Jump to content

Камелия в „Открит микрофон“ 2015

Препоръчани коментари

Няма значение дали е 2009 или 2010 . Кво се опитваш да остроумничиш с тъпи забележки ?

Нищо не се опитвам, вкарал си се яко във филма, като даваш някакви факти, гледай поне да са точни... :mf_surrender:

От коментарите ви очаквам страхотно интервю, а то...бива все пак, но можеше повече за Пайнера да поговори..

Сподели в други сайтове

• Отговори 291
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

И какво ви жегва да го запишете с логото на ФЕН??? Божее, чалга фенчетата са загадкаа.. :roll1:Какво значение има с кое лого е?

Нека феновете на Камелия ( и двамата) се радват, че след муз. телевизия номер 1 в БГ, двата й клипа на бози се въртят по ФЕН..ИУХУУУУУ напредък! :whistling:

Сподели в други сайтове

Аман от тази! Омръзна ми само да ходи да се оплаква, да оплюва, да разправя колко е недооценена и тн. Менопаузата и разклащането на хормоните определено си личи от няколко години насам.

Сподели в други сайтове

Аман от тази! Омръзна ми само да ходи да се оплаква, да оплюва, да разправя колко е недооценена и тн. Менопаузата и разклащането на хормоните определено си личи от няколко години насам.

Опит да вникнеш в това, което приказва, направи ли? Ти на нейното място едва ли щеше да се чувстваш много по-различно. Вече си е до човек дали ще си траеш, или ще си отстояваш позицията.

Сподели в други сайтове

Опит да вникнеш в това, което приказва, направи ли? Ти на нейното място едва ли щеше да се чувстваш много по-различно. Вече си е до човек дали ще си траеш, или ще си отстояваш позицията.

Честно да ти кажа нито съм чел, нито съм слушал. Просто ми втръсна да виждам теми само за Камелия в тоя форум. Камелия & Митко Димитров рунд н на брой. Има и други изпълнители, заслужаващи не по-малко внимание. Нека преглътне, че просто времето й отмина. Имала е много качествени проекти през годините - факт, но вече времето е друго, пазара е друг. Самата тя много добре си знае, че този бизнес е до време. Ами да се кротне вече. Стига мрънкащи лелки! Ако ще работи - да се постарае. Не всичко става със скандал. Но като така е градила кариера 20 години. Трудно се изкореняват дългогодишни навици..

Сподели в други сайтове

Честно да ти кажа нито съм чел, нито съм слушал. Просто ми втръсна да виждам теми само за Камелия в тоя форум. Камелия & Митко Димитров рунд н на брой. Има и други изпълнители, заслужаващи не по-малко внимание. Нека преглътне, че просто времето й отмина. Имала е много качествени проекти през годините - факт, но вече времето е друго, пазара е друг. Самата тя много добре си знае, че този бизнес е до време. Ами да се кротне вече. Стига мрънкащи лелки! Ако ще работи - да се постарае. Не всичко става със скандал. Но като така е градила кариера 20 години. Трудно се изкореняват дългогодишни навици..

Кой пък беше ти , че да казваш за коя да има тема ? С тези 700 коментара , нито си подпомогнал с нещо за тоя форум , нито съм те засичал по дискусиите . От къде на къде с тия претенции ? Като има и други изпълнители за които да се правят теми , защо аджеба не си направил ТИ една тема ? Аман от мрънкащи същества . Има 2 теми за Камелия и това са най-коментираните теми във форума , на който не му харесва факта да не пише оплаквания , защо Камелия имала тема , а други не . Ами направи бе , има опция всеки да пуска теми за когото си иска , ама не е като да дрънкаш без си вникнал в същината .

Сподели в други сайтове

Много ми е смешно, когато някои същества коментират брой коментари и се изтъкват като фактори във форума. Тъжната за тях истина е, че те не са нищо повече от другите! А фразата, за подпомогването на форума е толкова жалка, добре, че съществуват 10 човека, които вършат някаква работа, всички останали само си чешат езиците. Вече човек спокойно не може да си изрази мнението. Другото смешно, и до някаква степен жалко, е как Камелия си изтъква гледанията, тя, която заплю гледанията миналата година или феновете й, дето пикаха на 500-те милиона в канала на Планета.

Сподели в други сайтове

Много ми е смешно, когато някои същества коментират брой коментари и се изтъкват като фактори във форума. Тъжната за тях истина е, че те не са нищо повече от другите! А фразата, за подпомогването на форума е толкова жалка, добре, че съществуват 10 човека, които вършат някаква работа, всички останали само си чешат езиците. Вече човек спокойно не може да си изрази мнението. Другото смешно, и до някаква степен жалко, е как Камелия си изтъква гледанията, тя, която заплю гледанията миналата година или феновете й, дето пикаха на 500-те милиона в канала на Планета.

