Христина' Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Не, не си мисля, че е детска игра, не знам защо си толкова предубедена към мен, просто констатирах... Изгледах няколко изпълнения, харесаха ми, браво на Слави. П.С. Как се казва тази песен, която пее в момента? Не съм предубедена. Грешно съм ти разбрала коментара. Слави има уникални песни. Сега като слушам пак Деси и Нели, много ме хваща яд, че напуснаха бенда. А тази песен "Червената шапчица" в оригинал си я пее Мартина Вачкова. Пс: преди да е започнал флууда да предупредя: без повече коментари за изпълнители, които нямат общо с този концерт! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Не съм предубедена. Грешно съм ти разбрала коментара. Слави има уникални песни. Сега като слушам пак Деси и Нели, много ме хваща яд, че напуснаха бенда. А тази песен "Червената шапчица" в оригинал си я пее Мартина Вачкова. Пс: преди да е започнал флууда да предупредя: без повече коментари за изпълнители, които нямат общо с този концерт! Имат пък! Били са в публиката и готвят концерт там точно с този бенд! И да песента на Марта е един път Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Уникално изпълняват "Моя страна, моя България", а Крисия е уникална! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Крисия е невероятна, кукличка :wub_anim: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 .. вече ме е яд още повече, че пропуснах тоя концерт..... УНИКАЛНО преживяване е било! Дано наистина лятото да направят пак на "Васил Левски"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Много хубав концерт! Старите песни ми навяват толкова много спомени! И много ми липсва Нели Петкова, запознах се с нея преди време и е много готина и талантлива.... ПП Не забравяйте обаче, че концерта е монтиран, оправен звук, музика, всичко...Сетете се за разликите в турнетата на Пайнер след монтаж...едно е на живо, друго е след монтаж... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Велик е Слави, велик! Постоянно настръхвах докато го гледам, а аз рядко съм емоционален. Не знам какво им е било на хората на концерта. Всичко на живо, страхотни изпълнения, подбори, тотални мегахитове...Перфектен концерт! И няма да намесвам никоя чалгарка, защото е пределно ясно че и на Марс да отидат такова нещо няма да направят. С изкуствени цици, плейбек и надуване няма да спечелиш хората по този начин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Много хубав концерт! Старите песни ми навяват толкова много спомени! И много ми липсва Нели Петкова, запознах се с нея преди време и е много готина и талантлива.... ПП Не забравяйте обаче, че концерта е монтиран, оправен звук, музика, всичко...Сетете се за разликите в турнетата на Пайнер след монтаж...едно е на живо, друго е след монтаж... Искаш да кажеш, че всъщност концерта не е бил нищо особено и с монтажа са постигнати много неща, така ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Искаш да кажеш, че всъщност концерта не е бил нищо особено и с монтажа са постигнати много неща, така ли? Под, "много хубав концерт" в моя коментар какво разбираш?? Казвам, че монтажа подсилва нещата...веднага се сещам за представянето на Галена миналата година, след монтажа и ако човек не беше гледал на живо, представата е коренно различна..Естествено, че след монтаж е различно.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Под, "много хубав концерт" в моя коментар какво разбираш?? Казвам, че монтажа подсилва нещата...веднага се сещам за представянето на Галена миналата година, след монтажа и ако човек не беше гледал на живо, представата е коренно различна..Естествено, че след монтаж е различно.. Да ми сравняваш Слави и Ку-Ку Бенд с парцала Графиня дьо Смяд... отказвам се в началото. Мерси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Някой дали е записал концерта ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Май 25 Author Report Share Публикувано Май 25 Само с Лили и Слави ли ще си останем в Арена...малко тъжно звучи...БТР и Сигнал цялата зала ли бяха продали? Гаранция няма да останем само с тях.... Забравил си Николина Чакърдъкова и Поли Паскова събрали колкото Сигнал и Лепа Брена - по 8000. Искаш да кажеш, че всъщност концерта не е бил нищо особено и с монтажа са постигнати много неща, така ли? Че той го каза.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 http://www.btv.bg/video/shows/shouto-na-sl...ena-armeec.html Всички песни ги има в сайта на БТв Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Според мен пък изобщо не беше пипан звукът.Е, сигурно е имало нещо тук-там, но не се набива на очи.Дори не са увеличили публиката докато пее, докато на концертите на Пайнер увеличават до дупка все едно пеят тези 17 000, които са били в Армеец. :1000 (29): Иначе аз записах концерта без първите 2 песни, но докато изрежа реклами, това-онова, сигурно ще го качат 10 пъти. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Всъщност официално колко души е имало? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Ще си го качат в youtube канала според мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Seihi Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Смешно и недопустимо е да се сравнява певичка с нисък интелект и амбиции за слава чрез креватните си заложби срещу човек с толкова железен екип зад себе си. ДЪРЖА да отбележа и нека не се пропуска този факт, че Слави Трифонов е масон, което автоматично означава, че хората, който стоят зад него и зад целия този glamour и перфекционизъм на който сме свидетели не са случайни и всеки детайл от концерта е трябвало да се случи и мястото му е било там. Няма да конкретизирам с имена , но парцалесите, който се чекнат пред водките и студените чайове на хората по клубовете из страна е грехота да бъдат дори спрягани в една тема със случилото или по-скоро излъчилото се преди минути ПОДЧЕРТАВАМ в национален ефир ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Всъщност официално колко души е имало? 17 000 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Даваха ли го по БТВ HD? Ако са, 100 процента ще има рип в арената или замунда. Ама в замунда нали се правят, че са античалгари... Невероятен концерт. Мога искрено да съжалявам, че се тутках и не се добрах до билети. Чакаме датата за Васил Левски Бтв потърсете в тубата изпълнението на Йовано, Йованке от концерта. Залата пее по-силно от Слави, направо те кара да настръхнеш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Даваха ли го по БТВ HD? Ако са, 100 процента ще има рип в арената или замунда. Ама в замунда нали се правят, че са античалгари... Невероятен концерт. Мога искрено да съжалявам, че се тутках и не се добрах до билети. Чакаме датата за Васил Левски Що за въпрос?! Нали това което върви по bTV върви и по bTV HD Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Мрънкат чалга-малга, а в момента върви мазната чалга по bTV ?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Мрънкат чалга-малга, а в момента върви мазната чалга по bTV ?! Махни това - гледаме от сутрин до вечер турски сериали, но чалгата и циците са проблемът на Пловдив. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LiMoUS Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Мрънкат чалга-малга, а в момента върви мазната чалга по bTV ?! Моля? Сравняваш ми тези песни с песните на Т. Александрова и другите боклуци, подобни на нея? Айде нема нужда... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Моля? Сравняваш ми тези песни с песните на Т. Александрова и другите боклуци, подобни на нея? Айде нема нужда... Еми някой от кючеците на Ку-ку бенд не се различават по НИЩО от тея на Теди Александрова.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари