foxy_vd Публикувано Април 30 Author Report Share Публикувано Април 30 Теб щото те устройва си гледай ВБОКС... На първо място с 500 гледания на ден... толкова смешно е, че... :1000 (29): Смешното е, че лаеше с месеци, дори години, а сега гледаш както теле у железнизца, след това интервю на Кама. Разбра ли сега коя е голямата звезда на чалгата, с 11 години закъснение? Схвана ли как работеха народа, за да покрият истината? А забеляза ли, че това на Кама въобще не и се отрази на кариерата и разбиваше в тези 11 години? Ако не си разбрал е време за включиш най-после. Утре ще коментирам как лаехтне тук 6 месеца, че била гонена, низвергната, щото била забравена и неактуална и одъртяла. Видя ли сега какво стана, само 6 месеца по-късно? Видя ли падението на Пайнер, да карат Хари да и прави оферта за клипа по Планета? И то само 20 дни, след като се насирахте тук от кеф, че пенсионерът я бил сложил на място? Чувствате ли се двамката като прекарани от полови зрял слон, а? :1000 (29): :1000 (20): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Смешното е, че лаеше с месеци, дори години, а сега гледаш както теле у железнизца, след това интервю на Кама. Разбра ли сега коя е голямата звезда на чалгата, с 11 години закъснение? Схвана ли как работеха народа, за да покрият истината? А забеляза ли, че това на Кама въобще не и се отрази на кариерата и разбиваше в тези 11 години? Ако не си разбрал е време за включиш най-после. Утре ще коментирам как лаехтне тук 6 месеца, че била гонена, низвергната, щото била забравена и неактуална и одъртяла. Видя ли сега какво стана, само 6 месеца по-късно? Видя ли падението на Пайнер, да карат Хари да и прави оферта за клипа по Планета и то само преди 20 дни, след като се насирахте тук от кеф, че пенсионерът я бил сложил на място? Чу.вствате ли се двамката като прекарани от полови зрял слон, а? :1000 (29): :1000 (20): :1000 (29): НЕ. Нямам време да се занимавам с полюциите ти, само ще ти кажа, че 11 години Кама е звезда. НО с цената на тялото си и голотата, а не с глас. И 11 години - нито веднъж не е призната за №1 от никого, освен от теб :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 НЕ. Нямам време да се занимавам с полюциите ти, само ще ти кажа, че 11 години Кама е звезда. НО с цената на тялото си и голотата, а не с глас. И 11 години - нито веднъж не е призната за №1 от никого, освен от теб :1000 (29): Не че това няма своята важна роля, но никой нямаше да иска Камелия, ако нямаше хитове и ако не умееше да кефи публиката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Аз не виждам да е популярна песента- никой не си я споделя във фейса, къде я пускат изобщо. По "Веселина" не съм я чула хич, освен рекламата й по радиото, дори моите хора не знаят,че има нова песен. Та къде е въртяна освен по Фен ТВ и Балканика, които не гледам и са много зле? Освен хората от нета, никой не знае,че има нова песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Аз съм я засичал по "Веселина" рано сутрин към 08:00 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 30 Author Report Share Публикувано Април 30 НЕ. Така ще отговаряш, разбира се! Когато дрънкаш врели-никипели е редно там някъде с крайчеца на пипето да се замислиш, преди да ме цитираш и след време да ставаш смешен. В интерес на истината, от снощи съм бесен на Кама, че ви спести всичкото това 11 години. Да му кажат на Пайнера от M-TEL да урежда Кама на турне, иначе няма пари, слава, пълни стадиони и его до небесата, а той гнидата да я посещава с жена си по хотели за да я навива и да и обещава целия свят, ама да не знаят другите хора, а в същото време да лее куршум от страх да не би "чипровската" да размисли. Ей, ма много яко се получи така. Дори аз не очаквах, че от това интервю ще изкочи такъв огромен заек. Нема Ивана, нема "Певица на годината", нема дебютантки, нема кандидат звезди, нема и "коко-диневици" с пачките на набора. Големите корпорации искат Кама и не е само M-TEL, а и Нова телевизия за водеща. И ТВ7 на 2 пъти пак за същото. И винпромите за да им рекламира водка "Бяла мечка" и енергийни напитки като "Тантра" и още какво ли не все за лице на едрия бизнес. Да ти я покажа ли и на корица на книга? