Jump to content

Препоръчани коментари

БТВ, в началото е някаква какафония. Имам чувството, че имам 4 песни пуснати едновременно и ме дразни. Затова ли са го направили частен?

Да и на мен ми направи такова впечатление. Не, репликите тук са на Карлос, а във финалния вариант са на Крум.

Ааааа :Vishenka_05: Страшно много ме кефи! Супер здрава! Дай Боже хит, заслужава си!

С Крум е по-яка, винаги съм намирал гласа му за много секси.

Харесва ми песента, клипът също не е зле. Харесва ми тоя път доста, браво на Тоти.

Какво пее :към ПЕВИЦИ те влече / към КРАЛИЦИ те влече?

Време беше!

Вярно, че се чува към ПЕВИЦИ те влече :1000 (29):

Браво на Тоца, да продължава все така.

Пожелавам ѝ хит.

Нито едното! Девици чувам аз. : )

Мръсници.

Песента е ок, но клипа е потрес! Как може толкова нагло да копира "Booty" ? Даже и на "Да и вдигна ли" на Димана прилича.

С много по-хубав звук е песента. После ще дам по-подробна оценка. В припева пее: "Към девици те влече, но мръсници стават те щом докоснат те."

Песента е ок, но клипа е потрес! Как може толкова нагло да копира "Booty" ? Даже и на "Да и вдигна ли" на Димана прилича.

Да ѝ вдигнали, дето е изкопиран от Да ѝ кажали?

Знам, към девици те влече,

но мръсници стават те

щом веднъж докоснат те.

Докоснат те.

Знам и с голямото сърце,

не отляво - долу е,

знам го точно колко е.

Това пее в припева.

Да ѝ вдигнали, дето е изкопиран от Да ѝ кажали?

Прилича ми където е с мъжа.

Определено ми харесва !!

Браво на Татяна !

:1000 (30):

Освен да похваля Татяна, друго няма какво да направя. Много хубаво и различно за Оцко парче (изключвам вокалите). Напомня ми на старите му песни за Ара някак, много е добро, има градация, разнообразие, кулминация. Видеото е дръзко, има провокация. Отиват и на Татяна такива неща, не е някое дърво, артистична е. Трябва да е още по-смела в следващите си проекти. Браво!

Освен да похваля Татяна, друго няма какво да направя. Много хубаво и различно за Оцко парче (изключвам вокалите). Напомня ми на старите му песни за Ара някак, много е добро, има градация, разнообразие, кулминация. Видеото е дръзко, има провокация. Отиват и на Татяна такива неща, не е някое дърво, артистична е. Трябва да е още по-смела в следващите си проекти. Браво!

Нека да е смела, че тийнейджър трябва да възпитава. С песните за кучките ще му предаде нужния морал и опит. Нали семейството е на фърст плейс.

Ако песента е различна, освен вокалите, кое е различното, след като тя е само бийт и вокали? :dontgetit:

Има хитов зарад за нощен клуб, но нищо стойностно няма в тази песен.

И не е нужно да цитираш мнението на всеки, за да изглежда, че много се коментира Татяна. :mf_surrender:

Нека да е смела, че тийнейджър трябва да възпитава. С песните за кучките ще му предаде нужния морал и опит. Нали семейството е на фърст плейс.

Ако песента е различна, освен вокалите, кое е различното, след като тя е само бийт и вокали? :dontgetit:

Има хитов зарад за нощен клуб, но нищо стойностно няма в тази песен.

И не е нужно да цитираш мнението на всеки, за да изглежда, че много се коментира Татяна. :mf_surrender:

Цитирам хора задали въпрос, а Татяна винаги ще се коментира.

Не виждам нищо неморално в Татяна. Хубаво изглеждаща жена, с хубаво тяло. Все пак е фолк певица не монахиня. Нямаш проблем с голотата на Камелия, а с тази на Татяна имаш.

Е, да си призная не очаквах толкова зарибяваща песен!

Мелодията кърти! Браво на Татяна и екипа.

Само копирането от "Booty" ми е излишно, можеше и без него.

Цитирам хора задали въпрос, а Татяна винаги ще се коментира.

Не виждам нищо неморално в Татяна. Хубаво изглеждаща жена, с хубаво тяло. Все пак е фолк певица не монахиня. Нямаш проблем с голотата на Камелия, а с тази на Татяна имаш.

Какво голо тяло, Патриша, избирателно ли четеш? За гола Татяна нищо не съм казвал. Прочети пак, разсъждавай малко.

Какво голо тяло, Патриша, избирателно ли четеш? За гола Татяна нищо не съм казвал. Прочети пак, разсъждавай малко.

Пф, когато искаш да си някакъв капацитет някъде наричай хората с реалните им имена, спор на ниво детска градина с другарчето което измисля прякори не ми се води. Злобей си другаде.

П.п. Тея дето нехаеха срещу момчето, че се търси от фейсбук сега видяха ли колко артистично е то, пък макар и "непрофесионален" модел, но слага 90% от професионалните в малкия си джоб.

Много е красива както в близък план, така и в цял ръст. Остана най-красивата в Пайнер, след като Камелия напусна. Сега на нея ще завиждат.

Интересно заснемане.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...