Как точно Камелия е заплюла гледанията?

Сподели в други сайтове

Дали забелязвам ревност от чалгарчета, симпатизиращи на кифлите в Пайнер, към логичният интерес на хората към кариерата на Камелия? Господа, още нищо не сте видели. Вие не знаете какво е това животно "Камелия рестартира кариера". Азис и изцепките му ще ви се сторят просто раздумка по икиндия.

Сподели в други сайтове

Как точно Камелия е заплюла гледанията?

Каза, че гледанията се манипулират, чрез продажба на милион гледания за 300 долара.. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

а то...бива все пак, но можеше повече за Пайнера да поговори..

Нали Камелия се кани да пише книга, вероятно там ще бъде всичко от-до описано, така както го е почувствала и усетила Камелия...

Сподели в други сайтове

Харесвам много последната песен на Камелия,но реалността навън е коренно различна от тази тук.Камелия повечето я мислят за прекратила певица.Днес се убедих ,че масовия слушател на Кама драмите с Пайнер не ги е чел и новата песен не се знае.Жалко за Неповторим.

П.п ако рейтинга на Планета е под 1%,то на Фен е 0,00001%

Сподели в други сайтове

Кой пък беше ти , че да казваш за коя да има тема ? С тези 700 коментара , нито си подпомогнал с нещо за тоя форум , нито съм те засичал по дискусиите . От къде на къде с тия претенции ? Като има и други изпълнители за които да се правят теми , защо аджеба не си направил ТИ една тема ? Аман от мрънкащи същества . Има 2 теми за Камелия и това са най-коментираните теми във форума , на който не му харесва факта да не пише оплаквания , защо Камелия имала тема , а други не . Ами направи бе , има опция всеки да пуска теми за когото си иска , ама не е като да дрънкаш без си вникнал в същината .

Ти, който си взел профила на Слави с натрупаните коментари, недей много да знаеш.

Ти също не си допринесъл, с каквото и да е било за форума(не, че аз съм, но поне не се бъркам на хората).

Човека е написал лично мнение, ти обръщаш на лични нападки, айде пораснете, моля.Твоите коментари са предимно негативни, често дори груби... защо си позволяваш да правиш забележки, при положение, че нарушаваш правилата постоянно.

Който иска теми да си прави, за Камелия темите никога не са малко.. интересни са.В тази част от поста ти съм съгласен с теб.

Сподели в други сайтове

Ти, който си взел профила на Слави с натрупаните коментари, недей много да знаеш.

Ти също не си допринесъл, с каквото и да е било за форума(не, че аз съм, но поне не се бъркам на хората).

Човека е написал лично мнение, ти обръщаш на лични нападки, айде пораснете, моля.Твоите коментари са предимно негативни, често дори груби... защо си позволяваш да правиш забележки, при положение, че нарушаваш правилата постоянно.

Който иска теми да си прави, за Камелия темите никога не са малко.. интересни са.В тази част от поста ти съм съгласен с теб.

Какво значи взе ? С момчето се знаехме от папката на Камелия в Планета . След , като се бъгна форума , всички се изместиха тук , а тогава не можеше да се прави рег. лесно тук . Той си даде паролата за да тегля предимно , след това спря да влиза . И аз му смених ника с моя си . Ако е имало проблем щеше да се свърже с мен до момента да иска сметка . Щом не е , значи не му е трябвало ... а и минаха 5-6 години от тогава . Това кво общо има , не могат да имат претенции за всяка тема , още повече актуална и събираща дискусии . След , като някой е имал мерак- да прави теми , иначе това лаене е безсмислено .

Сподели в други сайтове

На всички е ясно, че Камелия е най-коментирана тук, просто защото на нейн гръб става най-много цирк и Фокси прави шоу...Извън тоя форум с общо 20 човека активни, Камелия е мнооого далечна тема....Напоследък и аз почнах да подпитвам мой познати за Камелия, никой не знае, че тя не е в Пайнер вече и за новата песен...Имам приятелка, която много харесва Камелия и днес като я питах за нея, тя ми вика, "че Камелия няма нови песни от много време"... :1000 (29):

Драмите на Кама са само тук и то сред най-верните чалга фенове... :whistling:

Сподели в други сайтове

Какво значи взе ? С момчето се знаехме от папката на Камелия в Планета . След , като се бъгна форума , всички се изместиха тук , а тогава не можеше да се прави рег. лесно тук . Той си даде паролата за да тегля предимно , след това спря да влиза . И аз му смених ника с моя си . Ако е имало проблем щеше да се свърже с мен до момента да иска сметка . Щом не е , значи не му е трябвало ... а и минаха 5-6 години от тогава . Това кво общо има , не могат да имат претенции за всяка тема , още повече актуална и събираща дискусии . След , като някой е имал мерак- да прави теми , иначе това лаене е безсмислено .

