DevilWish Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Много забавно и интересно интервю. Много се смях когато коментираха за Оцко и това за органа, Камелия винаги ми е била много спонтанна и готина по интервюта. :1000 (29): Значи все пак да очакваме и "Дай го двойно", не знам защо някой беше писал, че е сменяла текста, все пак явно ще се появи. С нетърпение очаквам и баладата "На прага на сърцето ми". Много успех и още хитове! Даде отговор и защо толкова дълго не е пускала продукция, вече е ясно. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 На мен ми стана интересно това с Х., което се появяваше по клиповете й. Каза, че това са клиповете, които тя си ги е плащала, по този начин си ги е маркирала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
selfish. Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Разрева ме от смях, когато започна да коментира Оцко. Поредно много добро интервю от Камелия, определено е наясно със ситуацията в поп-фолка и дано съумее да се справи като самостоятелен изпълнител. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 "Димитров е много добър човек и бизнесмен" - това е достатъчно което каза. Мрънкането ми писна и докато пее Камелия ще мрънка за Пайнер, така че във всяко интервю ще го слушаме от сега... За Фокса е предупредила да не я питат, защото се срамува от него и не желае да бъде свързвана с него. Нека той си прави изводите.. Винаги съм знаел, че тук има хора на Пайнер. Но никой като теб не се е издавал така, като е влязъл тук малко преди да свърши договора на Кама и в 90% от постовете си, да я плюе гнусно и безочливо без каквато и да е причина и нищо да не вижда на хоризонта, все едно си норкоман чакащ си дозата. Как па хвана точно това за Димитров и констатира точно същото за Фокса? И понеже ще си останеш анонимка, вече всички знаят защо. Дерзай, пак никой не те отразява, освен аз. Превърна се в маргинал, а аз тия дни с 1 пост ще накарам форума да върви в каквато посока ми е кеф.. И още нещо да знаеш. На Фокса специално внимание не му трябва. Той не е тук с твоите мотиви и всеки в този форум го знае. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Винаги съм знаел, че тук има хора на Пайнер. Но никой като теб не се е издавал така, като е влязъл тук малко преди да свърши договора на Кама и в 90% от постовете си, да я плюе гнусно и безочливо без каквато и да е причина и нищо да не вижда на хоризонта, все едно си норкоман чакащ си дозата. Как па хвана точно това за Димитров и констатира точно същото за Фокса? И понеже ще си останеш анонимка, вече всички знаят защо. Дерзай, пак никой не те отразява, освен аз. Превърна се в маргинал, а аз тия дни с 1 пост ще накарам форума да върви в каквато посока ми е кеф.. И още нещо да знаеш. На Фокса специално внимание не му трябва. Той не е тук с твоите мотиви и всеки в този форум го знае. Ах, колко щеше да е добре да бях човек от Пайнер. :1000 (6): Нищо, че в Димитровград дори не съм стъпвал.. :1000 (29): Аз не желая никой да ме отразява, за разлика от тебе. И точно ти нямаш право да говориш за отразяване при положение, че тази на която целуваш подметките се срамува от теб и категорично отказва да каже, че комуникира с тебе и дори я е страх да се спомене в някакъв ефир, че някой с ник: Фокси има връзка с нея... :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Много приятно ми беше интервюто, най-позитивното на Камелия от години насам. Личи си, че се чувства свободна вече и й е добре без "Пайнер", вече бълва змии и гущери все по-малко. Кефи ме! Сигурен съм, че ще има още продукция до края на годината, дано изкара нещо и по мой вкус. