wga..ca Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Това момче е много противно.Глас, визия.. всичко е много отблъскващо.И с тази хубава песен няма да му се получи, харизмата му е колкото на мръсен чифт чорапи.Иначе клипа бива, а включването на Димана е най-доброто нещо в целия проект. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Лелееееееее, партията на Диманаааа е бруталнаааа!!! Защо това не е самостоятелна нейна песен, ебасииии!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Въпреки приликите с Твоите думи и Не си ти ми харесва , особено часта на Димана Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Тоя не спря да хвърля парите на любовника си на вятъра.Абсолютен бездарник.Единствено включването на Димана ми хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FAUST Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Има зачатъци на брутална мелодия, но не е доразвита. Даже и с Живко се слуша, но все пак бих предпочел инструментал... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Как може Димана да се излага с тоя. Копирана песен,много еднаква. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Колко хубаво включване на Димана в тая песен, а какво е подготвила тя лошо ще ви стане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 С най-голям ли си... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Копие на "Твоите думи" като мелодия. Текстът не е зле, но изпяването е насечено и не ми харесва. Димана ми е банална, но се включва добре. Видеото бива, но първата и втората част нямат нищо общо... и тая бяла тениска чисто визуално не се връзва с рицарските доспехи. Като цяло, не ми харесва и едва ли ще си пусна пак тая песен. Не виждам да стане хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Слушам само заради Димана.Много яка песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grigor Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Не е лоша, но ако беше на Димана щеше да е по-добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 ZHIVKO DOBREVпреди 2 часа Реших да Ви предоставя превода на арабския вокал, но на Английски защото забелязвах, че повечето от вас са твърде и твърдо компетентни и няма да ви е проблем един превод. ПРЕВОДА Е .... Love love my love for you is the best thing! I would die for you! I love you I love you! Your love makes me crazy and I want you only for me! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Мале, обаче тая песен е толкова яка, толкова яки вокали, мелодия, аранжимент, Диманааа....обаче този Живко така да я разваля ... Това ако беше на Галин, Илиян или Фики ft. Димана и т.н. щеше да е песента на годината! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Искам инструментал на тая песен, без гласовете и тъпия текс на тея.УНИКАЛНА МУЗИКА!!! Просто разбива, много по-добра от всичко излязло напоследък, ако беше на Преслава или Галена, щеше да е баси хита..Оцко възкръсна!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Какво му има на това момче ..звучи сякаш токущо му вадят калашник от г*за Партията на Димана е убийствена, жалко че не я е взела тя. Клипа няма никакъв смисъл ..римляни, мотори, лъчове, платформи и кецове ?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Не знам Оцко как се е навил да си съсипе така музиката с тоя скандално тъп текст.... Това, ако бе изпято със смислен и римуващ се текст и от Галин щеше да е мега хит!! Особено с включването на Димана, което е просто един път... Живко като рицар е повече от нелеп. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Брутална музика, брутално включване на Димана! Щеше да е мега хит ако някой по-талантлив я беше изпял, жалко, че е попаднала при Живко.. пс. Ех Райно, Райно.. не ми се мисли ако ти я беше изпяла. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Потенциален мегахит, опропастен по този начин Оцко, Оцко защо не си я дал на някоя можеща за Бога?? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Оцко си е Оцко! Димана има Ангелски глас Тазе песен е эа КАРЛОООСССС Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NICK. Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Лелееееееее, партията на Диманаааа е бруталнаааа!!! Защо това не е самостоятелна нейна песен, ебасииии!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Прекрасна, още от деня, в който излезе не.мога да я спра. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Живко, какво хубаво с Милица си бяхте в Дубай. Там си стойте и заработвайте с каквото можете Няма шанс за кариера и успех. Ето че и пайнер само го ротира. Видяха,че Фики и Галин успяха и всички решиха, че жанра иска мъже . Е, не иска. Нито Дениз уцелва,нито Живко, нито Карлито, дори и Борис Дали и Илиян се чудят какво да пускат. Само Коце още е в златна среда и не е пропаднал. Пуснах си песента 3 пъти заради Димана. Дано си я презапише тя с някакъв променен текст. Живко е противен като пеене и поведение. Е, старанието във фитнеса му го признавам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Пак почна да купува... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Пак почна да купува... Да, голяма комплексарщина. Не знам какъв кеф му носи това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 И аз не виждам смисъл, пък песента в интерес на истината си стана популярна. Като я чух позабързана в дискотеката и гласът му не е чак такъв проблем, така или иначе в Димана е истината тук. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.