stereoto_ Публикувано на Април 7 Report Share Публикувано на Април 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Екзотично е в 1-2 песни да има цигански вокали, готино е, ама то вече в абсолютно всяка, прекалено е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Припева ми е много познато от някъде. Прилича ми на последната на Татяна,и на Яница. Кефи ме иначе,може да стане хит. И пак цигански вокали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Роксито като Теда няма слаба песен ! ще стане ХИТ 100% Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Много зарибява.Супер бас има. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Харесва ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Дъното "я кажете зеле,зеле" Нямам думи вече какво се случва в тая чалга.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Боли ме, вика, за тоя фара... :1000 (29): :1000 (29): :1000 (10): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Супер много зарибява, ама припева е ужасен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Майкоооо, гледам и не вярвам на очите си- пълна простотия. А Роксана както и да се облече изглежда смешно и циганското е в нея. Това изобщо няма да го сваля и да го слушам повече, Пълен отврат. Как си избират песните, не знам. Изобщо не става за слушане, потрес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Много е якааа, повече ме кефи от тази на Татянааа! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Кой изобщо вече казва "зеле"? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Страшен бас, и гласът й пък е обработен много яко. Оцко доста се старае в последните си песни. Само тия цигански и всякакви вокали е време да спрат - имаше времена, в които песните му имаха уникални аранжименти с инструменти. Рики цики цик цак :roll1: Айде къде е зелето бе. :roll1: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Бозааа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Цигания. Дори Оцко не и помогна. УЖАС. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Има шансове за хит, обаче тоя стил не е за нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Като толкова им харесва да заимстват, защо не взеха идеята на песента "#SELFIE" на The Chainsmokers, поне щеше да се получи нещо наистина яко. И както българите обичат да клюкарят, можеха да се получат много яки реплики. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Поредната цигания/простотия, както се и очакваше. На Ломската и на Роксана дружно трябва да им се бие шута, за да не петнят името на Пайнер и стойностните изпълнители в тая фирма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Емигрирай! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 На рипийт ми е. Много забавна и позитивна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Харесва ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Боли ме за тоя фара :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Радва, ама това рики цик цак цък цак цик ме напушва смях :1000 (29): Ясно ми е, че втора "Няма слабо" няма да направи за момента, обаче и тая не е никак лоша. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Поредната цигания/простотия, както се и очакваше. На Ломската и на Роксана дружно трябва да им се бие шута, за да не петнят името на Пайнер и стойностните изпълнители в тая фирма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Трябваше да изпее "Боли ме за НЕГО фара". Не ми харесва иначе. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.