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 А Камелия защо се направи на разсеяна и не запя "Нещо горещо"? Неслучайно навремето Маргарита Лозанова определи "пеенето й" като вяло ... нищо против Камелия, но тя не е никаква певица. Шоу-дама - с две ръце! Но нека не сипе толкова огън и жупел като 17 години е била там. Да си мълчи и продължи по пътя. На Камелия не ѝ е проблем да си пее песните, но тази специално ти е ясно, че от много време не я е пяла. Тя това каза, да не обърка текста, че ще стане за смях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Интервюто много ме изкефи, беше много приятно да го гледам, на някои места много се смях. За ИНП, ако не е чул, "Пайнер" отново са пратили оферта на Камелия за ротация, но тя каза, че на този етап не е готова. Това оборва някои твои тези. Личи си, че е много щастлива сега, когато в нея е изборът за всичко, нямам търпение за другите ѝ нови неща, надявам се да са интересни и да имат голям успех! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Да, това интервю беше по-различно и по-хубаво. Но не ми хареса едно нещо - казва, че на фолка му липсва креативност и че някои певици залагали на подобни като старите им успешни неща. В последните й клип и песен нито има креативност, нито е нещо по-различно от предните й - така че това изказване беше грешка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Много добро интервю. Дано все пак някоя чалгарка премисли нещата които Камелия говори. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Хубаво интервю, каза доста верни неща и неща, които всички знаят, но пък не се обявяват публично и директно. Браво, за което Обаче се забелязва и че от нещо е много засегната й държи влага много време .. Не може толкова много да дъвче и да иронизира Димитров, но тя си знае ... Дано успее като самостоятелен изпълнител, но ще трябва да се пускат по-често песни, за да задържа внимание, поне според мен е така Хубаво е да има и такъв изпълнител като Камелия, който като не му изнасят формата на бизнеса да се отдели ... :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 От 2009-та до 2014-та ви е отговорила 5 пъти за 5 години! - 2 пъти в "Нов фолк" и 3 пъти в "Сигнал+". :1000 (19): Стига ви толкова. Повече няма да чуете нищо за Фокса..... Ах, колко щеше да е добре да бях човек от Пайнер. :1000 (6): Нищо, че в Димитровград дори не съм стъпвал.. :1000 (29): Аз не желая никой да ме отразява, за разлика от тебе. И точно ти нямаш право да говориш за отразяване при положение, че тази на която целуваш подметките се срамува от теб и категорично отказва да каже, че комуникира с тебе и дори я е страх да се спомене в някакъв ефир, че някой с ник: Фокси има връзка с нея... :1000 (6): Разбрахме те кой си и за какво се бориш. Кама не е отишла на интервю, за да коментира мен, а себе си, кариерата, бизнеса и ментетата. Забавно ми бе да чета около 30 въпроса към нея, в които мистната фауна пита някакви маргинални неща, а същността на постовете им е същата, като през 2009 година - да питат за мен. Ще ти сканирам списанието в други ден, за да видиш, че още тогава е отговаряла като днес. Ама нещо и на мен взе да ми писва 6 години едни и същи тролове, да чоплят едно и също за мен всеки път, когато Камелия е на интервю. Предполагам, че на нея хептен и е писнало. Така, че за вбъдеще не си правете труда, да разпитвате. Никой няма да ви отрази. 5 години внимание ви стигат.... Давай сега по същество, че не съм гледал интервюто. Нищо не казваш за него освен, да похвалиш Митко Пайнира, като негов лизач. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Е тука могат ясно да й се хванат бръщолевиците! Нека да помислим колко и какви клипове има Камелия в периода 2009 - 2014 и дали те са достатъчно креативни в сравнение с победителите през това време. Отделно изобщо не се набива на очи, че тенденциозно режисьорите на Пайнер не вземат награда за Клип на годината V-ти годишни музикални награди на телевизия „Планета“ (за 2006) Видеоклип на годината – Светла Иванова - C‘est La Vie (Режисьор: Васил Стефанов) VI-ти годишни музикални награди на телевизия „Планета“ (за 2007) Видеоклип на годината – Анелия и Миро – Завинаги (Режисьор: Васил Стефанов) VII-ми годишни музикални награди на телевизия „Планета“ (за 2008) Видеоклип на годината – Камелия – