GriskoBeats Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Камелия, която е с най-многото хитове през годините, да разчита само на външен вид? Глупост след глупост четем от теб обаче. Естествено, че разчиташе на визия. Та и до днес. Що не се облича като Гло с рокли и бла... Аз пък не я намирам за грозна или страшна на видеото. Забелязах как вмъкнаха Ванеса между приказките на Кама, за да й ударят едно рамо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Трибуквения - Като броим коментарите в темата - твоите са с най-голям процент . На това му се вика "доскучаване" ...Само Лухче липсва и идилията ри щеше да е пълна . 40 годишната Зайка кой я пусна в тоя раздел ? Добре беше като и направихте тема да си води монолозите там ... Тръгнала да дава мнение кой е пропаднал а тя е фенка на най-големите утайки . Като почнем с Рики , останалите хомо-бандити , стигнем Хайфа и Райна Ти вземи си сложи очила, ясно ли ти е. 40 годишна ще викаш на някоя друга,ясно ли ти е. На 32 съм, ограничено мислене. Ще си влизам, където си искам. Много си прост. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 ХАХАХАХА по-добре не бих могъл да я опиша!!! Лошото е , че нейната кариера се градеше само на база външен вид и това минаавааа! В лице е по-стара и сбръчкана и от Малинажа! Що не напишеш някъде коментар за нещо, което ти харесва? Само ако можеше да се погледнеш отстрани колко жалко и злобно изглеждат коментарите ти, щеше да се спреш. По-стара, по-сбръчкана... кви са тия коментари?!?Твоето поведение граничи с това на незадоволена, махленска леля, около 40те, гледаща цял ден турски/ индийски сериали.Мъж си нали? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 За новият фен на Камелия: Всеки поне малко интересуващ се от чалга, знае че последните хитове на Камелия са от преди 15 години...Дори Андреа беше й се смяла за това.. :1000 (29): И какво значи "Дори Андреа"??? Тя нещо повече от Камелия ли е? За измисления хейтър на Камелия: Всеки поне малко интересуващ се от чалга редовно се разцепва на песните на Камелия. И запетайката се слага пред "че", а не пред "знае". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 ИНП, не си добре наистина. Бахти психарчето. Един позитивен коментар няма. Веднага да се хване за нещо и да го раздуха до не знам къде. Напиши един нормален обективен коментар. Наистина вие с Лукас не сте добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Харесвам "Искаш да се върна" на Кама и Сакис и сега в живите изпълниения които Флексус е качил ми допада как припява над плейбека Това позитивно ли беше? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Що не напишеш някъде коментар за нещо, което ти харесва? Само ако можеше да се погледнеш отстрани колко жалко и злобно изглеждат коментарите ти, щеше да се спреш. По-стара, по-сбръчкана... кви са тия коментари?!?Твоето поведение граничи с това на незадоволена, махленска леля, около 40те, гледаща цял ден турски/ индийски сериали.Мъж си нали? Отвратително негативен човек , барабар с лухчето ... Гнус да го хване човек като ги чете как кълнят и изливат лайна по жена !! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Отвратително негативен човек , барабар с лухчето ... Гнус да го хване човек като ги чете как кълнят и изливат лайна по жена !! Ти не си нищо по-различно, толкова си злобен и неприятен.. Май си като любимците не Зайката.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 16 Author Report Share Публикувано Април 16 То на фотосесия след фотошоп всяка изглежда убийствено! Камелия защо работи с изритани от Кралицата майка подданици? Теди Грозданов и колежката му Виктория Сиракова са я снимали. Можем да питаме Теди като влезе довечера, какво е пипал и какво не, защото той е обработвал кадрите, според инфото към снимките във фейса на Кама. Във всеки случай, аз свикнах да гледам добри неща от Теди, на фейса си в последната година. Но наистина съм изненадан от букерката на "Визаж". Значи Камелия изглежда класически скъпарско в тази будоарна обстановка на клипа. Верно е, че Нанков се е постарал, но все пак стила и дрехите и придават много специално излъчване. Вчера даже спомена, че за пръв път от много години използва стилист и си личи. Стоян по много различен начин обличаше Глория. Доста стилно и еротично облечена изглежда Камелия в "Неповторим", в сравнение с това, което можеше да се очаква от Апостолов, след годините с Глория. