Jump to content

Online: Камелия - Неповторим

Препоръчани коментари

• Отговори 311
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Айде, близките около Кама да кажат името на мъжа в клипа, че се интересуваме доста хора.

По-скоро да я питат защо е тази прилика с кавъра на Ку-ку бенд. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Айде, близките около Кама да кажат името на мъжа в клипа, че се интересуваме доста хора.

Виктор Стоянов се казва - питах току що, айде Оспокойте се...;)

Сподели в други сайтове

Силен нов старт за Камелия! Песента си е комерс, но не е лоша- може и да гърми по дискотеките... Хубав, макар и доста познат текст... Клипът е в типичния за Камелия секси стил, който тя си владее изключително добре...

Приликата с "50 нюанса сиво" е само визуална, тъй като във въпросният филм има доста дълбок, любовен замисъл, а тук като че се залага повече на садо-мазо идеята. :D

Камелия определено удари в десятката с това завръщане, да видим сега накъде ще се развие проектът...

Е, че Нюансите масово се свързват само с камшици, белезници и прочие... :д

По темата: Приятен комерс, нищо нечувано. Камелия е повече от секси. Успех на проекта. Би трябвало да е хитче, мен ме кефи.

image.jpg
Сподели в други сайтове

Очаквах много повече и нямах търпение да излезе, не е лош проект, но след толкова чакане... Пожелавам успех, но не мисля, че ще стане популярна песен.

Сподели в други сайтове

Е, че Нюансите масово се свързват само с камшици, белезници и прочие... :д

Дааам, на пръв поглед така се възприема този филм, но когато човек го види... остава шокиран колко дълбок и любовен е всъщност. :)

Но и Камелия може би се е опитала да вмъкне някаква по-дълбока нотка от чисто сексуалната.

Сподели в други сайтове

На мен ми прилича на това като, че ли

Не, това е оригинал на песен на Мира - и не прилича.

Отсвирът си е от кавъра на Слави, просто трябва да се разбере това циганско ли е, народно ли е. Μоже някой да го прати до Слави.

Сподели в други сайтове

Харесва ми. Началото на песента ми е много в Оцко стил. Определено ми е доста мелодична и приятна. Припевите една идея по-добре трябваше да ги изпее, куплетите са много яки.

Видеото е обичайно за нея, много добри визии, но Нанков да спре да ги кара да се чекнат чак толкова, макар нея и Деса и без да ги караш си се :D За мен е много по-силен проект от "Престъпно е".

И все пак кои са авторите на песента, че не ми се четат 4 стр :1000 (29): Някои хора като знаят, вместо да се правят на интересни да го кажат, не да подмятат в стил видите ли колко съм оборотен, клеча по цяла вечер на скайп на поредния педал и знам коя с кой работи и кво ще пуска :mf_surrender: Не на всички целта в живота им е това :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

И все пак кои са авторите на песента, че не ми се четат 4 стр :1000 (29):

Е, не разбра ли - 4 пъти го постнах! Куку бенд са авторите, плагиатът е Малек Сандлър.

Сподели в други сайтове

Е, не разбра ли - 4 пъти го постнах! Куку бенд са авторите, плагиатът е Малек Сандлър.

Благодаря ти много, Паченце ...леле, но това е фенът на Драгана :D

т. м. и ар. ли са негови ?

Сподели в други сайтове

Какви Ку-ку бенд ви гонят? Това е песен на Мадона (от линка на @pacho и си мисли, че е открил топлата вода :D), изпята от Нели Петкова, с етно мотиви.

На мен ми прилича на "Ти не харчиш" припевът. Но няма нищо странно - почти всички песни си приличат вече.

Проектът е качествен, песента е комерсиална, но с една идея по-различна, може би. Не съм сигурен. Но все пак - клип като клип, песен като песен. За Камелия не е нищо ново. :)

На мен ми е интересно нещо по-различно да видим от нея. :)

Сподели в други сайтове

Какви Ку-ку бенд ви гонят? Това е песен на Мадона (от линка на @pacho и си мисли, че е открил топлата вода :D), изпята от Нели Петкова, с етно мотиви.

Чуй музиката бе, човек. Да, открих топлата вода, защото тук се даваха линкове на Емануела и Джина Стоева, които нямат нищо общо.

А тази версия на песента на Мадона с "етно мотиви" както ти ги наричаш, то си е цял отсвир - е едно към едно с това на Камелия.

:mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Не знам колко хомо има в тоя форум , но гъза на Кама е меко казано страшен ! На 44 години така да изглежда жена... аз нямам думи ! За стимул и давам 6 :)

Сподели в други сайтове

Но ти си написал, че Камелия е откраднала от Ку-ку бенд. А пък Ку-ку бенд са си правили шоу програмата, като са направили песента на Мадона с етно мотиви, която очевидно не знаеш, че е нейна?

Ти мислеше и, че Азис пее на плейбек в "Като две капки вода" ..

Без лоши чувства, просто много пъти пишеш и не улучваш. :D

Чуй музиката бе, човек. Да, открих топлата вода, защото тук се даваха линкове на Емануела и Джина Стоева, които нямат нищо общо.

А тази версия на песента на Мадона с "етно мотиви" както ти ги наричаш, то си е цял отсвир - е едно към едно с това на Камелия.

:mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Но ти си написал, че Камелия е откраднала от Ку-ку бенд. А пък Ку-ку бенд са си правили шоу програмата, като са направили песента на Мадона с етно мотиви, която очевидно не знаеш, че е нейна?

Ти мислеше и, че Азис пее на плейбек в "Като две капки вода" ..

Без лоши чувства, просто много пъти пишеш и не улучваш. :D

Не знам Ла исла бонита, че е на Мадона. Ти за къв ме мислиш? :mf_surrender:

И това "са си я НАПРАВИЛИ" да ти говори нещо? Или мислене и говорене нямат свръзка при теб? Песента е изцяло изменена, те са си вкарали сумати неща вътре.

Азис в първото предаване не пя на живо, от там нататък нито микрофона си отдалечава, нито липсват звуци от дишане и други странични.

Неслучайно се наложи той да се оправдава във фейса си и нова тв специално да правят репортажи по този въпрос, за който явно са изчели една камара коментари в нета, щом си правят труд да опровергават.

Сподели в други сайтове

Очевидно от първия ти пост личи, че не знаеш от къде са "копирали" Ку-ку бенд.

Иначе, няма нищо необичайно за Ку-ку бенд - те много песни са "изменяли" така и това е просто импровизация върху оригинала.

С това за Азис просто се излагаш.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...