pacho Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Очевидно ти си мислиш някакви неща, които не се доближават до реалността. То на самия клип си пише заглавието на песента. Край на спама от мен тук. Отсвирът е един и същ, моля някой да ги монтира двата един след друг и да ги качи някъде - по този начин тези без слух ще се убедят. П.П.: Поне за спама мислим еднакво, без да съм ти видял ЛС-то. :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 На всички им прилича на някоя песен. Както написах, на мен пък припевът ми прилича на "Ти не харчиш". Просто песента е комерсиална. Аз помислих, че е на Цветан Спасов, първо. Сетих се за хитовете му за Кали - и на тях ми прилича музиката. Така че .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Обичайните хейтъри си лаят , газ пикаят че я обричаха на провал Камелия ... Питам , коя друга прави по 8-9 страници за по-малко от 6 часа ... Питам , нали беше забравена ??? Питам , нали няма участия а е с 5 обявени до 10ти април ... Къде сте бе хейтърчета ... Много е добра песента , сигурен съм че повечето са очаквали нещо съвсем различно и обречено на провал ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Страхотен проект - песен и видео. Единствено не ми харесва това, че самата лента е доста отрязана, но дупенцето на Ками го компенсира това недоразумение. ! Успех, Каме! Ще ти е нужен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Още един банер: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Песен 6.Клип 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Много добра песен, многооо! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Ако процедирам по логиката на няколко човека от форума, които се опитаха всячески да снижат "Не го прави" и да я изкарат най-големия провал, макар, и те самите да знаят, че не е така трябваше да кажа, че проекта на Камелия е боклук.Но няма да го направя, защото просто не го мисля и съм стопроцентов реалист.Много ми харесва - страхотна песен, нелош текст, хубав клип.Радвам се, че Камелия пусна толкова качествен проект след вълната от тъпи парчета като "Лошо действаш ми" и "Щипни ме".Определено тази и "Престъпно е" са едни от най-добрите и песни за последните 10 години.Надявам се само да не я завъртят по Фен ТВ, защото там нивото е адски ниско и такъв клип ще изглежда нелепо до видеоверсиите на Ашлита, Веселини и тем подобни.Успех на проекта, дано се наложи сред хитовете на сезона, а защо не и на годината. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 6 април Фен тв 13ч Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 6 април Фен тв 13ч Ще опитам да го запиша. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Фен е по-добре от никъде! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Много силна! И песента и клипа ми харесват. Черно-белите кадри къртят! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Много приятна песен. Ще си я пускам. Браво на Камица Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 (редактирано) И банерът в Signal.bg още седи: Браво, че е инвестирала в реклама! Радвам се, че все пак ще се завърти и по телевизията, съгласен съм, че "Фен" е по-добре от никъде - явно сега отношенията им с Димитров са прекалено обтегнати и не са могли да се разберат за излъчване по "Планета". Edit: 23 100 гледания за първите 12 часа. :1000 (33): Редактирано Април 3 от Gerganafen Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 музиката е хубава но изпяването на припева не ми харесва като цяло песента ще е много по успешна от предната и Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Харесвам много песента. Много готин аранжимент..мелодията е трепач. Видеото няма грешка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Achito Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Алек Сандър, песента е готова от 4 години..... Чак пък от 4 години... миналата или по-миналата година продаваше въпросната песен p.s. Иначе проектът на Камелия е жесток, радвам се за нея! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grigor Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Хубава песен и видео. Добро начало извън Пайнер. Очаквам и по-добри неща занапред. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Режисьор : Николай Нанков Оператор: Георги Марков Музика и аранжимент : Alek Sandar Текст : Kostadin Ivanov Milev Стилист : Stoqn Stoqnski Грим : Julia Angelova Makeup Коса : Georgi Petkov Фотoграф : Victoria Sirakova Photography & Teddy Grozdanov - Photography Бижута : Iskra Georgieva Art Бутик : Sempre Студио за кожени облекла : ENIGMA Студио Обувки : CASADEI и МOSHINO - Trend Box Модел : Viktor Stoqnov Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Пф, тва, че ще го върти по ФЕН според мен много смъква нивото й. Подобен проект не заслужава да се върти между Ашли, Мира и орк. Фаворит и "Феномените"... :1000 (27): Да го беше пуснала по Балканика, там поне подбират само по-хитовите и успешни проекти на Ара и Диапазон... Пък и ме съмнява, че ще се повтори схемата с ДесиСлава - в началото ще я въртят без проблем, после ще я притискат с договори и накрая ако не се съгласи да подпише ще й искат някви сериозни суми за въртене. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Пф, тва, че ще го върти по ФЕН според мен много смъква нивото й. Подобен проект не заслужава да се върти между Ашли, Мира и орк. Фаворит и "Феномените"... :1000 (27): Да го беше пуснала по Балканика, там поне подбират само по-хитовите и успешни проекти на Ара и Диапазон... Пък и ме съмнява, че ще се повтори схемата с ДесиСлава - в началото ще я въртят без проблем, после ще я притискат с договори и накрая ако не се съгласи да подпише ще й искат някви сериозни суми за въртене. Може и по Балканика, и по Фен да я въртят, според мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Пф, тва, че ще го върти по ФЕН според мен много смъква нивото й. Подобен проект не заслужава да се върти между Ашли, Мира и орк. Фаворит и "Феномените"... :1000 (27): Да го беше пуснала по Балканика, там поне подбират само по-хитовите и успешни проекти на Ара и Диапазон... Пък и ме съмнява, че ще се повтори схемата с ДесиСлава - в началото ще я въртят без проблем, после ще я притискат с договори и накрая ако не се съгласи да подпише ще й искат някви сериозни суми за въртене. Това не е Десислава , Фен знаят каква е Камелия и че няма 6-5 при нея . Бъдете сигурни че не я искат от вчера и днес , за тях е един огромен комплимент нейната продукция да е там . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Това не е Десислава , Фен знаят каква е Камелия и че няма 6-5 при нея . Бъдете сигурни че не я искат от вчера и днес , за тях е един огромен комплимент нейната продукция да е там . А ти защо реши, че ФЕН не са искали Деса. В началото й лижеха гъза само и само да подпише с тях, но като не искаше почнаха с оферти за уреждане на участия и ротация, после с доста скъпа ротация... По твоята логика точно при Кама има 6-5, тя си плати 10 клипа и тогава се махна, а Деса си плати един и тропна с крак за него, като й отказаха се махна... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Режисьор : Николай Нанков Оператор: Георги Марков Музика и аранжимент : Alek Sandar Текст : Kostadin Ivanov Milev Стилист : Stoqn Stoqnski Грим : Julia Angelova Makeup Коса : Georgi Petkov Фотoграф : Victoria Sirakova Photography & Teddy Grozdanov - Photography Бижута : Iskra Georgieva Art Бутик : Sempre Студио за кожени облекла : ENIGMA Студио Обувки : CASADEI и МOSHINO - Trend Box Модел : Viktor Stoqnov Това значи писал Aitosa. :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.