Не казвам, че има проблем.. ваша си работа е това с рег-а.Мисълта ми беше, че голяма част от коментарите са натрупани не от теб, а ти изтъкваш броя коментари като нещо значимо.

За останалото написах още в предния коментар, че съм съгласен.Ако теми за Милица предизвикват интерес, нека има и за нея. :cheers:

Сподели в други сайтове

Не казвам, че има проблем.. ваша си работа е това с рег-а.Мисълта ми беше, че голяма част от коментарите са натрупани не от теб, а ти изтъкваш броя коментари като нещо значимо.

За останалото написах още в предния коментар, че съм съгласен.Ако теми за Милица предизвикват интерес, нека има и за нея. :cheers:

Последно добавям по темата - за 5 години няма как да не са натрупани от мен 95% от коментарите МИ . Когато влязох тук имаше не повече от 500 коментара . Та спирам до тук . А и нали си съгласен/а с мен.

Сподели в други сайтове

Последният напън на хейтърчетата на Кама вече е комичен. :1000 (29): След като бяха окастрени от кой ли не тук по всички възможни теми свързани с Камелия и войната с Митака, за която цялата държава разбра, сега са седнали да ни говорят как никой не знае за тези неща. След толкова изчерпателни отговори на всички зададени въпроси в интервюто за "Открит микрофон", същите льольовци пак се правят на разсеяни и мислят, че с тролене нещата ще си минат и заминат. От месец новата песен на Кама не излиза от 3-та на всички възможни класации, а вие се опитвате да ни убедите, че чалгарчетата не знаят за нея. Нима Пайнера ще накара Хари да я иска от Кама за ротация по любимите ви напоследък Планети, ако не струва? Нали сега няма да ми обяснявате как Митака и от чалга не разбира, след като така горещо му адвокатствахте докато плюеше по Кама?

Господа, цялата държава разбра как работи наистина чалгата. И го разбра сега, разбра го от Камелия. Знаете ли защо е така? Защото когато легендите създали този бизнес си казват с продуцента нещата право в очите, гнидите мълчат и стоят настрана, понеже има опасност да бъдат стъпкани. Горещо препоръчвам и на фенчетата на тези паразити, да направят същото, щото като се навират у шамарите има опасност, да ги сполети съдбата на Крумчо INPитов.

И още нещо, като приятелски съвет - никога не подценявайте Камелия! После е неприятно, да влизате тук....

Сподели в други сайтове

На всички е ясно, че Камелия е най-коментирана тук, просто защото на нейн гръб става най-много цирк и Фокси прави шоу...Извън тоя форум с общо 20 човека активни, Камелия е мнооого далечна тема....Напоследък и аз почнах да подпитвам мой познати за Камелия, никой не знае, че тя не е в Пайнер вече и за новата песен...Имам приятелка, която много харесва Камелия и днес като я питах за нея, тя ми вика, "че Камелия няма нови песни от много време"... :1000 (29):

Драмите на Кама са само тук и то сред най-верните чалга фенове... :whistling:

Това е най-вярното нещо, което съм чел в последно време в този форум. Пресен пример като доказателство за това е въпросът на майка ми преди дни "Камелия защо няма нови песни от години?". Наложи се да отчета второ гледане на "Неповторим", за да и покажа, че все пак е пуснала нещо.

Реалността е много далеч от форумите, а вече и от телевизия "Планета" или "Фен". Масовият слушател не знае за тези уж грандиозни драми около посочената певица, нито за новите и песновки или видеореализации.

Сподели в други сайтове

Да освен ние ,че лаем тук, навън Камелия отдавна е забравена.Жалко за хубавата песен.Фокса няма наблюдения освен неистовите му желания и фантазии за мега ренесанса на русата.Но масово е тотално забравена .За драмите и с Пайнера да не говорим.

Само като кажа Пантерата дори на не чалгари всички се сещат за Галена.С неповторим уви не е така.Примера ми е от вчера.

Сподели в други сайтове

Това е най-вярното нещо, което съм чел в последно време в този форум. Пресен пример като доказателство за това е въпросът на майка ми преди дни "Камелия защо няма нови песни от години?". Наложи се да отчета второ гледане на "Неповторим", за да и покажа, че все пак е пуснала нещо.

Реалността е много далеч от форумите, а вече и от телевизия "Планета" или "Фен". Масовият слушател не знае за тези уж грандиозни драми около посочената певица, нито за новите и песновки или видеореализации.

