stereoto_ Публикувано на Април 3 Report Share Публикувано на Април 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Жалко, че песента не е Димана.Брутално е включването и.Този има отвратителен глас.Не се слуша просто! Edit: Нещо на "Не си ти" ми мирише. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Живко на Галена ли се прави? ХАХАХА Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 "Не си ти" 2.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Уникална пунктуация и невероятни иновации в българския правопис демонстрират Пайнер отново, браво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Ако беше изпята само от Дивана, щеше да е по-добре! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Оле, на Димана включването е много яко, ама Живко е толкова бездарен, че останалата част от песента не се трае. Очаквам самостоятелното парче на Димана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Все едно две еднакви песни промотираха днес. Римлянин на мотор... и това видяхме вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Само аз ли чувам мелодията на "Режим неприлична"? Поне на 90% с промените, които са много малко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Това трябваше да бъде изпято от Димана! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 "Най-добър ли си, с най- .. ли си" "Твоите думи" Иначе, става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Все едно две еднакви песни промотираха днес. Римлянин на мотор... и това видяхме вече. Наистина не е добре да се пускат две песни от Оцко в един ден. Просто прекалено много си личи, че реално са една и съща песен с малки корекции и различен текст. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Много ме кефи! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 И аз си помислих, че песента на Димана би отивала повече, гласът на тоя е нещо противен.... но иначе проекта става. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 "Не си ти" + поредните опити за оригиналност на Живко с които се мъчи да компенсира липсата на глас. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 копие на "Твоите думи" на Гера Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Жалко, че песента не е Димана.Брутално е включването и.Този има отвратителен глас.Не се слуша просто! Edit: Нещо на "Не си ти" ми мирише. Уникална мелодия ! Ако я пееше някой можещ щеше да е супер яката,неговият глас просто не става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Много западна тая музика, две еднакви песни в един ден, приличащи на предишни, а такива сигурно ще излязат и следващата седмица... Предните две на Живко ме кефеха много. Тази е слаба ракия. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 От това не знам дали и минута изслушах, почти същото като "Не си ти", а гласът на тоя не е приятен за слушане. Димана по принцип е готина, ще ѝ се радвам в нейните си песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Жалко за много добрата музика и аранжимент и силната Димана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Как може такава уникална мелодия да даде на тоя? Ужас! Песента е супер, но Зивко я прави неслушаема, жалко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Защо и как това е попаднало в ръцете на този??? Ако беше само на Димана щеше да разбива - има интересни моменти в песента, текстът е от тъп по-тъп, няма да се научат да залагат на лириката. Втората част на клипа изобщо не се връзва с първата, това сиво студио и жълти кецове... само това, че са си играли със светлините е добре. И тази песен никога няма да прозвучи на живо - никой няма да може да я пее, много обработка. Интрото и на песента, и на клипа е влудяващо. Зариби ме нещо Оцково синс предпоследната на Яница :1000 (29):, но заради Живко наистина е неслушаемо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Много яка музика!!!!! Тоя Живко разваля всичко.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rexregul Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 харесва ми .. мотора Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 харесва ми .. мотора Мен пък баджаците на Живко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.