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Аз съм я засичал по "Веселина" рано сутрин към 08:00 Цял ден слуша майка ми "Веселина" и на работа колко пъти по цял ден слушаме,и дори и на поздравите не са я пускали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Не че това няма своята важна роля, но никой нямаше да иска Камелия, ако нямаше хитове и ако не умееше да кефи публиката. Никой не отрича, че Камелия става за участия и че има 2-3 ретро хита.. НО, най-жалкото е , че така и не е успяла някога да бъде номер 1, дори когато бяха малко певици в Пайнер, дори в ТОП 3 не е била и никога няма да бъде, което е по-страшно, винаги в различните години е била след Глория, после Деси Слава, следва Гергана, Анелия,Ивана, Преслава, Галена....Това е мъката й, както и на Фокса.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 30 Author Report Share Публикувано Април 30 Цял ден слуша майка ми "Веселина" и на работа колко пъти по цял ден слушаме,и дори и на поздравите не са я пускали. Абе Зайо, що не си извадиш главата от задника и да погледнеш класацията на същото радио "Веселина" и да спреш да се правиш на откехната? ЦЪК Как няма да си пускат песен №2 в топа, при това е на платена реклама по същото радио за клипа и ФЕН ТВ за цял месец. Кой опитваш да лъжеш тук? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Абе Зайо, що не си извадиш главата от задника и да погледнеш класацията на същото радио "Веселина" и да спреш да се правиш на откехната? ЦЪК Как няма да си пускат песен №2 в топа, при това е на платена реклама по същото радио за клипа и ФЕН ТВ за цял месец. Кой опитваш да лъжеш тук? АЙДЕ ЗАЙО ИЗВАДИ СИ ТИ ТАЯ ГЛАВА ОТ ЗАДНИКА, че такова послушно кученце като тебе не съм виждал... То бива бива заслепеност ама това е прекалено, ти си вманиачен до лудост в тая Камелия, все едно е Господ.. И с платената ротация по всички радиа и ФЕН пак няма да го бъде, възмущаваше се уж как Андреа, Цура и Галена само с пари се оправяли, а сега не спря да ни набутваш Кама как платила на ВБОКС, ФЕН и радиата да я рекламират нон-стоп...ПФ, ФУРНАДЖИИСКА ЛОПАТООО!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Абе Зайо, що не си извадиш главата от задника и да погледнеш класацията на същото радио "Веселина" и да спреш да се правиш на откехната? ЦЪК Как няма да си пускат песен №2 в топа, при това е на платена реклама по същото радио за клипа и ФЕН ТВ за цял месец. Кой опитваш да лъжеш тук? Ами не, казвам както си е. Нито един път не съм я чула новата й песен по радио и никой от моите хора не я знае, дори и баща ми разбра от мен,че е напуснала и му беше все тая за нея. Не знам как е номер 2 , тъй че когато и да пусна изобщо не я засичам, дали в нас, или на работа- не я пускат изобщо. Явно и това е платено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 По рекламирана е , но по-успешна как да видя дали е ??? Не я виждам в класации, не я чувам в заведения, не виждам в фейеса някой да я споделя? Аз съм отворен към други мнения...нека някой да даде доказателство, че е успешна песента? Класация, милиони гледания, клипчета как дискотека се размазва на песента???? Песента не предизвика интерес.. В канал със сто човека и 3 клипчета в нега 330 хиляди - не е зле . До утре ще са 350 , за един месец в толкова не популярен канал е много добре . Песента си прави по 20 хиляди на ден , коментира се , участва в класации ... а това дали се пуска или не , няма как да кажеш точно ти . Все пак не обикаляш всяка дискотека в страната че да се изказваш , като последна инстанция . Както ми викаш , че не се пуска ... аз мога да ти кажа че се пуска . На базата на кво ги правите тези констатации бе , много сте интересни , много знаете все ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Така ще отговаряш, разбира се! Когато дрънкаш врели-никипели е редно там някъде с крайчеца на пипето да се замислиш, преди да ме цитираш и след време да ставаш смешен. В интерес на истината, от снощи съм бесен на Кама, че ви спести всичкото това 11 години. Да му кажат на Пайнера от M-TEL да урежда Кама на турне, иначе няма пари, слава, пълни стадиони и его до небесата, а той гнидата да я посещава с жена си по хотели за да я навива и да и обещава целия свят, ама да не знаят другите хора, а в същото време да лее куршум от страх да не би "чипровската" да размисли. Ей, ма много яко се получи така. Дори аз не очаквах, че от това интервю ще изкочи такъв огромен заек. Нема Ивана, нема "Певица на годината", нема дебютантки, нема кандидат звезди, нема и "коко-диневици" с пачките на набора. Големите корпорации искат Кама и не е само M-TEL, а и Нова телевизия за водеща. И ТВ7 на 2 пъти пак за същото. И винпромите за да им рекламира водка "Бяла мечка" и енергийни напитки като "Тантра" и още какво ли не все за лице на едрия бизнес. Да ти я покажа ли и на корица на книга? Адски много пресилваш нещата. МТЕЛ не са принудили ПАЙНЕР да я вземе, иначе нямало да има турне...