Дори и да е така, струва ми се, че изпитваш някакво задоволство от това, чак ни уведомяваш кое гледане на песента ти е. При повечето от генерацията на Камелия не е много по-различно положението. Старите изпълнители трудно правят масови хитове вече, трудно правят гледания - факт.

Сподели в други сайтове

Давайте си измислени примери колкото искате. Няма никакъв проблем. Песни се правят, за да станат популярни. А тяхната популярност, да ги направи хитове. Хитовете пък имат за цел да градят или поддържат името на техният изпълнител. И целият този процес има за краен хоризонт, да осигури участия, концерти и въобще сцена, за изява на изпълнителите. Днес, 5 май 2015 година изпълнителката на "Неповторим", има повече участия и заетост, от цялата стара генерация взета заедно и един трол тук ни напуска заради грешна прогноза за Камелия именно в този аспект, в края на юни. Не бъдете като него, а първо мислете, па после пишете. Последното ви го казвам, за да не се чувствате, като прекарани от полово зрял слон, в близките месеци.

Сподели в други сайтове

Дори и да е така, струва ми се, че изпитваш някакво задоволство от това, чак ни уведомяваш кое гледане на песента ти е. При повечето от генерацията на Камелия не е много по-различно положението. Старите изпълнители трудно правят масови хитове вече, трудно правят гледания - факт.

Работата е там, че вече не е модерно да слушаш фолк. Тези, дето са на 22-26/7 години и дето им бяха основната публика вече са или семейни, или са в чужбина, или си имат други тревоги в България и няма време за чалга и за интерес към нея, но и не само това - изгубиха ги като фенска маса, поради това, че лансираха нещо по-некачествено, по-циганско, лишено от смисъл и тръпка - и хората се отдръпнаха, за това и концерт дори няма да им се получи.

Днес се пее само и единствено за циганите, за непълнолетните в пубертетна фаза и за утайките в обществото - пияници, курви, дебеловрати мутряги и кифли - това е истината. В клиповете са маркови отгоре до долу, в текстовете са брутално крайни, именно защото знаят, че това ще се слуша и гледа от гореспоменатите.

Сподели в други сайтове

Работата е там, че вече не е модерно да слушаш фолк. Тези, дето са на 22-26/7 години и дето им бяха основната публика вече са или семейни, или са в чужбина, или си имат други тревоги в България и няма време за чалга и за интерес към нея, но и не само това - изгубиха ги като фенска маса, поради това, че лансираха нещо по-некачествено, по-циганско, лишено от смисъл и тръпка - и хората се отдръпнаха, за това и концерт дори няма да им се получи.

Днес се пее само и единствено за циганите, за непълнолетните в пубертетна фаза и за утайките в обществото - пияници, курви, дебеловрати мутряги и кифли - това е истината. В клиповете са маркови отгоре до долу, в текстовете са брутално крайни, именно защото знаят, че това ще се слуша и гледа от гореспоменатите.

Абсолютен факт. Поп-фолкът вече не вълнува толкова и по начина, по който преди години всички откачаха и полудяваха само като чуят турне, концерт, рожден ден, нов клип и песен на поп-фолк певицата X.

Нещата много се промениха и това личи. И причината е точно тази, която и pacho констатира.

Стига сме се заблуждавали, че Камелия може да промени нещо с песен, изказване, клип или по някакъв друг начин - няма как да стане, защото това не вълнува народа, не интересува дори младите фенове на тази музика.

Това, че 15 жълти вестника са копирали две изречения казани от нея, не значи нищо. Те и за Ивана години наред пишат, че отслабва и надебелява, сега да тръгна да събирам всички сайтове, които са го публикували ли? И какво се е променило след тези новини? Станала е по-известна, по-обичана? Жълтите вестници и сайтове от отдавна не са фактор за каквото и да било и дори не се четат толкова вече. По същият начин е и с повечето песни и видеа - просто не се слушат и гледат, пък "актуалните" нека си се заблуждават с фалшивите лайкове и натрупани платени гледания на продукцията им.

Колкото до заетостта - всичко много е относително като говорим за нея. Изпълнителите дерзаят да стигнат до нивото, в което сами ще преценяват къде и колко пъти да се появят и кое участие да поемат. Малко са тези, които имат тази възможност като опция. Да, Камелия е сред тях, и тя си решава да поеме всичко, което и се предлага + уредените от самата нея на местата, където има връзки. Другите от старата генерация не считат за нужно да приемат всяко едно участие, защото просто не е необходимо. Специално Ивана, понеже някой ще скочи, че не пее в София често... няма как да си сваля хонорара и да се съгласява на разни абонирания, само и само да се появи в определена дискотека. Нейното ниво е далеч по-високо според мен, от това на някои други, за да прави такива компромиси със себе си. Хората са го казали - класа БЕЗ компромиси. Това е.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...