Jouey Публикувано на Април 14 Report Share Публикувано на Април 14 http://www.vbox7.com/play:78b2749dc1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Не е лоша.Текстът ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 В първите 10 секунди си помислих, че ще ми хареса, но не. Яница изобщо, какво се съгласява да пее такива сватбарски песни? Отвратително и ужасно нещо, което никога повече не искам да чуя!!! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Април 14 Author Report Share Публикувано Април 14 Страхотен текст. Колко те обичам, знаеш ли? И живота си на теб ще подаря! Ти си огъня в сърцето ми, само ти за мен, ти си любовта. Искам, искам да си тук до мен - за нищо друго не мечтая! Да сме заедно и нощ, и ден. За теб душата ми изгаря! Припев: И съдбата този път реши - има щастие за нас! Никой няма да ни раздели. Теб обичам, теб обичам аз! Говори ми за любов и ти, и кажи, че няма друга на света. Точно мен избра сърцето ти - само аз за тебе, аз съм любовта! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Страхотна песен!! Тази жена уверено върви към топ 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Леш .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Хахахах, това ли е лидерката? Кристал ли са го изсвирили, те на Тони бяха по-смислени песните. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Ясно е, че няма да заложи на тази песен, сигурно е част от някоя компилация на Кристали, в която както винаги канят по няколко изпълнителя. По принцип Яница не ми е била от симпатичните никога, но е видно как няма да последва съдбата на Немска, хората си я припознаха вече и само още един хит като "Вземай задължително" и "Егато боклука" й трябва и вече ще смени Б групата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Не ми харесва. Лидерко осъзнай се! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 ЯНИЦА НЕ ЗАЛАГА НА ТАЗИ ПЕСЕН. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Еее, почнахте да плюете веднага. Тази песен е записвана октомври 2014, пуска я ей така. И аз не знам за кво изобщо я е записала, но все пак важното е, че последните песни, на които наистина залага, стават големи хитове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Херцогинята стъпи накриво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Carlos. Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Да не я беше пускала, хаха! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 тази песен е от компилацията "Турбо фолк" и Яница си я пусна сама, защото май няма нито една продажба на въпросната компилация ТУРБО КЮЧЕК ДЕЯН МИТЕВ – НАША Е НОЩТА РОКСАНА – НЕГО ИСКАМ ДЕЯН МИТЕВ И ТОМИКА – НАШАТА ЛЮБОВ НЕЛИНА – ПРАЗНИК Е БОРИС ДАЛИ – ХЕЙ, КРЪЧМАРЮ ТОМИКА – ЛУДО ВЛЮБЕНИ РОКСАНА – ГОЛЯМА СВАТБА ЯНИЦА – ЩАСТИЕ ЗА НАС МИЛКО КАЛАЙДЖИЕВ – ВЕЧНО С МЕН БЪДИ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Мегахит! Мачкай, кралице! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Императрицата с пореден хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 ЯНИЦА НЕ ЗАЛАГА НА ТАЗИ ПЕСЕН. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Като не залага защо я е изпяла? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Хахаха, не залагала, пък веднага я пуснаха и то с промо и новина дори. Яница си остава същото парче като преди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.