Guest Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Колко да е слязла надолу Камелия, като на този детски бал от Пайнер представител бе най-голямата им звезда в момента - Фики? :1000 (29): Факта,че е във Fen TV говори много зле за нея и все по-зле ще става. Да се забута точно в тая ТВ и никой да не й знае клиповете. С една дума много е зле, като знае много, тъй ще е. И тепърва ще го усети. Новата й песен мина и замина- да съм я слушала 1 или 2 пъти и изобщо ми омръзна много бързо. Аз гледам Планета, не и Фен ТВ. Може да не съм по цял ден на Планета, ама понякога си гледам по 1-2 часа Планета като има хубави песни, а ФЕН с нищо не ме задържа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Факта,че е във Fen TV говори много зле за нея и все по-зле ще става. Да се забута точно в тая ТВ и никой да не й знае клиповете. С една дума много е зле, като знае много, тъй ще е. И тепърва ще го усети. Новата й песен мина и замина- да съм я слушала 1 или 2 пъти и изобщо ми омръзна много бързо. Ти не си критерий за всички. Това, че не гледаш Фен ТВ си е твой проблем. И ние не гледаме БНТ, ама ти гледаш "Дързост и красота" като бабите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Ти не си критерий за всички. Това, че не гледаш Фен ТВ си е твой проблем. И ние не гледаме БНТ, ама ти гледаш "Дързост и красота" като бабите. Само тука я коментирате. Извън този форум, никой не го е грижа за Камелия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Къде ще ми сравнявате ФЕН с Планета- разлика от небето до земята. Планета има такива хубави клипове, песни и картина. Камелия се заби в земята. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 Не коментирам целта и събитието..но Камелия, сложена до някоя си Ванеса и това в интервю по ФЕН, просто изглежда ЕВТИНО! А що се отнася до новата й песен-тя е тотално НЕКОМЕНТИРАНА! Стана ли смешен в келявия си опит, да се правиш на вървежен? Заяц, Кама не е във ФЕН ТВ, тя се излъчва там. Пусни си ФЕН ТВ в момента, повтарят репортажа..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Стана ли смешен в келявия си опит, да се правиш на вървежен? Заяц, Кама не е във ФЕН ТВ, тя се излъчва там. Пусни си ФЕН ТВ в момента, повтарят репортажа..... Аз ти казвам истината, пиши каквото знаеш.. Зайката е права този път..."Неповторим" мина и замина за 1-2 дни, точно както прогнозирах, положението хич не е добро...А ФЕН тв е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ УДАР ПО ИМИДЖА НА КАМЕЛИЯ!! ПП Много се е сбръчкала наистина.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Стана ли смешен в келявия си опит, да се правиш на вървежен? Заяц, Кама не е във ФЕН ТВ, тя се излъчва там. Пусни си ФЕН ТВ в момента, повтарят репортажа..... И какво от това. Няма да я пусна. Гледай си я ти. И да го повторя: Аз гледам Планета, не и Фен ТВ. Може да не съм по цял ден на Планета, ама понякога си гледам по 1-2 часа Планета като има хубави песни, а ФЕН с нищо не ме задържа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 Аз ти казвам истината, пиши каквото знаеш.. Зайката е права този път..."Неповторим" мина и замина за 1-2 дни, точно както прогнозирах, положението хич не е добро...А ФЕН тв е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ УДАР ПО ИМИДЖА НА КАМЕЛИЯ!! ПП Много се е сбръчкала наистина.. И ти се сбръчка в момента от злоба, че те направих смешен за Фики, но светът не свършва с тази твоя простотия. 100% още ще ни забавляваш с безумната си омраза към Кама, която още не си ни обяснил на какво се дължи. Но ти си страхливец и няма да ни открехнеш. Освен това, новата и песен 10 дена не слиза от челото на чалгарската класация на V BOX 7 и вече стигна най-големия хит за 2015-та ("Пантера") по трафик там. Това е положението, можеш да продължаваш в същия дух. За глупостта няма почивен ден. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Къде ще ми сравнявате ФЕН с Планета- разлика от небето до земята. Планета има такива хубави клипове, песни и картина. Камелия се заби в земята. Ми като не ѝ е приятно да работи с компания "Пайнер", защо да седи там въпреки себе си? Да, ще работи с по-голяма платформа, но едновременно с това са караниците. По-добре да си е самостоятелна, с подкрепата на ФЕН ТВ, които в момента повече я ценят, то тези, които наистина я харесват, няма да ги бърка по коя телевизия ѝ се излъчват клиповете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Ми като не ѝ е приятно да работи с компания "Пайнер", защо да седи там въпреки себе си? Да, ще работи с по-голяма платформа, но едновременно с това са караниците. По-добре да си е самостоятелна, с подкрепата на ФЕН ТВ, които в момента повече я ценят, то тези, които наистина я харесват, няма да ги бърка по коя телевизия ѝ се излъчват клиповете. Не я виждам изобщо да изкара дълго време така и в тая ТВ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 И ти се сбръчка в момента от злоба, че те направих смешен за Фики, но светът не свършва с тази твоя простотия. 