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Теди Грозданов и колежката му Виктория Сиракова са я снимали. Можем да питаме Теди като влезе довечера, какво е пипал и какво не, защото той е обработвал кадрите, според инфото към снимките във фейса на Кама. Във всеки случай, аз свикнах да гледам добри неща от Теди, на фейса си в последната година. Но наистина съм изненадан от букерката на "Визаж". Значи Камелия изглежда класически скъпарско в тази будоарна обстановка на клипа. Верно е, че Нанков се е постарал, но все пак стила и дрехите и придават много специално излъчване. Вчера даже спомена, че за пръв път от много години използва стилист и си личи. Стоян по много различен начин обличаше Глория. Доста стилно и еротично облечена изглежда Камелия в "Неповторим", в сравнение с това, което можеше да се очаква от Апостолов, след годините с Глория. ...каза 40 годишния полицай с две деца от Видин. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Ти не си нищо по-различно, толкова си злобен и неприятен.. Май си като любимците не Зайката.. ХАХАХАХ Сашо да не се казва НИКИ??? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Имаме клюка. Фентв не получават много пари от Кама, но пък я снимат за ТВ-то им и лансират новите си изпълнители чрез нея. И между другото, Фокса е прав за концерта с 8те изпълнители. Би им се отразило доста силно. При все, че са в медийно затъмнение всички. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Като гледам,Кама бая дълбоко е наранила заблудените душички на феновете на Плейбекслава и Деса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Чудя се само за едно .. ..след няколко месеца, когато приключат участията на Камелия поети през "Пайнер" какво се случва с репертоара й? Скача напред-назад да казва как, къде и защо ..ама после какво ще пее? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Като гледам,Кама бая дълбоко е наранила заблудените душички на феновете на Плейбекслава и Деса. То си личи, чии фенове са наранени и цял ден хапят Добричкото чудо, тя и тяхната любимка е наранена, та постоянно хапе по-добрите от нея, по-големите звезди. Личи си и коя се върти по Фен телевизия и коя по най-добрата музикална у нас. Личи си и мизерния трафик на мега-гига-тетра хита "Неповторим" в бокса и тубата и трафика на провалът "Нокаут", за харесване и пускане по дискотеките да не говорим. Камчето е подхаванала една война, от която само тя ще загуби. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Преса по-голяма звезда от Кама?Прегледай се.С изкуствено бутане и аз ще стана мега звезда на България. Неповторим наистина не е слизал под 2-ро място в бокса,а Нокаут отдавна е извън топ 10 даже.Прави си изводите коя песен е провал и коя не.Преслава отдавна е тръгнала към дъното заедно с Андреа,но заблудените й фенове не го разбират. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 :roll1: :roll1: Ако Преслава е тръгнала към дъното, да не казваме къде е Камелия .. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Преса по-голяма звезда от Кама?Прегледай се.С изкуствено бутане и аз ще стана мега звезда на България. Неповторим наистина не е слизал под 2-ро място в бокса,а Нокаут отдавна е извън топ 10 даже.Прави си изводите коя песен е провал и коя не.Преслава отдавна е тръгнала към дъното заедно с Андреа,но заблудените й фенове не го разбират. ХАхах, здравей, Цветин! :1000 (29): Пардон Фокси! Извинявай, youtobe Поне като пишете използвайте правдоподобни изрази. И да, Кама не е по-малко бутана... пускали са я на турнета и без изявени хитове... колко години сме я гледали по разни списания, с дистанционно, тъпчеща нудиски плажен пясък... И да. Преса има повече успехи и има по-як глас. Камелия има кариера, но да се твърди, че била повече от Преса... тц. И още нещо... Преса пее на живо от 2004та (от самото начало), а Кама започна 7 години след появата си... така припомням, да се знае. