deep.zone Публикувано на Април 22 Report Share Публикувано на Април 22 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Става... Клипът прилича на софт версия на Неповторим, което е минус... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Не ми харесва, много стандартна ми идва като за тях двамата .. . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Песен за месец. Нямам нищо против комерсиалното, но това е прекалено познато и изтъркано. Не го виждам като хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Спрях я на половината, изключително посредствена и скучна песен, не съм го очаквал от Алисия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Нищо оригинално не присъства в този проект. Голямо клише е. П.П. Много са увеличили гласът на Алисия. Чак надделява над този на Тони, което е смешно. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Спрях я на половината, изключително посредствена и скучна песен, не съм го очаквал от Алисия. Аз съм изумен, че заради тази песничка се случила такава драма в Ара. Безследно са изгубени в посредствеността Фен Телевизия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Нищо особено слушана песен,няма нищо зарибяващо прекалено познато звучене абе слаба работа.Не очаквах слаб проект от Алисия,според мен няма да е хит като предния й дует с Коцето. п.п Не си заслужаваше да драпаше за този дует с Стоева,напусна момичето заради т'ва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Алисия е много красива в клипа. Песента е еднодневка - нищо отличаващо се, но става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Аз очаквам Алисия и Тони Ст да минат в Пайнер всеки момент..При ФЕН положението е трагедия от към продукции напоследък.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Много е яка, а тука плюенето е на макс ,както винаги.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Твърде слабо за претенциите и на двамата Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Нищо нечувано, но ми харесва песента.По-добре това, отколкото песните на онези другите позьори от ФЕН. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Твърде слабо за претенциите и на двамата +1 Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Много слабо ! От Алисия не съм го очаквал , Стораро си пуска бози редовно иначе . Това ще е като дуета му с Преслава - до месец няма да се помни . А каква е била драмата покрай дуета ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Много познато звучене, преекспонирано. Да бяха заложили на нещо различно за Тони Стораро. Иначе той самия е доста разчупен в клипа, което е нетипично за него. Но беше излишен този дует, Алисия е време да пуска нещо самостоятелно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Добра е, радва ме. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Единственото което ме изненада е държанието на Стораро пред камера. Другото е чувано и виждано. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Голям хейт пада тука Стандартна, посредствена, еднодневка, клише .. та това го има от-до в творчеството на някой изпълнители и все пак им се радвате на всяка следваща стандартна, посредствена, еднодневка песен. Слезте на земята, моля! Относно песента, мен пък много ме кефи - зарибяваща е, можеш да си избухнеш на нея както си трябва. Припева е ударен и то доста, което е голям плюс! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 посредствена песен. посредствен клип. типичнo за посредственият канал ФЕН Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Посредствена или не, ще е хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Голям хейт пада тука Стандартна, посредствена, еднодневка, клише .. та това го има от-до в творчеството на някой изпълнители и все пак им се радвате на всяка следваща стандартна, посредствена, еднодневка песен. Слезте на земята, моля! Относно песента, мен пък много ме кефи - зарибяваща е, можеш да си избухнеш на нея както си трябва. Припева е ударен и то доста, което е голям плюс! Подкрепям. Можем да добавим и разчупеното поведение на Стораро в клипа, браво за което. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Хубава песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Много мелодична песен с хубав текст. Аз не бих я сравнил с "Повече не питай", която няма и 1/10 от заряда на този дует. Жалко, че на Алисия никак не й пука за клиповете последните години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Харесва ми, повечко припева де. Това ми е най-близко до нашия фолк, макар че Стораро ми е бил винаги противен. И кое днес е нечувано, нестандартно и т.н. - от години вече слушаме почти едни и същи неща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.