fearless` Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Хубава песен и приятен клип, трябва да има повече такива НЕкомерсиални неща в чалгата....но малко в повече ми идва това пробутване на тялото на Фики, да разбрахме, че го има, ама едно и също във всеки клип...и той изглежда добре, не е нужно да се състарява толкова с огромната брада и коса.. Пф престанете с това "НЕ комерсиално"... това, че песента е скучна не я прави нито "не комерсиална" нито "качествена", нито каквото и да било друго. Просто не докосва публиката и за това няма как да се търсят оправдания! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Пф престанете с това "НЕ комерсиално"... това, че песента е скучна не я прави нито "не комерсиална" нито "качествена", нито каквото и да било друго. Просто не докосва публиката и за това няма как да се търсят оправдания! Еми не е комерсиална??!! Какво да напиша? Не мога и да кажа, че е лоша.Просто средно ниво-но и аз не бих я пуснал пак.. Подразни ме най-вече факта, че на такава балади, Фики е застанал гол и стиснал мускули..което не е нищо по-различно от жена с показани цици върху балада.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Не ми хареса. Много банален клип - рани, вимета, "Спри ме"... Песента - "Страх ме е 2" без кулминация. Дразнещо произношение на фрази. Абе ... очаквано се изложи, както направи Галин. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Режисьор : Николай Нанков Оператор : Георги Марков Стилист : Стоян Апостолов Грим : Джулия Ангелова Коса : Емилио Стефано Изработка на костюми : Станислава Ценова Арт грим : Софи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Уникална песен с уникален клип, бравоооо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anelia Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Клипа е мнооооооооого добър като изключим един-два кадъра! Първия път като чух песента не ме впечатли, но сега ми харесва. Мариета пак е написала хубав текст. Евала че заложи на различен проект! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Жестока балада! И клипа е як. Графики. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Мислех че тази песен ще много въздействаща.Както се казва като си я пуснеш "да ти гори сърце и душа",но не се получи при мен ефекта . Видеото е страхотно много са се старали личи си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Мислех че тази песен ще много въздействаща.Както се казва като си я пуснеш "да ти гори сърце и душа",но не се получи при мен ефекта . Видеото е страхотно много са се старали личи си. И мен не ме грабна от първият път, но сега не мога да я спра. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Така е, с повече слушания почва да ми харесва доста. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Уникална песен с уникален клип, бравоооо. +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 И мен не ме грабна от първият път, но сега не мога да я спра. Така е, с повече слушания почва да ми харесва доста. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Веднага запях припева, което няма как да е случайно. Крали са от нещо старо и забравено, не знам дали умишлено, но звучи много познато... Интересно начало, скучна песен, търпи се. По-добре от Галинините боци. Фики още е погрознял. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Ето я и мъжката версия на Галена за баладите.1 от 100 да се хареса. Отвратителна песен, едва я изслушах до края.Не знам по какво толкова се прехласвате, една Александра пуска по-хубави балади. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Хареса ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Безразличен ми е клипът. Песента не дразни, но ме приспа. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Слабичък опит за клип "Спри ме" и песен "Страх ме е". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Много слаба песен. Супер мудна, скучна. Не се е получила. Клипът е добър, браво. Фики прилича на мутирал бизон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Още на първо слушане набива на "Страх ме е"...много шум за нищо пак Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Песента е много слаба най-вече заради изпяването.Клипа му е добър, кадъра със стъклото си заслужава болничния. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
forlon Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Клипът е хубав, макар и прекалено позьорски за балада. Толкова приспивна балада обаче отдавна не бях слушал. Не ми харесва, по простата причина, че нищо не ме грабна. На Константин като я чух настръхнах, развълнувах се, изстрадах си я, но там и музиката - музика, и текстът - текст.. В крайна сметка мисля, че най-големият проблем при Фики е изпяването. Константин може да не пее превъзходно, но в баладите вкарва адска емоция и въздейства. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Рядко ми се случва нова песен да успея да я изслушам едва 2 пъти. Почти нищо не ми харесва като най-зле е изпълнението според мен. И Галин, и Фики се поизложиха тоя път. Чичо Коцьо да се възползва от тая ситуация и да мачка и със следващите си проекти Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Слаба е песента, не може да бъде конкуренция на "Болка в минути" в никакъв случай. Не знам дали изпяването е проблем. В този вариант е по-добре отколкото нон-стоп увиване с много импровизации. Все пак не сме в Турция и не ревем на такива песни като тях. Не знам Фики как е учил поп и джаз, но в момента в който му чуя гласа поп и джаз са послесните два стила, за които мога да се сетя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bandidodido Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Липсва ударен припев и текста на места не ми харесва. Единственото хубаво в проекта е Фики Пп: Това, че клипа ви напомнял на "Спри ме" - Галена не е открила топлата вода! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.