тези неща(дали ще има турне или не) не се уреждат за месец два, а доста по-рано. Нали се сещаш, че дори Камелия да е била отказала, турне пак е щяло да има, нищо не е зависило от нейния отговор. МТЕЛ като наистина мощен спонсор, а и компания разбира се, е нормално да окажат влияние върху избора на изпълнители. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Ето от няколко часа откакто майка ми е пуснала "Веселина", Камелия няма. Вървят си някакви измислени песни, но не и Камелия. Кой заблуждавате тука, не знам. Всеки ден се върти рекламата по радиото, но не и песента- нито на поздрави, нито на свободно пускане. Камелия се закопа и това е. Някои просто не гледат реално на нещата тук. Дори Глория е по-въртяна от Камелия. В момента са я пуснали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 И хит не се става с някакви си гледания, а хората да ти знаят песента и да я пеят. Такива гледания са вятър работа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Май 1 Author Report Share Публикувано Май 1 Три части изгледах и вече знам, защо форумът се побърка. :1000 (29): Пишете, пишете, Кама е в челото на ВСИЧКИ красации и като ви ги показах - полудяхте! :1000 (29): Толкова сте ми мили и хрисими днес, че направо ми иде да ви разцелувам. Щото много мъка ви е докарала Кама, с това интервю. В тази връзка, не мога да не го отбележа. Има тотално рефрешнали се потребители тук, които само до преди 20 дни бяха диви хейтъри. Вижте как едно сядане на подходящият стол, срещу подходящият журналист, може да докара такава мъка в чалгата, че цели съсловия от нея да се замислят къде са и въобще, за какво са още в този бизнес. Следобед ще обобщя нещата, щото ме чака печено агне. Имате още няколко часа, да си похейтите, за последно.... :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Три части изгледах и вече знам защо форума се побърка. :1000 (29): Пишете, пишете, Кама е в челото на ВСИЧКИ красации и като ви ги показах - полудяхте! :1000 (29): Толкова сте ми мили и хрисими днес, че направо ми иде да ви разцелувам, щото много мъка ви е докарала Кама с това интервю. В тази връзка, не мога да не го отбележа. Има тотално рефрешнали се потребители тук, които само до преди 20 дни бяха диви хейтъри. Вижте как едно сядане на подходящият стол, срещу подходящият журналист, може да докара такава мъка в чалгата, че цели съсловия от нея да се замислят къде са и въобще, за какво са още в този бизнес. Следобед ще обобщя нещата, щото ме чака печено агне. Имате още няколко часа, да си похейтите, за последно.... :1000 (30): Ти си изгледал интервюто първи, какво се правиш хах :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Май 1 Author Report Share Публикувано Май 1 Ти си изгледал интервюто първи, какво се правиш хах :1000 (29): Не е вярно, вчера писах защо не става да се гледа и къде съм на работа. Снощи бях като пребит и заспах рано. Сега гледах първите 3 части и видях как Камелия върти на чеверме цялата стара генерация, но и отдава респект на съшата, щото е част от нея. А в същото време мели малките мутрески, като в ръчна машинка за месо - бавно и болезнено. Започвам да ставам оптимист за кариерата и. Тази върви към самостоятелно турне из цяла България. В Пайнер това е невъзможно. Но извън фирмата, няма спирачки. Иначе ми хареса констатацията на едни люде на предните страници, че темите, които Кама повдига вече са обсъждани тук. Сега такива като теб, които живеят заради моите постове тук им става още по-тъжно, защото знаят прекрасно кой е повдигал тези теми и най-вече от колко време. Това интервю на Камелия е бенефис за Рамания. С него значението на форумите тотално се изпарява. Смятайте се като мен, за незабележим фон в чалгата и ще се почувствате по-добре. п.п. Зайка се засегна нещо, като видя класацията на Веселина. :1000 (6): Виждаш ли Меле, как с един линк мога да изкарам хората от нерви. