Ivanhoe Публикувано на Април 20 Report Share Публикувано на Април 20 Авторът на De Fevgo ще посрещне любителите на популяраната гръцка музика на 10 октомври в зала 1 на НДК Кипърския изпълнител от гръцки произход Михалис Хадзиянис идва за първи концерт в България. Авторът на една от най-емблематичните гръцки балади „De Fevgo” (Няма да си тръгна) e един от най-успешните гръцки изпълнители за 21 век. Едва на 34 години, Михалис има 10 албума и десетки хитове зад гърба си, които българските фенове ще мога да чуят за първи път на живо на 10 октомври в зала 1 на НДК. Михалис излиза на голямата европейска сцена още на 17, когато представя родния си Кипър на конкурса Евровизия в Бирмингам с авторската си песен „Генезис”. През следващите няколко години са белязани от изключително успешни и станали платинени албуми и абсолютно разпродадени турнета в Гърция и Кипър. През 2004 той пее на закриването на Олимпийските игри в Атина, а същата година представя Кипър на официалната церемония за разширяването на Европейския съюз, отбелязваща присъединяването на 10 нови членки. От 2000 до 2009 Михалис получава над 30 награди само в Гърция, което го правят най-успешният изпълнител в страната за първото десетилетие на 21 век. През 2010 Михалис е поставен от FORBES на 22-ро място за най-влиятелните гърци. Михалис е автор на повечето си песни, сред които емблематичната му балада „De Fevgo” (Няма да си тръгна), както и хитовете „То Kalokairi Mou” (Моето лято), "An Mou Tilefonouses” (Ако ми беше звъннала), както и песни на други гръцки изпълнители сред които и Despina Olympiou. Билетите тръгват в продажба от 20 април на цени от 30 до 60 лева в мрежата на EVENTIM, включително билетен център НДК и бензиностанции OMV. https://www.facebook.com/events/939485392760840/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 там сме със Stela !!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Там съм и аз! Това е една от най-хубавите новини за тази година, направо се разтопих от кеф! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Там съм и аз! Това е една от най-хубавите новини за тази година, направо се разтопих от кеф! йесссссс, от кога чакаме такъв концерт, даже не вярвахме, че някога ще стане... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Дано се погрижат за някаква реклама по националните медии,че повече почитатели на гръцкото да се информират и евентуално - да посетят концерта. Не е от най-въртяните и оборотни имена по нашите заведения (макар и във все по-малко от тях да се чува нещо гръцко), но доста хора са запознати с творчеството му и биха отишли. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 25 Author Report Share Публикувано Април 25 Дано се погрижат за някаква реклама по националните медии,че повече почитатели на гръцкото да се информират и евентуално - да посетят концерта. Не е от най-въртяните и оборотни имена по нашите заведения (макар и във все по-малко от тях да се чува нещо гръцко), но доста хора са запознати с творчеството му и биха отишли. Официалното събитие във фейса от организаторите е вече с над 1700 потвърдили присъствие. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 къде по дяволите има схема на местата за концерта? В тъпия им сайт ми иска java и не ми отваря разположението на местата според билетите... и има ли номер на място на тея билети, или тези от 40 лв са в една ложа, тези от 50 в друга и така... без значение от мястото Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 27 Author Report Share Публикувано Април 27 къде по дяволите има схема на местата за концерта? В тъпия им сайт ми иска java и не ми отваря разположението на местата според билетите... и има ли номер на място на тея билети, или тези от 40 лв са в една ложа, тези от 50 в друга и така... без значение от мястото И на мен схемата не ми се отваря заради джавата, но на някои хора се отваря. Има разделение на секторите, предната част е една цена, а задната е по-евтина. Говори със Стела, показвах й схемата днес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 четох някъде, че концерта се отменя ?????? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 30 Author Report Share Публикувано Април 30 четох някъде, че концерта се отменя ?????? Няма такова нещо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Къде си чел, че се отменя? Не е вярно... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Къде си чел, че се отменя? Не е вярно... и в страницата ни във фейса питаха, и в някакъв сайт Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Отиваме лиииииииииииииииииииииииииииииииииии Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 БОГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.