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Шок...Направо ме удари с 200 в земята...след такъв коментар даже не смятам да ти отговарям... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Шок...Направо ме удари с 200 в земята...след такъв коментар даже не смятам да ти отговарям... Ти знаеш ли кои са тези хора... не за друго, ами имаш 2 коментара... може би Аливонов!? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Кого заблуждаваш? С 3 поста знаеш цялата терменология тук и се държиш като напълно отракан? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Ти знаеш ли кои са тези хора... не за друго, ами имаш 2 коментара... може би Аливонов!? :1000 (29): Ако искам мога да имам и 2000.Какво значение има колко коментари имам?Следя ви отдавна и реших да ви изкарам от заблудеността ви. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 18 Author Report Share Публикувано Април 18 Чудя се само за едно .. ..след няколко месеца, когато приключат участията на Камелия поети през "Пайнер" какво се случва с репертоара й? Скача напред-назад да казва как, къде и защо ..ама после какво ще пее? Ами тя го каза в интервютаТА си, но от гледане на постове на Фокс го пропуснахте. Камелия си е запазила изпълнителските права над песните и не ги е предоставила на Пайнер. Тава ще рече, че може да си пее където иска и когато иска целия репертоар. Само не може да върти клипове по ТВ и да преиздава стари неща, но тя и не иска. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Камелия с поредния удар срещу Пайнера! Краде му певиците?! По всичко изглежда, че войната между Камелия и Митьо Пайнера ще става още по-жестока! Както е известно, от доста време вече Камелия не е част от империята на Пайнера и се продуцира сама чрез собствената си музикална компания- "Камс Продакшън". Тя не веднъж нападна бившия си шеф открито и разкри, че в "Пайнер" продуцент вече няма, защото всяка певица сама си плаща всичко, а той само им прибира парите и правата върху проектите. От това се оплакват последно време и още няколко фолк изпълнителки, подчинени на Митко Димитров. Според колегите от kliuki.net обаче, Камелия е решила да подкрепи останалите си ощетени колежки от "Пайнер", на които им е писнало от номерата на шефа, и ги е уговорила да се прехвърлят при нея, за да ги продуцира тя. източници, Райна е бясна на шефа си, че я кара да твори повече фолклорни проекти, отколкото такива, които ще ѝ донесат повече участия и съответно пари. А пък за Глория се коментира, че вече доста време не получава никаква финансова подкрепа от Пайнера, за да направи ударен хит. Факт е, че последно време фолк примата не успява да извади песен, която да взриви феновете ѝ, а Траяна от близо година не е пускала свой клип. Това наведе на мисълта, че е твърде вероятно Камелия да ги е примамила при себе си, първо, за да направи мръсно на шефа си и второ, за да се разрасне продуцентската ѝ къща. Дали това ще се случи обаче, за сега Камелия не е коментирала официално. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Преса по-голяма звезда от Кама?Прегледай се.С изкуствено бутане и аз ще стана мега звезда на България. Неповторим наистина не е слизал под 2-ро място в бокса,а Нокаут отдавна е извън топ 10 даже.Прави си изводите коя песен е провал и коя не.Преслава отдавна е тръгнала към дъното заедно с Андреа,но заблудените й фенове не го разбират. Ами естествено, Преска може само с Глория да се.мери по всеки параграф. Ако бутането й бе изкуствено нямаше да е най-обичаната чалгарка евър. Ти класацията на бокса ли ще ми даваш за пример? СМЯХ. Много лицемерно от твоя страна да говориш така за Анда,.а да си я посочил като любимка и месец и нещо да си с нейни графики в Сигнал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 (редактирано) Не е лицемерно.Не съм заблуден фен както 50% от чалга феновете и много добре мога да посоча грешките на Андреа. Глория и Преса? Това е все едно да сравниш Кристиана с Ивана.Моля ти се,махни си розовите очила и виж,че Преса е обичана само от заблудените и фенове.А и ти пръв намеси бокса,така че не се измъквай. Редактирано Април 18 от xroflx9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.