил в настроение.... :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Отсвирите са мега надъхващи... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 И кой е композитора в крайна сметка ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Ае направете графики де. пфу мързели Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Камелия от години не имала по-силна песен, отколкото клип. Последният такъв пример май е "Целувай ме". Клипът не ме очарова много, нагледахме се последните 2 години на подобни концепции в клипове, филми и реклами. Да, страхотни кадри и заснемане, но дотам. Песента ми харесва много, има потенциал, надявам се да се забележи. П.С. Ако Камелия чете тук, време й е за клип в студио. Нещо от типа на "Никотин", нагледахме се на хотели последните 20 години Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Оле, в последните кадри, като си вдига веждата, умирам, БРАВО НА КАМЕЛИЯ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Страхотен проект! Песента много ми харесва, зариби ме. Клипа е точно такъв какъвто ги обичам - мега як. Браво, много съм доволен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
tedi_9108 Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Брутален проект... Браво на Камелия! Много ме кефи тая жена как работи. Клиповете и винаги са били качествени и стилни. Много чалгарки в момента пикаят газ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Брутален проект... Браво на Камелия! Много ме кефи тая жена как работи. Клиповете и винаги са били качествени и стилни. Много чалгарки в момента пикаят газ Ще пълниш газовите бутилки, докато ги щракаш твоите приятелки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Оставетете я да си го качи сама в канала. Кво се правите на оборотни? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
tedi_9108 Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Ще пълниш газовите бутилки, докато ги щракаш твоите приятелки. хахахаха.... определено Ще оправим проблемите с газовата криза Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Кама си е възвърнала усета за хитове.. :1000 (29): :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Много тъп текст. "Само ти...единствен ти"... абсолютно клише. Даже Шонононо има такава фраза. Мелодията е претоплена манджа... и за всеки случай имаме ТУП-ТУП, за да има някакви шансове да влезе в дискотеките. Изпяването е безумно... особено на припева, крайните фрази... блее като магаре. Клипът ми се струва, че е чопнат отнякъде, но не мога да се сетя в момента. Особено черно-белите сцени... Тая песен е по-тъпа от "Престъпно е"... която съм я превъртял поне 20-30 пъти... това го отписвам. Не мога да си обясня... това ли е най-добрата песен на Кама от новите й??? Верно ли тая боза й е пилотна към албума? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Много тъп текст. "Само ти...единствен ти"... абсолютно клише. Даже Шонононо има такава фраза. Мелодията е претоплена манджа... и за всеки случай имаме ТУП-ТУП, за да има някакви шансове да влезе в дискотеките. Изпяването е безумно... особено на припева, крайните фрази... блее като магаре. Клипът ми се струва, че е чопнат отнякъде, но не мога да се сетя в момента. Особено черно-белите сцени... Тая песен е по-тъпа от "Престъпно е"... която съм я превъртял поне 20-30 пъти... това го отписвам. Не мога да си обясня... това ли е най-добрата песен на Кама от новите й??? Верно ли тая боза й е пилотна към албума? Как едно хубаво нещо не каза. Бахти дразнителя, а все си мислех че Фокси те провокира. Пълен минус си Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 И кой е композитора в крайна сметка ? Алек Сандър, песента е готова от 4 години..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Алек Сандър, песента е готова от 4 години..... Това е от Алек Сандър? Сериозно? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Много тъп текст. "Само ти...единствен ти"... абсолютно клише. Даже Шонононо има такава фраза. Мелодията е претоплена манджа... и за всеки случай имаме ТУП-ТУП, за да има някакви шансове да влезе в дискотеките. Изпяването е безумно... особено на припева, крайните фрази... блее като магаре. Клипът ми се струва, че е чопнат отнякъде, но не мога да се сетя в момента. Особено черно-белите сцени... Тая песен е по-тъпа от "Престъпно е"... която съм я превъртял поне 20-30 пъти... това го отписвам. Не мога да си обясня... това ли е най-добрата песен на Кама от новите й??? Верно ли тая боза й е пилотна към албума? Кво чопнат, тя директно каза в интервю, че се е вдъхновила от "50 нюанса сиво". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Как едно хубаво нещо не каза. Бахти дразнителя, а все си мислех че Фокси те провокира. Пълен минус си Еми не ме кефи... виж песента на Юнона е 100 пъти по-яка и като идея, и като клип, и като текст... сравнявам ги, понеже са с подобно звучене. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Това е от Алек Сандър? Сериозно? Да, ама няма време да го напишат под клипа заради изтичането. Тя вечер ще го оправят..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Кво чопнат, тя директно каза в интервю, че се е вдъхновила от "50 нюанса сиво". Никога не съм харесвал "вдъхновенията" им - Андра, КАма, Мара, Жалка и куп други направо си копират... после ги пишат новатори, а не са. Като цяло бих казал, че клипът е най-приятното нещо в този проект. Може би съм по-краен, понеже очакванията ми изобщо не се оправдаха. Това е от Алек Сандър? Сериозно? Той не правеше ли поп, денс и прочее? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Той не правеше ли поп, денс и прочее? Заради Кама и педалите обръщат резбата, че поп-щомпозитор няма да пропише чалга. Не знаеш ли това? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Той не правеше ли поп, денс и прочее? Именно затова съм изненадан. Ако Камелия предлага такова качество и в следващите проекти, бих си купил албума й, определено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Припевът е убийствен..ще дъни дискотеките Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.