Sisa Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Браво! Доста добър проект! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Айде, близките около Кама да кажат името на мъжа в клипа, че се интересуваме доста хора. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Айде, близките около Кама да кажат името на мъжа в клипа, че се интересуваме доста хора. По-скоро да я питат защо е тази прилика с кавъра на Ку-ку бенд. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Айде, близките около Кама да кажат името на мъжа в клипа, че се интересуваме доста хора. Валери Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Айде, близките около Кама да кажат името на мъжа в клипа, че се интересуваме доста хора. Виктор Стоянов се казва - питах току що, айде Оспокойте се... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Ще видим. Хах гледай каквото искаш Тоест ще те огрява ама само в мокрите ти сънища! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Виж как знаеш. Последно - Виктор Стоянов или Марио Митков се казва? https://www.facebook.com/viktor.stoqnov?fref=ts Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Еми, като ме зарязаха, сега е нормално да си плащам за опаткване. Благодаря, Ноле. В доста не-нормален свят живееш явно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Няма нищо вулгарно в клипа, евала! И с краката на прозореца е У-Н-И-К-У-М!!!!!!!! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Силен нов старт за Камелия! Песента си е комерс, но не е лоша- може и да гърми по дискотеките... Хубав, макар и доста познат текст... Клипът е в типичния за Камелия секси стил, който тя си владее изключително добре... Приликата с "50 нюанса сиво" е само визуална, тъй като във въпросният филм има доста дълбок, любовен замисъл, а тук като че се залага повече на садо-мазо идеята. Камелия определено удари в десятката с това завръщане, да видим сега накъде ще се развие проектът... Е, че Нюансите масово се свързват само с камшици, белезници и прочие... :д По темата: Приятен комерс, нищо нечувано. Камелия е повече от секси. Успех на проекта. Би трябвало да е хитче, мен ме кефи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 https://www.facebook.com/viktor.stoqnov?fref=ts https://fbcdn-photos-c-a.akamaihd.net/hphot...d2ca867c2615591 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Очаквах много повече и нямах търпение да излезе, не е лош проект, но след толкова чакане... Пожелавам успех, но не мисля, че ще стане популярна песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Е, че Нюансите масово се свързват само с камшици, белезници и прочие... :д Дааам, на пръв поглед така се възприема този филм, но когато човек го види... остава шокиран колко дълбок и любовен е всъщност. Но и Камелия може би се е опитала да вмъкне някаква по-дълбока нотка от чисто сексуалната. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 На мен ми прилича на това като, че ли Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 На мен ми прилича на това като, че ли Не, това е оригинал на песен на Мира - и не прилича. Отсвирът си е от кавъра на Слави, просто трябва да се разбере това циганско ли е, народно ли е. Μоже някой да го прати до Слави. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Харесва ми. Началото на песента ми е много в Оцко стил. Определено ми е доста мелодична и приятна. Припевите една идея по-добре трябваше да ги изпее, куплетите са много яки. Видеото е обичайно за нея, много добри визии, но Нанков да спре да ги кара да се чекнат чак толкова, макар нея и Деса и без да ги караш си се За мен е много по-силен проект от "Престъпно е". И все пак кои са авторите на песента, че не ми се четат 4 стр :1000 (29): Някои хора като знаят, вместо да се правят на интересни да го кажат, не да подмятат в стил видите ли колко съм оборотен, клеча по цяла вечер на скайп на поредния педал и знам коя с кой работи и кво ще пуска Не на всички целта в живота им е това Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 И все пак кои са авторите на песента, че не ми се четат 4 стр :1000 (29): Е, не разбра ли - 4 пъти го постнах! Куку бенд са авторите, плагиатът е Малек Сандлър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Е, не разбра ли - 4 пъти го постнах! Куку бенд са авторите, плагиатът е Малек Сандлър. Благодаря ти много, Паченце ...леле, но това е фенът на Драгана т. м. и ар. ли са негови ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Кама разбуни духовете, вече си имаме интересен проект за 2015. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Какви Ку-ку бенд ви гонят? Това е песен на Мадона (от линка на @pacho и си мисли, че е открил топлата вода ), изпята от Нели Петкова, с етно мотиви. На мен ми прилича на "Ти не харчиш" припевът. Но няма нищо странно - почти всички песни си приличат вече. Проектът е качествен, песента е комерсиална, но с една идея по-различна, може би. Не съм сигурен. Но все пак - клип като клип, песен като песен. За Камелия не е нищо ново. На мен ми е интересно нещо по-различно да видим от нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Какви Ку-ку бенд ви гонят? Това е песен на Мадона (от линка на @pacho и си мисли, че е открил топлата вода ), изпята от Нели Петкова, с етно мотиви. Чуй музиката бе, човек. Да, открих топлата вода, защото тук се даваха линкове на Емануела и Джина Стоева, които нямат нищо общо. А тази версия на песента на Мадона с "етно мотиви" както ти ги наричаш, то си е цял отсвир - е едно към едно с това на Камелия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
youtobe Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Не знам колко хомо има в тоя форум , но гъза на Кама е меко казано страшен ! На 44 години така да изглежда жена... аз нямам думи ! За стимул и давам 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Но ти си написал, че Камелия е откраднала от Ку-ку бенд. А пък Ку-ку бенд са си правили шоу програмата, като са направили песента на Мадона с етно мотиви, която очевидно не знаеш, че е нейна? Ти мислеше и, че Азис пее на плейбек в "Като две капки вода" .. Без лоши чувства, просто много пъти пишеш и не улучваш. Чуй музиката бе, човек. Да, открих топлата вода, защото тук се даваха линкове на Емануела и Джина Стоева, които нямат нищо общо. А тази версия на песента на Мадона с "етно мотиви" както ти ги наричаш, то си е цял отсвир - е едно към едно с това на Камелия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Но ти си написал, че Камелия е откраднала от Ку-ку бенд. А пък Ку-ку бенд са си правили шоу програмата, като са направили песента на Мадона с етно мотиви, която очевидно не знаеш, че е нейна? Ти мислеше и, че Азис пее на плейбек в "Като две капки вода" .. Без лоши чувства, просто много пъти пишеш и не улучваш. Не знам Ла исла бонита, че е на Мадона. Ти за къв ме мислиш? И това "са си я НАПРАВИЛИ" да ти говори нещо? Или мислене и говорене нямат свръзка при теб? Песента е изцяло изменена, те са си вкарали сумати неща вътре. Азис в първото предаване не пя на живо, от там нататък нито микрофона си отдалечава, нито липсват звуци от дишане и други странични. Неслучайно се наложи той да се оправдава във фейса си и нова тв специално да правят репортажи по този въпрос, за който явно са изчели една камара коментари в нета, щом си правят труд да опровергават. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Очевидно от първия ти пост личи, че не знаеш от къде са "копирали" Ку-ку бенд. Иначе, няма нищо необичайно за Ку-ку бенд - те много песни са "изменяли" така и това е просто импровизация върху оригинала. С това за Азис просто се излагаш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.