FikLena Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 супер тъпа песеннннннннннннн !!! ПОТРЕС "на 2 стотинки" трябваше да е е песента на ДИМАНА Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Последните клипове на Димана все са в някакъв фетиш-стил. Ужасна е. Само? Вече като пусна Планета се чудя коя е певицата, коя е песента - не стига, че половината изглеждат еднакво, не стига, че песните им са еднакви, а сега и клиповете им станаха трудно различаващи се един от друг - кожи и камшици да искаш... Иначе конкретно тази песен има приятна и различна от модерната вълна музика. Текстът е тъп, но като цяло става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Страхотна песен!Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Много яка и различна песен, браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Много различна песен като за Оцко, никога не бих предположил, че е негова. Песента е приятна, като цяло доста ми напомня на първите песни на Димана .. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Много им куцат текстовете. Незнам защо си мислят, че трябва да се стараят да бъдат модерни само в музиката си. Не може на такъв саунд изведнъж да чуеш "връщай ме на село" - такава фраза веднага те изкарва извън проекта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Оф, стига вече де... ще взема и аз да се откажа от Оцко..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Не ми допада...Оцко почва да се излага, прилича на песен и клип от ФЕН ТВ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Доста различно от стилът на Оцко, изненадата е приятна. Музиката е супер яката, текста наистина има места на които куца, но това "пращай ме на село" е доста запомнящо се. :1000 (29): Клипът става, все пак предпочитам "Да й вдигна ли" и като песен и като клип! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Awwhhhh,уникална песен! Много ме кефи. За мелодията нямам думи - брутална е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Оф, стига вече де... ще взема и аз да се откажа от Оцко..... Бахти..нагъл крадец,нямам думи. :1000 (10): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Оф, стига вече де... ще взема и аз да се откажа от Оцко..... И това ли? Ех, тези араби са ЗЛАТНИ за "вдъхновенията" на Оцко! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Страхотна песен, много ми допада. Видеото наистина на моменти напомня Пантера, но пък Димана е страхотна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Как е смесвана тая песен, бе? Все едно съм пуснал 3 едновременно. Изнасилване на слуха отвсякъде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Чак не прилича на песен на Оцко - прекалено изчистен звук за него и необработено пеене. Липсва какофонията. Браво за това. Но въпреки това е много тъпа и смотана песен. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Харесва ми Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Страхотна песен! Браво на Димана!! След "Точно никога" това е най-различната и приятно звучаща Оцкова песен! Не вярвах, че е способен да направи толкова изчистена песен. Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Еееее, много ми харесаааааа, тая Димана... Текстът на места ми идва малко в повече, но музиката много ме кефи, голяма зарибявка още от първо слушане. И видеото става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 На мен ли ми се струва или Оцко е гепил отсвирите от Нищо друго на Преслава там към края... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Не знам, мен тази песен ме побърква, толкова да ми е харесвала скоро само "Нокаут", но там поради други причини. През песен си я пускам, жестоко я е изпяла. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Текста е ужасно компромисен. Жалко,че от Димана излиза такъв тъп текст. Просто ... Тя има невероятен талант и глас, не бива да се задоволява с подобни творчески изцепки. По-добре да не пуска нищо, но да е по-детайлна и старатела при подбора. Да не говорим че ето - отново се изкара оригиналния арабски семпъл и скоро клипът й ще бъде изтрит. Явно Пайнер не са предприели никакви мерки към Оцко и той продължава с плагиатстването дори месеци след големия скандал с Твоите думи. Дано не затрият целия канал на Планета, че знаеше Youtube как действа при прекалено много сигнали за плагиатство. Среден 3 за Димана. Много повече очакваме от нея - не бива и за миг да се нарежда до третокласните Татяни, Сияни и т.н. с клипове в този стил. Иначе евала,че не му е дала много да обработва гласа й. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Среден 3 за Димана. Много повече очакваме от нея - не бива и за миг да се нарежда до третокласните Татяни, Сияни и т.н. с клипове в този стил. Иначе евала,че не му е дала много да обработва гласа й. Татяна ако е третокласна, то не знам Димитрица ква трябва да е. По-скоро е нелепо да слагаш Татяна до Димана и Сиана, защото вторите са пълна скръб нопоследък откъдето и да го погледнеш. И как да не е обработен гласът ѝ? Глух ли си? Толкова електронно звучи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Графики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Текста е ужасно компромисен. Жалко,че от Димана излиза такъв тъп текст. Просто ... Тя има невероятен талант и глас, не бива да се задоволява с подобни творчески изцепки. По-добре да не пуска нищо, но да е по-детайлна и старатела при подбора. Да не говорим че ето - отново се изкара оригиналния арабски семпъл и скоро клипът й ще бъде изтрит. Явно Пайнер не са предприели никакви мерки към Оцко и той продължава с плагиатстването дори месеци след големия скандал с Твоите думи. Дано не затрият целия канал на Планета, че знаеше Youtube как действа при прекалено много сигнали за плагиатство. Среден 3 за Димана. Много повече очакваме от нея - не бива и за миг да се нарежда до третокласните Татяни, Сияни и т.н. с клипове в този стил. Иначе евала,че не му е дала много да обработва гласа й. Кой е оригиналния арабски семпъл? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Кой е оригиналния арабски семпъл? Малко по-нагоре го има. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.