Nikolay Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Много започна да ми харесва! Страхотна е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Веднага запях припева, което няма как да е случайно. Крали са от нещо старо и забравено, не знам дали умишлено, но звучи много познато... Интересно начало, скучна песен, търпи се. По-добре от Галинините боци. Оригинала: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Много слаба песен. Супер мудна, скучна. Не се е получила. Клипът е добър, браво. Фики прилича на мутирал бизон. Клипът е хубав, макар и прекалено позьорски за балада. Толкова приспивна балада обаче отдавна не бях слушал. Не ми харесва, по простата причина, че нищо не ме грабна. На Константин като я чух настръхнах, развълнувах се, изстрадах си я, но там и музиката - музика, и текстът - текст.. В крайна сметка мисля, че най-големият проблем при Фики е изпяването. Константин може да не пее превъзходно, но в баладите вкарва адска емоция и въздейства. +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Най-добрия видеоклип след "Не го прави" тази година, един от най-добрите видеоклипове на мъж в поп фолка. В песента има нещо мистично, то супер много ме кара да я слушам, няма особена кулминация, но е тъжна и това за една балада е най-важно. Моментът със стъклото е брутален, заслужавало си е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Клипът е добър, но Фики изглежда все по-зле... Песента не ме грабва - не е лоша, но ако беше ни спестил анадолското виене и мучене, щеше да е далеч по-добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Спас яко е крал и накрая нищо особено. Много ми прилича и на Nikiforos - Monos Скучна. Видеото е скъпо, личи си старанието за някакво внушение, но Фикича не е от най-артистичните. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Силен клип, във фолка мъж не е правил толкова добър клип някога. Песента ми хареса, но очаквах малко повече като музика. И двете неща са доказателство защо Фики заслужи и взе певец на годината. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.