Fast Публикувано на Април 12 Report Share Публикувано на Април 12 1. Обединете VIP и Respect - Не виждам смисъл да има 2 групи за едно и също нещо. 2. Създайте нова група - Uploaders за потребители които често споделят песни или клипове. Без табелка или някакви специални права, само болднато потребителско име. 3. За да не се налага да се правят чистки на скандалите и чатовете толкова често махнете част от темите в Поп фолк раздела и този за общи приказки - по специално live темите от отминали концерти и разни там чатове от 2008. И без това на никой не му пука за тях. Само седят и събират прах. 4. Повишете някой от активните модератори в глобален независимо кой - Към днешен ден няма активни такива освен mitko_il2000 който главно се занимава с папката за линкове на поп фолк раздела. mitkobs и V O G U E почти не влизат а AMAZING. навярно няма време за форума и не е влизала от година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 ЗА! Време е momo да направи нещо! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 ЗА! Време е momo да направи нещо! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 1. Във Vip има доста хора, които не влизат вече във форума и могат да им се махнат от групата, както и такива от респект и тогава евентуално да се обединят, макар че не е това най-големия проблем. 2. Не въждам особен смисъл от групата Uploaders. Ще започне един спор кой колко е казвал и защо не е в групата, а някой друг е и разни такива. Според мен и така си е добре. 3. Темите за който споменаваш да не се махат, а да се заключат е достатъчно за да не се спами в тях. 4. Не виждам смисъл от нови глобални, като бройка. По-скоро може да се заменят с по-активни такива. Това се отнася и за останалите модератори. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 13 Author Report Share Публикувано Април 13 3. Темите за който споменаваш да не се махат, а да се заключат е достатъчно за да не се спами в тях. Проблема е че заемат място в базата данни а никой не ги чете и вместо тях момо чисти сканадлите и чатовете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 1. Във Vip има доста хора, които не влизат вече във форума и могат да им се махнат от групата, както и такива от респект и тогава евентуално да се обединят, макар че не е това най-големия проблем. Това си го мисля от доста време между другото. Не виждам смисъл да има и ВИП и Респект, при положение, че означават едно и също горе-долу. Мисля, че ще е добре ако остане само едната група, а потребителите от другата се прехвърлят в оставащата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 1. Обединете VIP и Respect - Не виждам смисъл да има 2 групи за едно и също нещо. - Коя да остане? 2. Създайте нова група - Uploaders за потребители които често споделят песни или клипове. Без табелка или някакви специални права, само болднато потребителско име. - Не виждам смисъл в нова група. 3. За да не се налага да се правят чистки на скандалите и чатовете толкова често махнете част от темите в Поп фолк раздела и този за общи приказки - по специално live темите от отминали концерти и разни там чатове от 2008. И без това на никой не му пука за тях. Само седят и събират прах. - Дай линкове на някой глобален модератор да ги изтрие. 4. Повишете някой от активните модератори в глобален независимо кой - Към днешен ден няма активни такива освен mitko_il2000 който главно се занимава с папката за линкове на поп фолк раздела. mitkobs и V O G U E почти не влизат а AMAZING. навярно няма време за форума и не е влизала от година. - Направено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 1. Обединете VIP и Respect - Не виждам смисъл да има 2 групи за едно и също нещо. - Коя да остане? За мен са напълно еднакви като предназначение, така че няма никакво значение коя от двете ще остане. Освен ако за ВИП има някакви допълнителни преференции, които евентуално потребителите там биха загубили, тогава е по-добре да остане тя. Нека и другите да си кажат мнението, ако трябва да направим една анкета. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 28 Author Report Share Публикувано Май 28 Нека VIP да остане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Направете анкета Нека VIP да остане. Не ! Respect Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 За мен са напълно еднакви като предназначение, така че няма никакво значение коя от двете ще остане. Освен ако за ВИП има някакви допълнителни преференции, които евентуално потребителите там биха загубили, тогава е по-добре да остане тя. Нека и другите да си кажат мнението, ако трябва да направим една анкета. "Групата VIP е създадена за хора с важно значение за форума - много активни и полезни юзери, които допринасят за бързото развитие на форума, за сега групата се различава по цвета на имената на членовете си и по това, че нямат флууд контрол." За мен лично е все тая коя от двете групи ще остане. Респект звучи по-яко според мен, но нека повече хора си кажат мнението. едит: 2. Създайте нова група - Uploaders за потребители които често споделят песни или клипове. Без табелка или някакви специални права, само болднато потребителско име. - Групата ВИП (или Респект, вие ще решите), същност горе-долу това значи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 И аз съм за Респект. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 28 Author Report Share Публикувано Май 28 едит: 2. Създайте нова група - Uploaders за потребители които често споделят песни или клипове. Без табелка или някакви специални права, само болднато потребителско име. - Групата ВИП (или Респект, вие ще решите), същност горе-долу това значи. Тогава сложете някакви нови членове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 По-добре VIP да остане. Може да се променят малко критериите за нея - примерно да влизат хора със сравнително дълъг стаж и малко наказания или нещо такова... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Пиша тук, макар и да осъзнавам, че не е правилното място, просто тук има повече активност. Защо не се слеят малко разделите - например отделенията за музика, която не е българска са мнооого и с доста слаба активност. Има раздел за балканска музика, но за такава се пише и в Поп-фолк раздела. Дори и да има някакви съображения за толкова подробно разделение, може да се слеят папките за Pop, Dance, Latino и Rap & Hip-Hop. Ако е позволено (така да се каже) да се пише по повече теми в раздел, активността може да бъде по-голяма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Преместих коментара на Боровинката тук, за да се види и обсъди. Искам само да добавя, че ми направи впечатление, че в раздел "Интернет" има само една единствена тема и един подфорум, който е напълно празен? Та, какво решаваме за Респект и Вип? Или направо Момо да реши и да маха едната и това е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 VIP или Respect решете вие, на мен ми е все едно В раздел Интернет има една тема, защото го изпразних от съдържание при последната чистка. Решете как ще ви е най-удобно за разделите и ще ги събера. Когато правих тези раздели, преди 7 години, имаше активност. Балканската музика беше най-развития раздел, но сега не е така.., сега има активност само в поп-фолк за добро или лошо... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.