МачуПикчу Публикувано на Април 3 Report Share Публикувано на Април 3 музика и аранжимент: Йорданчо Василковски - Оцкотекст: Тина Денчеварежисьор: Йордан Петков Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Много яка песен! "Ти си моята кралица, а от кучки да се палиш!" :1000 (6): Татяна винаги ми е била голяма слабост и от "Допинг" съм нямал толкова любима нейна песен! Това за мен е най-добрата нейна песен от Оцко, просто страшна! За мен лично Татяна и Джена изкараха най-яките песни тая пролет. Клипът е един от най-добрите нейни! Браво! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 След "Неповторим" не върви! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Е .. този път й се получи, според мен Песента е яка. Вокалите са отново на ромски. Текстът е интересен, може би. Клипът е също на ниво, последните сцени са от "Booty". Татяна е .. lol Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Ами текстът е много гаден, клипът е готин, но си личи, че е евтиничък. Като цяло песента е ок. Може и да има успех. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Април 3 Author Report Share Публикувано Април 3 Това ще бъде изтрито от Планета. не е крайният вариант на песента. не знам защо са го направили. А е оставен и гласа на Карлос като новият вариант е с гласа на Крум. Не знам какво целят с тея номера. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 С песента няма проблеми, но текстът е слабото място. Трябваше Тина да се постарае повече. Иначе някои от кадрите ми напомнят на Чуй ме. Успех. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Големи са идиоти, направиха го частен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Някой не го ли записа? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Април 3 Author Report Share Публикувано Април 3 Как може такова нещо бе хора. Какви са тея дето работят в Пайнер? Как може да и направят подобно нещо? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Някой не го ли записа? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Татяна и Галин? @Flexius, ти ли правиш графиките за страницата ти? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Татяна и Галин? @Flexius, ти ли правиш графиките за страницата ти? Да. П.С. Кой съботира проекта на Тотианата? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Един проект ми хареса на Татяна .. и те го изтриха. Е чак пък един не .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Индивидуалност. Това просто е изкопирано от Яница, но разликата е, че гласа на Яница си пасва много повече на песните на Оцко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Индивидуалност. Това просто е изкопирано от Яница, но разликата е, че гласа на Яница си пасва много повече на песните на Оцко. Коя е Яница, че да я копира Тоти? -Никоя. Яница не може да стъпи на малкия й пръст. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Април 3 Author Report Share Публикувано Април 3 Да. П.С. Кой съботира проекта на Тотианата? То постоянно и правят някакви номера. Как може такова нещо,е дна фирма са, вместо да целят да си представят изпълнителите в най-добра светлина те им правят мръсно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Април 3 Author Report Share Публикувано Април 3 Индивидуалност. Това просто е изкопирано от Яница, но разликата е, че гласа на Яница си пасва много повече на песните на Оцко. Айде стига с глупостите! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Бахти... и на мен да ми хареса песен на Тотя... какъв як бийт самоо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Обаче ги е наредила плочките :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Април 3 Author Report Share Публикувано Април 3 Ти си моята кралица, а от кучки ли се палиш? ... Знам ти с голямото сърце, не отляво долу е. П.п. Текстът е мега надъхан! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 "К'ВИТ"?!? Някой път биЯТ планета ОФИШАЛ по правопис и пунктуация П.с. Припева ми се струва, че съм го чувал вече. Някъде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Изтъркано, повторено, гледано. С какво по-точно се различава това от предните й? Може би тук виждаме вече ясно 30-те сантима разстояние между циците. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 БТВ, в началото е някаква какафония. Имам чувството, че имам 4 песни пуснати едновременно и ме дразни. Затова ли са го направили частен? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Април 3 Author Report Share Публикувано Април 3 БТВ, в началото е някаква какафония. Имам чувството, че имам 4 песни пуснати едновременно и ме дразни. Затова ли са го направили частен? Това не е крайният вариант на песента. Тук не е смесена още, обясних вече. А и думите в началото са казани от Крум, тези с Карлос са отпаднали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.