stereoto_ Публикувано на Април 15 Report Share Публикувано на Април 15 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Харесва ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Доста по-слабо от "Обичам те, гадино"! Много клиширан и глупав текст, разваля цялата песен. Музиката отново е добра, видеото нищо съществено. Имал е и много по-тъпи и слаби песни, но с тази не мисля, че ще се получи успеха на последната песен. "до ужаЖ чак" :1000 (29): Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 Приятна песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Много е яка, Илиян се е стегнал напоследък! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Старата генерация мъже се стреснаха с право от Фики и Галин и взеха да си налягат парцалите. Константин с малко желание успя да направи големи хитове, на Борис също му се получи и с последната песен, но Илиян сякаш най-слабо ми стои. "Обичам те, гадино" стана популярна, но с тази не мисля, че ще се случи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anelia Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Приятна песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Carlos. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Харесва ми. Парчето е добро, клипът също приятен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Ударен припев, хубава мелодия ..слаби аранжимент и текст, видеото - обичайното. Очаквам след някоя друга година и Илиян да изкара една "За да те забравя" и да се свършва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Не ми задържа интереса. Утре няма и да помня, че е излезнала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Бива като цяло, ама не виждам да стане хит. Предната беше в пъти по-яка. Все пак, по-зле от последната на Борис Дали едва ли ще бъде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Пенсионирай се бе, МАНГАЛ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Според мен това е най-тъпото нещо излизало скоро. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Според мен това е най-тъпото нещо излизало скоро. Селфи и Вече мога са по зле. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Селфи и Вече мога са по зле. "Вече мога" пък специално е брутално яка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 "Вече мога" пък специално е брутално яка. Гласът на тоя разваля всичко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Селфи и Вече мога са по зле. Тоталният хит "Селфи" е 10 пъти по-добра. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Как се казва момичето с късата коса? Много позната ми се струва.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Април 20 Author Report Share Публикувано Април 20 Как се казва момичето с късата коса? Много позната ми се струва.. Ани Сарандева Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.