100% още ще ни забавляваш с безумната си омраза към Кама, която още не си ни обяснил на какво се дължи. Но ти си страхливец и няма да ни открехнеш. Освен това, новата и песен 10 дена не слиза от челото на чалгарската класация на V BOX 7 и вече стигна най-големия хит за 2015-та ("Пантера") по трафик там. Това е положението, можеш да продължаваш в същия дух. За глупостта няма почивен ден. Спри с тоя ВиБОКС,то ще излезе, че освен там тая песен не съществува никъде другаде....Дори песните на Яница бяха по класациите....Сравняваме гледанията САМО с тубата, Вибокс не е гледан и няма как да направим сравнения с останалите песни."Омразата" ми към Кама се дължи на това, че е адски неприятна, лицемерна, подмолна и бездарна жена, но ако беше направила добра песен, не ми пречи да я слушам, но такива не е имала от мнооого години.. Ясно? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 Спри с тоя ВиБОКС,то ще излезе, че освен там тая песен не съществува никъде другаде....Дори песните на Яница бяха по класациите....Сравняваме гледанията САМО с тубата, Вибокс не е гледан и няма как да направим сравнения с останалите песни."Омразата" ми към Кама се дължи на това, че е адски неприятна, лицемерна, подмолна и бездарна жена, но ако беше направила добра песен, не ми пречи да я слушам, но такива не е имала от мнооого години.. Ясно? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): СПРИ, НЕДЕЙ, МОЛЯ ТЕ, САМО еди какво си ще пишеш Фокс, че не ми изнася да плюя Кама? Виждаш ли в какво си се превърнал пич? - ти си посмешище, анонимно и лицемерно посмешище. Мислиш ли, че някой ще ти повярва, че нямаш допълнителна мотивация, за да влезеш тук и от първата си секунда да плюеш в 99% от постовете си Камелия? Медиите от няколко дни по цял ден пишат за този бал, Кама, Фики и русата Златка, а само ти не си разбрал за какво иде реч? Айде цъкай на "Селфи", че ни Джена, ни "Пантера", ни Плейбекслава и дори Фатме не могат да я бутнат 10 дена от челото на този топ... ЦЪК Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Трибуквения - Като броим коментарите в темата - твоите са с най-голям процент . На това му се вика "доскучаване" ...Само Лухче липсва и идилията ри щеше да е пълна . 40 годишната Зайка кой я пусна в тоя раздел ? Добре беше като и направихте тема да си води монолозите там ... Тръгнала да дава мнение кой е пропаднал а тя е фенка на най-големите утайки . Като почнем с Рики , останалите хомо-бандити , стигнем Хайфа и Райна Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Ми като не ѝ е приятно да работи с компания "Пайнер", защо да седи там въпреки себе си? Да, ще работи с по-голяма платформа, но едновременно с това са караниците. По-добре да си е самостоятелна, с подкрепата на ФЕН ТВ, които в момента повече я ценят, то тези, които наистина я харесват, няма да ги бърка по коя телевизия ѝ се излъчват клиповете. Много точно казано. Предполагам не й се е искало да напуска телевизията, от която е започнала и да се лишава и от концертите на Пайнер, но явно е решила да не прави компромис със себе си щом условията не я устройват, евала за което. И много ясно, че ще отговаря щом Пайнера говори за нея и я обвинява за разни неща, защото ако мълчи, значи се признава за виновна. Много ми е странно като кажете "как може да се излъчва по една телевизия с този и онзи" - какво значение имат за нея другите не мога да разбера? Всеки един си отговаря само за себе си, освен когато се съберат изпълнители за дует или трио. То и по "Планета" има изпълнители, които не са много класни ако става на въпрос. Не би трябвало да я интересува кой друг се излъчва по "Фен", тя си е сама за себе си и щом условията там я устройват, работи с тях. Това е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Много точно казано. Предполагам не й се е искало да напуска телевизията, от която е започнала и да се лишава и от концертите на Пайнер, но явно е решила да не прави компромис със себе си щом условията не я устройват, евала за което. И много ясно, че ще отговаря щом Пайнера говори за нея и я обвинява за разни неща, защото ако мълчи, значи се признава за виновна. Много ми е странно като кажете "как може да се излъчва по една телевизия с този и онзи" - какво значение имат за нея другите не мога да разбера? Всеки един си отговаря само за себе си, освен когато се съберат изпълнители за дует или трио. То и по "Планета" има изпълнители, които не са много класни ако става на въпрос. Не би трябвало да я интересува кой друг се излъчва по "Фен", тя си е сама за себе си и щом условията там я устройват, работи с тях. Това е. Още от миналата година договорката на Камелия с Пайнер беше продукцията й да се върти по Планета, дори тя да не е във фирмата. Те ще си взимат процент от участията, които те са й уредили. Проблемът стана, когато Камелия пожела "Престъпно е" да си бъде в нейния канал. Чичака се ядоса и вместо един клип, той свали всички на Камелия, включително хит на Галин. И всичко това защо? И след като уговорката за ротация по Планета отпада непосредствено преди пускането на "Неповторим", Камелия, мисля, за отрицателно кратко време се е договорила с Фен. Те винаги са я искали при тях. Иначе си прав - не може да съдиш за една телевизия по три-четири утайки. Да, ФЕН имат много изгъзици, но точно Камелия е тази, която ще се отличава. В Планета има ПРЕдостатъчно паплач също - далеч не се отличава с високо интелектуално ниво на песни, клипове и изпълнители. А за визия на телевизията да не говорим. ФЕН тв поне изглежда една идея по-европейско от Планета, която прилича на БНТ МЮЗИК. