nikitrz Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Майкоооо, гледам и не вярвам на очите си- пълна простотия. А Роксана както и да се облече изглежда смешно и циганското е в нея. Това изобщо няма да го сваля и да го слушам повече, Пълен отврат. Как си избират песните, не знам. Изобщо не става за слушане, потрес. +1 Роксана няма мярка просто!Само и само да се хареса е готова на всичко!Едно време хората се възмущаваха, че Ивана била изпяла "К`ъв си ти бе", а сега какво да кажем за този текст?"Боли ме фара" Къде е Митко Димитров, къде е цялата фирма Пайнер и защо позволяват подобно нещо да бъде издадено?Не знам как става цаката с регистрирането на песните в Министерството на Културата, но ако се налага някой служител да носи записите за прослушване и чак след това да ги регистрират, то тоя служител сигурно умира от срам!!! Сигурен съм, че дори авторите на най-долнопробните чалга песни от зората на Фолка в началото на 90-те, в момента се възмущават от това, което се появява на музикалния пазар! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Харесва ми и ще е хит песента, но наистина не е това стила на Роксана. Клипът е много слаб. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 За първи път не ми харесва песен на Роксана. Пълен оцет, шитня и боза! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rexregul Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Нищо особено като песен, но текста е забавен. Това зеле зеле и цики цак те карат да се усмихнеш )). Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Много яка, хит ще е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 На рипийт ми е. Много забавна и позитивна! :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Ужасен текст, типично за 99% от песните на Роксана - пълна деградация с ужасни текстове. Оцко е повече от творчески изцеден, абсолютно никаква индивидуалност няма в композициите му, а в последния месец ни залива с цигански вокали (явно не му се рискува вече с палестински и китайски и кара нашите мангалчета да записват някакви неща, които той надгражда в песен). Роксана ми е сред най-антипатичните, както и Теди Александрова - две ромки, които Пайнер лансира въпреки че българската публика (която все още е мнозинство) не харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 СъвършенНа цигания. Като чуя това "манге" в някоя песен се изприщвам. И едно тупца тупца представлява цялата музика. Стърже дъното тая. Заедно с Теда Ломска. Тая имаше поне една хубава балада с Всеки има ангел, после пак изплува с Ще го понеса, но пак потъна. Дадох палче надолу и няма да пусна повече тази песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Дъното. Тая как една свястна песен не направи...? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Има накрая някакво ръка-цръка или не знам какво точно беше, на което така избухнах да се смея пък тези дни не ми е до смях. Иначе има готин замисъл текста, но е прекалено уличен, ако мога така да се изразя. Роксана и Оцко не си вървят много, той определено отива на по-непеещи изпълнители. Все пак мисля, че ще се завърти, обичат си я Роксана по дискотеките, а и е по-добре от гнусен кючек всеки случай. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Потрес... Пееща певица да вади такава продукция... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_boy_23 Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Толкова много ме шокира тази песен и впечатли... браво на Рокси все такива песни да прави и я очаква съдбата на Ивана Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Припевът зарибява, но музиката... Има ли такава всъщност?Аз чувам само туп туп туп. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Припевът зарибява, но музиката... Има ли такава всъщност?Аз чувам само туп туп туп. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): И аз това си мислих. ЦЯЛАТА песен всъщност е един бийт с вокали върху него. Уникално... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Обаче припевът зарибява наистина, нищо че текстът е покъртителен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 И аз забелязах, че песента се състои само от ритъм и глас, никаква музика. Иначе зарибява наистина, а и съм съгласен, че по-добре това отколкото долен кючек.Клипът не е нищо особено, става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Реших днес да я чуя за първи път... Ама това демо ли е? Звучи като недовършена песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Реших днес да я чуя за първи път... Ама това демо ли е? Звучи като недовършена песен. Абсолютно - пълен боклук. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Ама поне най-сетне изкара хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Зарибява си песента Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 E много е яка. Роксана е страхотна, много весела и закачлива циганка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Уникална песен, голям хит е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.