deep.zone Публикувано на Април 10 Report Share Публикувано на Април 10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Жалко, че изтече. Много яка. Сигурен хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Не ми харесва, дори "Гъзар бъди" е по-силна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Не очаквах, но много ми хареса. Страшно зарибяващи вокали. На кого е? От "Тръпката" така не ме е кефило парче на Емата. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Емица си е супер, радвам се, че се върна бързо. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Е, много е добра, браво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Между другото вокалите много ми напомнят на тези в песента на Азис - "Ти за мен си само секс" и "Нещо мръсно". Дали пък не са негови? В негов стил е. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Не очаквах, но много ми хареса. Страшно зарибяващи вокали. На кого е? От "Тръпката" така не ме е кефило парче на Емата. Май на Флори. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Много яка песен!Потенциален хит! Жалко, че изтече. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Много е яка, да я качват в канала на АРА без клип възможно най-бързо! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Много е готино парчето. Емануела като цяло няма слабо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Уникална песен. Всичко на Емануела почти ми е любимо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Много е яка, да я качват в канала на АРА без клип възможно най-бързо! Вече ще правят премиерите в канала на ФЕН. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Май на Флори. На мен ми звучи като песен на Биолчев, не знам. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 ЕмануелЯ избухна с хит! Вокалите са един път! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kosfot_trot Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 моля за mp3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Carlos. Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 На мен ми звучи като песен на Биолчев, не знам. Да, мисля, че е Биолчев. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Много добра , това го виждам да стане хит . Биолчев ми е любим композитор , а Емануелка доста добре се е справила с изпяването . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Яка е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Carlos. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Хайде, нападайте ! :Д http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=94618 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Ерата на Биолчев отново се връща!!!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.