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Още от миналата година договорката на Камелия с Пайнер беше продукцията й да се върти по Планета, дори тя да не е във фирмата. Те ще си взимат процент от участията, които те са й уредили. Проблемът стана, когато Камелия пожела "Престъпно е" да си бъде в нейния канал. Чичака се ядоса и вместо един клип, той свали всички на Камелия, включително хит на Галин. И всичко това защо? И след като уговорката за ротация по Планета отпада непосредствено преди пускането на "Неповторим", Камелия, мисля, за отрицателно кратко време се е договорила с Фен. Те винаги са я искали при тях. Иначе си прав - не може да съдиш за една телевизия по три-четири утайки. Да, ФЕН имат много изгъзици, но точно Камелия е тази, която ще се отличава. В Планета има ПРЕдостатъчно паплач също - далеч не се отличава с високо интелектуално ниво на песни, клипове и изпълнители. А за визия на телевизията да не говорим. ФЕН тв поне изглежда една идея по-европейско от Планета, която прилича на БНТ МЮЗИК. :1000 (33): :1000 (33): Пусна ли ти договора вече :1000 (29): :1000 (29): Фен Тв има по-добра визия, но в момента нямат нито един хит. Добре, че е дуетът на кокаина... иначе и толкова нямаше да имат. Пайнер имат своите утайки, които се въртят между най-известните. А впрочем, даже и утайките имат по-гледани и популярни клипове... пример са Юнона, Тотя, Соня Германска и куп други.. Те са по-добре ротирани и с повече гледания от новата на Кама. За какво въобще си говорим? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Фен Тв има по-добра визия, но в момента нямат нито един хит. Добре, че е дуетът на кокаина... иначе и толкова нямаше да имат. Вярно е. Изпаднали са в огромна дупка и въпреки, че Софка и Тони Стораро през 2 месеца имат нови клипове - нищо не задържа вниманието. Освен тях двамата им остават само Алисия и Емануела да вдигат рейтинга. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Вярно е. Изпаднали са в огромна дупка и въпреки, че Софка и Тони Стораро през 2 месеца имат нови клипове - нищо не задържа вниманието. Освен тях двамата им остават само Алисия и Емануела да вдигат рейтинга. Ами както виждам и техните клипове не се гледат. При тях вече е събитие да имат милион на някой клип. Много омръзнаха старите, а новите е толкова трудно да бъдат наложени... Даже Джина, Ерик, Ивена, Теодора, Славена и др. дето имаха някакъв подем преди време, сега са последна дупка на кавала... И на пъпа Кама сред всички луузъри.. :1000 (29): Ще кажеш, че си правят предпенсионна сбирка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Мисля, че ФЕН нарочно се опитват да налагат повече нови имена, за да разнообразят. Вижда се колко добри клипове им правят, но е много трудно да успеят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Аз пък не мисля, че има каквото и да е значение дали Камелия се върти по телевизия, колко се върти и къде се върти. Нормално е песента й да няма много популярност в интернет. Нито си е развила канала на youtube, нито си презентира песента там, което беше голяма грешка. В крайна сметка трябва да си развива канала в youtube, да пуска песни, интервюта, да ходи по предавания, може да направи един концерт... Общо взето маркетинг, но по нов начин, а не тип 2000 година чрез телевизии, които никой не гледа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Може след някоя година и да подпише с Касъмовите. Нищо чудно. Иначе какво й е на Ванеса? Много си е добро момичето, само силни песни вади до момента, много по-добре от Роксаните и Тедитата по Планета! Камелия не изглежда добре на видеото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Между другото, наистина Камелия изглежда потресаващо във видеото. Като бездомна пияница, много гадно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Между другото, наистина Камелия изглежда потресаващо във видеото. Като бездомна пияница, много гадно. ХАХАХАХА по-добре не бих могъл да я опиша!!! Лошото е , че нейната кариера се градеше само на база външен вид и това минаавааа! В лице е по-стара и сбръчкана и от Малинажа! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 ХАХАХАХА по-добре не бих могъл да я опиша!!! Лошото е , че нейната кариера се градеше само на база външен вид и това минаавааа! В лице е по-стара и сбръчкана и от Малинажа! Камелия, която е с най-многото хитове през годините, да разчита само на външен вид? Глупост след глупост четем от теб обаче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Камелия, която е с най-многото хитове през годините, да разчита само на външен вид? Глупост след глупост четем от теб обаче. За новият фен на Камелия: Всеки поне малко интересуващ се от чалга, знае че последните хитове на Камелия са от преди 15 години...Дори Андреа беше й се смяла за това.. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.