SG Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Деса като самопродуциращ се аутсайдер е на 6 позиция в Топ 100. Нека Кама наложи като самопродуцираща се умница също такъв сингъл. Именно. Но тук става въпрос за друго- че повечето от феновете на Деса сме склонни да признаем напредъкът на Кама извън Пайнер, дори и когато той за момента се изразява само в една песен и един клип... а от отсрещната страна се подценява Десислава, все едно тя не е постигнала 100 пъти повече в 11-те години без компания. Камелия има да върви страшно дълъг път, за да стигне до нивото, което имаше Десислава като самопродуциращ се изпълнител. И Рени, и Вероника, че дори и Валя имаха силни предложения след като напуснаха Пайнер... но после слязоха надолу. На Камелия можем само да й пожелаем да не й се случи това и да успее да се задържи, като Десислава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Ти пък наистина от кога стана такъв фен на Камелия, преди не съм те виждал и ред за нея да напишеш!? :1000 (29): Разбрахме за ВИ БОКС и за това, че Камелия е набутала пари там, всички го разбрахме, не е нужно да се повтаря..Само, че тоя Вибокс никой не го гледа и Кама се е набутала в грешния сайт..НЕ случайно, Фокса подчерта, че Кама ще има гледания в бокс-а, много добре знае защо..Мерим гледания и рейтинг единствено в ЮТУБ !!!! Би ли ми казал как всички го разбрахме? Да ми обясниш просто как сме го разбрали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 и сто страници да направите скоро ще отшуми Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 и сто страници да направите скоро ще отшуми Няма как да стане това. Песента е много добра и излиза във време на абсолютни бози. Клипът е убиец, темата му е актуална, Кама изглежда превъзходно в него и всякакви опити да се търсят кусури са обречени на крах. Освен това, Камелия е най-търсената от медиите чалгарка в последните месеци, а интересът към нея расте с всеки изминал ден по ред причини, една от които е, че започна на чисто без Пайнер, а в България медиите мразят опитите на всякаква паплач да създава монопол. В момента даже и дават много по-голяма трибуна от необходимата, защото негласно я използват за бухалка срещу откровено наглеещият селяк от Димитровград. Налага се да отказва доста покани за интервюта, за да не пресоли манджата. Освен това ротацията и по 2 канала (ФЕН ТВ и БАЛКАНИКА ТВ) е видно поне 3 пъти по-сериозна, от онази от последните и години в Пайнер. Голямата мука на Пайнера не е от това, че Кама се е разкарала. Той и без това няма никаква идея какво да прави със старата генерация, след като всички от нея минаха 40 и не може да ги продава по старата система, която работи добре при малките пикли. Не ги и оставя да опитат нещо сами, защото е обладан да контролира всичко и да прибира от всичко. Освен това не му се вадят пари за концерти и турнета, нито пък за да помогне като продуцент за да съживи кариерите им. Така с годините се оказа, че старата генерация му идва в тежест, но пък не може да я разкара сам, защото бие сериозно по реномето. И единственото, което му идва като идея е с бездействие и игнор, да ги принуди сами да се откажат, да се задоволяват с трохи или просто да вегетират. Това категорично не отговаря на представите на Камелия за следващите 5-10 години от кариерата и. Тя е с най-запазена и актуална такава към днешна дата, от цялата стара генерация. Причината също я знаем, а и аз дебело и много мазно ще я повторя - времето минава и само хитовете остават. Никакви награди вземани преди 10-15 години не спасяват кариери, а само хитовете. При Кама както знаем те са били винаги най-големи, най-запазени и най-добре отгледани, в сравнение с всички от нейната генерация. Последното, на което ще се спра е ангжираността. От всички представители на старата генерация тя единствена бе в системата за пакетно предлагане на Пайнер, за година напред. Затова за нея не е проблем, като и изтече пакетното предлагане от Пайнер, просто да подпише със същите клубове със своята фирма, което вече е факт с няколко столични дискотеки, като предстои същото да се случи и с няколко в провинцията. Така една цифра от 100 сигурни участия на година са и бетон и няма да се налага да пречи на никой в Пайнер с дразнещото си присъствие, което лиглите около оная работа на Митака не могат да понасят. Единствено остават големите концерти, но и по това се работи.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Не знам какъв е проблема клипа да не излиза в търсачката на youtube. Няма значение дали профила е официален, партньорски или обикновен. Клипът трябва да излиза няколко часа след качването. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Кое е погрешното - домошарка, инат, обича малките неща. Всички Овни са такива. Камелия е Козирог - много по-тежък случай от Овен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Не знам какъв е проблема клипа да не излиза в търсачката на youtube. Няма значение дали профила е официален, партньорски или обикновен. Клипът трябва да излиза няколко часа след качването. Не излиза, защо Кама не е написала името на песента в таговете. <meta name="keywords" content="Камелия, камелия, Kamelia, Kamelia (Musical Artist), kamelia, kameliq, Kams Productions, Камс Продакшънс, popfolk, hit, попфолк, хит, 2015, ново, novo, new, ..."> Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 И без тагове може да се търси - заглавието съдържа достатъчно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Системата е такава, че в търсачката излизат само най-рано качените 2-3 клипа с еднакво съдържание, аз имам един клип на Жоро Любимеца - Дар от съдбата, който от 1 година не може да излезе в търсачката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Деса не е Камелия. Деса е глупава, а Камелия не е. Така, че стига сте правили асоциации за съдбата на Камелия като самопродуцираща се със съдбата на Деса като аутсайдер от всички музикални медии допреди 6 месеца. Това ти е 5 пост, в който пишеш за ДесиСлава, а темата е за Камелия. Ти като модератор трябва да го знаеш... Във всичките ти 5 поста чета за някакви Десови, котио плюли. Кои са те, че изчетох цялата тема, а не ги виждам... Какъв е този джелемски комплемкс не знам, но каквото и да пишете и за Деса и за Кама - и на двете им е все едно. ДесиСлава е певица с милиони гледания без продуктите и да са натрапвани и рекламирани, където и да е. 8 млн на Пусни го пак, 3 на Моето друго аз, 1 на Мръсни поръчки и Моето зайче.... Когато хората те обичат, нямаш нужда от излишна реклама. ДесиСлава е абсл феномен в мн отношения, но който иска ще вижда силните и страни, а който не - грешките и. ФЕН тв са използвачи. Никога Десови не са твърдели обратното. Фен тв си наложиха звездите благодарение на ДесиСлава, Азис, Константин и Бони преди 13 години. Всяка песен която изкараха беше мегахит. И Десислава са я ползвали за престиж, но не виждам нищо престижно в това да си използван. Още при първия провал на Кама, Фен ще се обърнах като фурнаджийска лопата... Камелия от 2003 напуска Пайнер - някой да разрови архивите на НФ и Кой... Няма да обиждам някой, само защото вие обиждате друг. Под нивото ми е, а гледам тука за години някои не се научиха... Пожелавам успех и на двете, а някои без да знаете, не пишете. Десислава бе пред подписване 2011-2012 с Ара. Те продуцираха Моето друго аз и Не искам без теб. Използваха я и за турнето си... А накрая зад гърба и Тет Мастър се опита да продаде Моето друго аз в Гърция, само че Деси е съавтот и не я удовлетворяват 1000 лв за труда и... От там започнаха наглостите на ФЕН. Ще говорим към края н а годината отново, а онзи джемелския стига е препознавал всеки който плюе нещо, като Деса фен, че носта ти още ще порастне Станал ми на 30 год чичка, само комплексите щи търпим тука... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Феновете на Деса, които хейтват се виждат предостатъчно. Нека не споменавам никове. Останалите неща вече сме ги коментирали и даже не искам да се спирам на всичко. А личните ти нападки са някак неуместни и тъпи. Аз ако съм чичо, значи брат ти по тази логика също е. Дано и излагациите ти в "Господари на ефира" направят милиони гледания, че да се хвалиш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Феновете на Деса, които хейтват се виждат предостатъчно. Нека не споменавам никове. Останалите неща вече сме ги коментирали и даже не искам да се спирам на всичко. А личните ти нападки са някак неуместни и тъпи. Аз ако съм чичо, значи брат ти по тази логика също е. Дано и излагациите ти в "Господари на ефира" направят милиони гледания, че да се хвалиш. Говориш, че е тъпо това за личните нападки, а после ти ги почваш. Не виждам нищо срамно в това да поканя Господарите в офиса си и да им разясня неща, които те говорят в предните си 3 репортажа без да са им напълно ясни. Самия факт, че ги каниме в офиса ни и заставам с моето лице и глас да защитавам една фирма, в която не аз съм главния шеф, означава, че имам какво да кажа. За пръв път заставам зад камера и мисля, че се представих достойно без да им дам повод за подигварки. А това, че те винаги ще си намерят такъв, е техен проблем. Не виждам нищо срамно в моето представяне там. Намирам го за достойно. Имах отговор на всеки техен въпрос. Друг е въпроса, че те са монтирали 5 минути от 60те които им отделих и са изрезли жизненоважни моменти, за да изкарат фирмата, в която работя - фантом... 3мата потребителя, които плюят, не са Десови. Като гледам мненията на ДС фенс - са едни от най-позитивните и обективните. Брат ми не пише във всяка тема по 10 еднакви коментара. Аз също. Живи хора сме. Форума не е нещо лошо, но обсебването от него не действа добре на всички ви. Нападката ми не е лична. Отдавна няма какво да делим. Просто хората които визираш не са Десови Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.