Paradise. Публикувано на Април 23 Report Share Публикувано на Април 23 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Нямаше смисъл от този ремикс. Мисля, че е редно вече утвърдени хитове да получават ремикси, например, ако говорим за балада - "Ако утре ме губиш", "Болка в минути" и пр. Или както направи Бони на "Трябваш ми" и "Полудявам ли"! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Април 23 Author Report Share Публикувано Април 23 Нямаше смисъл от този ремикс. Мисля, че е редно вече утвърдени хитове да получават ремикси, например, ако говорим за балада - "Ако утре ме губиш", "Болка в минути" и пр. Или както направи Бони на "Трябваш ми" и "Полудявам ли"! Тази песен е много популярна,даже мисля,че е утвърден хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Тази песен е много популярна,даже мисля,че е утвърден хит. Според мен е доста рано да се каже. Предната се получи някак по-добре. Софи има много по-силни балади за мен. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Олеее, уникален ремикс, а още не съм имал време да се сетя да си пусна баладата. Не мога да спра да слушам тоя ремикс! Имате ли мп3? Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Супер е ремиксът. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.