Jump to content

Online: Роксана - Селфи

Препоръчани коментари

Майкоооо, гледам и не вярвам на очите си- пълна простотия. А Роксана както и да се облече изглежда смешно и циганското е в нея. Това изобщо няма да го сваля и да го слушам повече, Пълен отврат. Как си избират песните, не знам. Изобщо не става за слушане, потрес.

+1

Роксана няма мярка просто!Само и само да се хареса е готова на всичко!Едно време хората се възмущаваха, че Ивана била изпяла "К`ъв си ти бе", а сега какво да кажем за този текст?"Боли ме фара"

Къде е Митко Димитров, къде е цялата фирма Пайнер и защо позволяват подобно нещо да бъде издадено?Не знам как става цаката с регистрирането на песните в Министерството на Културата, но ако се налага някой служител да носи записите за прослушване и чак след това да ги регистрират, то тоя служител сигурно умира от срам!!!

Сигурен съм, че дори авторите на най-долнопробните чалга песни от зората на Фолка в началото на 90-те, в момента се възмущават от това, което се появява на музикалния пазар!

Сподели в други сайтове

• Отговори 46
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Ужасен текст, типично за 99% от песните на Роксана - пълна деградация с ужасни текстове. Оцко е повече от творчески изцеден, абсолютно никаква индивидуалност няма в композициите му, а в последния месец ни залива с цигански вокали (явно не му се рискува вече с палестински и китайски и кара нашите мангалчета да записват някакви неща, които той надгражда в песен).

Роксана ми е сред най-антипатичните, както и Теди Александрова - две ромки, които Пайнер лансира въпреки че българската публика (която все още е мнозинство) не харесва.

Сподели в други сайтове

СъвършенНа цигания. Като чуя това "манге" в някоя песен се изприщвам. И едно тупца тупца представлява цялата музика. Стърже дъното тая. Заедно с Теда Ломска. Тая имаше поне една хубава балада с Всеки има ангел, после пак изплува с Ще го понеса, но пак потъна. Дадох палче надолу и няма да пусна повече тази песен.

Сподели в други сайтове

Има накрая някакво ръка-цръка или не знам какво точно беше, на което така избухнах да се смея пък тези дни не ми е до смях. Иначе има готин замисъл текста, но е прекалено уличен, ако мога така да се изразя. Роксана и Оцко не си вървят много, той определено отива на по-непеещи изпълнители. Все пак мисля, че ще се завърти, обичат си я Роксана по дискотеките, а и е по-добре от гнусен кючек всеки случай.

Сподели в други сайтове

Толкова много ме шокира тази песен :blink: и впечатли...

браво на Рокси все такива песни да прави и я очаква съдбата на Ивана

Сподели в други сайтове

Припевът зарибява, но музиката... Има ли такава всъщност?Аз чувам само туп туп туп. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

И аз това си мислих. ЦЯЛАТА песен всъщност е един бийт с вокали върху него. Уникално... :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

И аз забелязах, че песента се състои само от ритъм и глас, никаква музика. Иначе зарибява наистина, а и съм съгласен, че по-добре това отколкото долен кючек.Клипът не е нищо особено, става.

Сподели в други сайтове

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

E много е яка. Роксана е страхотна, много весела и закачлива циганка.

Сподели в други сайтове

• 2 months later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...