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 И като Пайнера не я искал, за какво се е бутала да прави кариера, егати. Да се буташ там, където не те искат цели 17 години и никога да не си бил приоритет за фирмата. Каква я мислих Камелия, каква била работата след толкова години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Не е вярно, вчера писах защо не става да се гледа и къде съм на работа. Снощи бях като пребит и заспах рано. Сега гледах първите 3 части и видях как Камелия върти на чеверме цялата стара генерация, но и отдава респект на съшата, щото е част от нея. А в същото време мели малките мутрески, като в ръчна машинка за месо - бавно и болезнено. Започвам да ставам оптимист за кариерата и. Тази върви към самостоятелно турне из цяла България. В Пайнер това е невъзможно. Но извън фирмата, няма спирачки. Иначе ми хареса констатацията на едни люде на предните страници, че темите, които Кама повдига вече са обсъждани тук. Сега такива като теб, които живеят заради моите постове тук им става още по-тъжно, защото знаят прекрасно кой е повдигал тези теми и най-вече от колко време. Това интервю на Камелия е бенефис за Рамания. С него значението на форумите тотално се изпарява. Смятайте се като мен, за незабележим фон в чалгата и ще се почувствате по-добре. п.п. Зайка се засегна нещо, като видя класацията на Веселина. :1000 (6): Виждаш ли Меле, как с един линк мога да изкарам хората от нерви. За какво да се засегна, че не я въртят ли и класацията не е реална? Мечтай си,че я въртят. От 3 часа чувам "Веселина", защото майка ми го е пуснала и никаква Камелия няма. Изреди се Борис Дали, в момента Хоанга, някакво гръцко, сръбско, някакви измислени, Коцето с "Твърде късно е", Глория, но Камелия я няма- тя е само в мислите ти. В момента Андреа с Азис. Камелия е на кукуво лято въртяна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Ама, Фокси, никаква вечеря не е имало, излъга. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Ама, Фокси, никаква вечеря не е имало, излъга. Ма са се срещали ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 И за какво да се засягам,че хората пеят песните на Фики, баладата на Коцето с Десислава, Джена, но не и Камелия. Тя е само във фантазиите ти, фокси, че не можеш да я имаш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Май 1 Author Report Share Публикувано Май 1 Ама, Фокси, никаква вечеря не е имало, излъга. Не съм излъгал, имало е срещи и го спомена. Не е задължително, да ходят непременно на вечеря. Кама не е Маргарита Лозанова. И айде да изгледам и останалата част, че една групичка тук прави всичко възможно с хейт да минимизира щетите, за цялата чалга от това интервю. Ако не разбирате, какво е направила Кама с тази своя изява, до довечера ще обясня. Никога не е имало толкова широкоспектърно засягане, на всички теми в чалгата. Гаранция това се получи, защото Кама игнорира напънът на около 40 въпроса от 120 в темата, да се обяснява за мен, а не за същността на пропадането на поп-фолка. Ей тази част, просто убива на място.... .... от 40 000 на 5 лева вход (с инфлацията днес са 10), стигнахме миналото лято до 5000 без пари по плажове, площади и мегдани.... п.п. Заяц, миналата седмица в любимата ти "Веселина", възлюбеното ти Коце бе първи, а Кама втора. Как е днес ситуацията? ЦЪК Да я имам? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Не съм излъгал, имало е срещи и го спомена. Не е задължително, да ходят непременно на вечеря. Кама не е Маргарита Лозанова. И айде да изгледам и останалата част, че една групичка тук прави всичко възможно с хейт да минимизира щетите, за цялата чалга от това интервю. Ако не разбирате, какво е направила Кама с тази своя изява, до довечера ще обясня. Никога не е имало толкова широкоспектърно засягане, на всички теми в чалгата. Гаранция това се получи, защото Кама игнорира напънът на около 40 въпроса от 120 в темата, да се обяснява за мен, а не за същността на пропадането на поп-фолка. Ей тази част, просто убива на място.... .... от 40 000 на 5 лева вход (с инфлацията днес са 10), стигнахме миналото лято до 5000 без пари по плажове, площади и мегдани.... п.п. Заяц, миналата седмица в любимата ти "Веселина", възлюбеното ти Коце бе първи, а Кама втора. Как е днес ситуацията? ЦЪК Да я имам? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): "Веселина" не ми е любима, дори не я слушам в нас, просто майка ми я пуска всеки ден докато се приготвя за работа, докато излиза, докато прави нещо и няма как да не чувам. За Коцето съм гласувала миналия път. И неговата песен я знаят, за разлика от на Камелия, която никой не я знае, освен нета. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.