МачуПикчу Публикувано Април 4 Author Report Share Публикувано Април 4 24:00 h. 28.000 хил. в елитните дискотеки не се слушат песни на треторазрядни певици, 32 000 бяха и какво вееш знамена? Тва не е Джена, че да пръсне веднага със 100 000 гледания, всичко ще си стане постепенно. П.п. Ти откъде знаеш кво се слуша в тях, като в твоето село няма такива? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Вече тече втори ден, а еднодневката умира през първия. Остави хората да си изкажат мнението, не е необходимо да цитираш всички. Повечето мнения са положителни, а ти предизвикваш друг тип коментари. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Април 4 Author Report Share Публикувано Април 4 Остави хората да си изкажат мнението, не е необходимо да цитираш всички. Повечето мнения са положителни, а ти предизвикваш друг тип коментари. Ок, но когато имам аргумент срещу дадено изказване, защо да не го изложа? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Пф, "елитни дискотеки" В България такива няма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 А защо я цакат така Татяна-та с липсата на "ft. Крум" в заглавието? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Ок, но когато имам аргумент срещу дадено изказване, защо да не го изложа? Ти ще намериш аргумент срещу всяко негативно мнение, защото харесваш Татяна.Предполагам не е нужно да ти казвам, че никой не е длъжен да харесва Татяна, Петкана и т.н. и песните им.Дори да апострофираш на всеки едва ли ще промениш това... даже има по-скоро негативен ефект. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Пф, "елитни дискотеки" В България такива няма. е как няма ? Galaxy,Night Flight,Secrets,Planeta Payner , Versai,Час пик Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Април 4 Author Report Share Публикувано Април 4 А защо я цакат така Татяна-та с липсата на "ft. Крум" в заглавието? А защо трябва за щяло и нещяло да се изписва ft.? За 5 думи не мисля, че е необходимо да се изписва. Ти ще намериш аргумент срещу всяко негативно мнение, защото харесваш Татяна.Предполагам не е нужно да ти казвам, че никой не е длъжен да харесва Татяна, Петкана и т.н. и песните им.Дори да апострофираш на всеки едва ли ще промениш това... даже има по-скоро негативен ефект. Ами това е твое мнение. Когато имам аргумент или въпрос искам да го обсъдя. Не е с цел заяждане, никъде не споря с мнението на някой, освен ако не дава грешни показатели както в случая фена на Галена. Не ми се спори за глупости. Искам да обсъждам с нормален тон, не заядлив. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 А защо я цакат така Татяна-та с липсата на "ft. Крум" в заглавието? Тя не е искала да участва Кум в заглавието, затова изтриха клипа първия път. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 е как няма ? Galaxy,Night Flight,Secrets,Planeta Payner , Versai,Час пик И кое е елитното там? "пАнтера" или "Егати боклука" ? Да ти имам елита. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Песента е страхотна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Няма такава какафония! Вярно, че вече сме свикнали с песните на Оцко, но това тук е прекалено и нетърпимо. В коша! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grigor Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Най-хубавата и песен от години насам. Видеото има идея, но според мен не е реализирано по най-добрия начин. Татяна е много хубава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Джей Ло сме я гледали, Гергана сме я слушали Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Добра песен, клипът също е хубав. Татяна изглежда много добре. Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Всичко е хубаво като за Татяна, но песента е смесена така, че ако я изслушам цялата, ще ми гръмнат слушалките. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Много ми хареса още от първо слушане.Припева особено е страшен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Много яка песен! И клипа е ефектен, но последната визия и тая с кабелите на главата хич не ми харесва, а точно те са изкопирани, можело е и без тях, но всеки с вкуса си. Вокалите също не са ми някак зарибяващи. Дано стигне успеха поне на "Лудите". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Много е зарибяващо изпълнението. Ефектно е обработено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Много ми хареса още от първо слушане.Припева особено е страшен ПП: Вече няма спиране при мен. Супер зарибявка е.Браво на Татяна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Много якааа!Браво на Тоти.Зарибявка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Е верно ли ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Много тъпа песен, време е да спрат да работят с Оцко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Въпреки изтърканото Оцко-звучене песента има хитов потенциал и шанс да се наложи. Открай време Татяна се старае за проектите си и заслужава адмирации за това. Имам само една забележка: с тези песни рискува да се уеднакви музикално и да се слее с масата, а не е толкова бездарна и безлична, колкото я изкарвате тук. Нека направи песен в стил любимата ми "Ако съм чужда", която навремето се забеляза, и да си открие своята собствена ниша, защото с тези комерси е до време. Успех! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Биди, посъветвай Тоца да не работи с Йордан Петков. Такова клатушкане и въртене на камерите имаше в аматьорските видеокасети от 1995 година. Знаем, че е най-евтиния, но все пак... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.