FikLena Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 супер тъпа песеннннннннннннн !!! ПОТРЕС "на 2 стотинки" трябваше да е е песента на ДИМАНА Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Ivanhoe каза: Последните клипове на Димана все са в някакъв фетиш-стил. Ужасна е. Само? Вече като пусна Планета се чудя коя е певицата, коя е песента - не стига, че половината изглеждат еднакво, не стига, че песните им са еднакви, а сега и клиповете им станаха трудно различаващи се един от друг - кожи и камшици да искаш... Иначе конкретно тази песен има приятна и различна от модерната вълна музика. Текстът е тъп, но като цяло става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Страхотна песен!Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Много яка и различна песен, браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Много различна песен като за Оцко, никога не бих предположил, че е негова. Песента е приятна, като цяло доста ми напомня на първите песни на Димана .. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 cerveau каза: Много им куцат текстовете. Незнам защо си мислят, че трябва да се стараят да бъдат модерни само в музиката си. Не може на такъв саунд изведнъж да чуеш "връщай ме на село" - такава фраза веднага те изкарва извън проекта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Оф, стига вече де... ще взема и аз да се откажа от Оцко..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Не ми допада...Оцко почва да се излага, прилича на песен и клип от ФЕН ТВ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Доста различно от стилът на Оцко, изненадата е приятна. Музиката е супер яката, текста наистина има места на които куца, но това "пращай ме на село" е доста запомнящо се. :1000 (29): Клипът става, все пак предпочитам "Да й вдигна ли" и като песен и като клип! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Awwhhhh,уникална песен! Много ме кефи. За мелодията нямам думи - брутална е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 #Jouey каза: Оф, стига вече де... ще взема и аз да се откажа от Оцко..... Бахти..нагъл крадец,нямам думи. :1000 (10): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 #Jouey каза: Оф, стига вече де... ще взема и аз да се откажа от Оцко..... И това ли? Ех, тези араби са ЗЛАТНИ за "вдъхновенията" на Оцко! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Страхотна песен, много ми допада. Видеото наистина на моменти напомня Пантера, но пък Димана е страхотна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Как е смесвана тая песен, бе? Все едно съм пуснал 3 едновременно. Изнасилване на слуха отвсякъде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Чак не прилича на песен на Оцко - прекалено изчистен звук за него и необработено пеене. Липсва какофонията. Браво за това. Но въпреки това е много тъпа и смотана песен. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Харесва ми Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Страхотна песен! Браво на Димана!! След "Точно никога" това е най-различната и приятно звучаща Оцкова песен! Не вярвах, че е способен да направи толкова изчистена песен. Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Еееее, много ми харесаааааа, тая Димана... Текстът на места ми идва малко в повече, но музиката много ме кефи, голяма зарибявка още от първо слушане. И видеото става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 На мен ли ми се струва или Оцко е гепил отсвирите от Нищо друго на Преслава там към края... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Не знам, мен тази песен ме побърква, толкова да ми е харесвала скоро само "Нокаут", но там поради други причини. През песен си я пускам, жестоко я е изпяла. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Текста е ужасно компромисен. Жалко,че от Димана излиза такъв тъп текст. Просто ... Тя има невероятен талант и глас, не бива да се задоволява с подобни творчески изцепки. По-добре да не пуска нищо, но да е по-детайлна и старатела при подбора. Да не говорим че ето - отново се изкара оригиналния арабски семпъл и скоро клипът й ще бъде изтрит. Явно Пайнер не са предприели никакви мерки към Оцко и той продължава с плагиатстването дори месеци след големия скандал с Твоите думи. Дано не затрият целия канал на Планета, че знаеше Youtube как действа при прекалено много сигнали за плагиатство. Среден 3 за Димана. Много повече очакваме от нея - не бива и за миг да се нарежда до третокласните Татяни, Сияни и т.н. с клипове в този стил. Иначе евала,че не му е дала много да обработва гласа й. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Джиган. каза: Среден 3 за Димана. Много повече очакваме от нея - не бива и за миг да се нарежда до третокласните Татяни, Сияни и т.н. с клипове в този стил. Иначе евала,че не му е дала много да обработва гласа й. Татяна ако е третокласна, то не знам Димитрица ква трябва да е. По-скоро е нелепо да слагаш Татяна до Димана и Сиана, защото вторите са пълна скръб нопоследък откъдето и да го погледнеш. И как да не е обработен гласът ѝ? Глух ли си? Толкова електронно звучи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Графики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Джиган. каза: Текста е ужасно компромисен. Жалко,че от Димана излиза такъв тъп текст. Просто ... Тя има невероятен талант и глас, не бива да се задоволява с подобни творчески изцепки. По-добре да не пуска нищо, но да е по-детайлна и старатела при подбора. Да не говорим че ето - отново се изкара оригиналния арабски семпъл и скоро клипът й ще бъде изтрит. Явно Пайнер не са предприели никакви мерки към Оцко и той продължава с плагиатстването дори месеци след големия скандал с Твоите думи. Дано не затрият целия канал на Планета, че знаеше Youtube как действа при прекалено много сигнали за плагиатство. Среден 3 за Димана. Много повече очакваме от нея - не бива и за миг да се нарежда до третокласните Татяни, Сияни и т.н. с клипове в този стил. Иначе евала,че не му е дала много да обработва гласа й. Кой е оригиналния арабски семпъл? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 zai4eto82 каза: Кой е оригиналния арабски семпъл? Малко по-нагоре го има. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.