МачуПикчу Публикувано Април 6 Author Report Share Публикувано Април 6 Биди, посъветвай Тоца да не работи с Йордан Петков. Такова клатушкане и въртене на камерите имаше в аматьорските видеокасети от 1995 година. Знаем, че е най-евтиния, но все пак... Посъветвал съм я отдавна, повярвай. Пак ще и го кажа като я видя, защото видеото има доста идеи, но са реализирани кофти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rexregul Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 предните й песни бяха по-добри Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Април 6 Author Report Share Публикувано Април 6 предните й песни бяха по-добри Не знам кои са били по-добри, но никоя е нямала успеха на сегашната. Явно това се търси и харесва масово в момента. Мен също от Да ѝ кажа ли не ми е харесвала толкова нейна песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Биди, посъветвай Тоца да не работи с Йордан Петков. Такова клатушкане и въртене на камерите имаше в аматьорските видеокасети от 1995 година. Знаем, че е най-евтиния, но все пак... На Яница видеото обаче го е направил 1 път, много ми харесва. Но все пак за изпълнители като Татяна ми се струва трудно да платиш на добър текстописец, Оцко и дори Скерлев. Дето се вика трябва да заложи всичко на въпросния проект иначе. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Април 6 Author Report Share Публикувано Април 6 На Яница видеото обаче го е направил 1 път, много ми харесва. Но все пак за изпълнители като Татяна ми се струва трудно да платиш на добър текстописец, Оцко и дори Скерлев. Дето се вика трябва да заложи всичко на въпросния проект иначе. Оператор на Яница е Жоро Марков, отделно го е викнала. Иначе Скерлев не е по-скъп от Данчо. Татяна си е свикнала с него, приятно и е да снимат заедно, а и понякога му се получава добре. В слуачая и клипа си е як, не е някъв гаден, просто има какво да се желае още. И кво значи изпълнители като Татяна? С Данчо и Андреа снима. :1000 (23): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Доста добър проект от Татяна! Клипчето е яко, песента е различна и типична едновременно, поздравявам я заедно с екипа и! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gott Mit Uns Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 И с гледанията напредва, браво! При мен лично песента няма спиране! Даже мога да я определя като най-любимата ми от началото на годината Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grigor Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 И с гледанията напредва, браво! При мен лично песента няма спиране! Даже мога да я определя като най-любимата ми от началото на годината И при мен го има това. В началото просто ми хареса, но сега друго не слушам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NICK. Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Този път май се получи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Песента наистина има потенциал и колкото и да е банална, има нещо различно в какафониата - електронен дийп момент Това говорене, е адски дразнещо... Само защото колежките го правят, дай и Тотя... Говоря за това за кифлите и кучките. Много е дразнещо и излишно и претрупано. Ще стане хит и като повечето Оцкови песни ще мине без да се помни. Относно клипа - има добри идеи, но ако Татяна ми беше майка щях да се срамувам от нея... Казвам го защото има 20 годишен син... Не я ли е срам да изглежда толкова евтино и пошло... Не е проблем голотията, а как се поднася, така че не сравнявайте с Камелия. Тя го може без да изглежда евтина... На мен ли ми се струва така или прави асоциация на сърцето с мъжкия полов отган... Гнусно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 песента вече хит, често я пускат по дискотеките напоследък Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Е верно ли ? верно :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Май 2 Author Report Share Публикувано Май 2 1 000 000 гледания за по-малко от месец! Браво на Татяна!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Mного кефи. Тотя парцала изкара хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Август 9 Author Report Share Публикувано Август 9 3 000 000 гледания! Нямам търпение да дойде концерт, че да я изпее. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 А аз не мога да я възприема тази песен и досега. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.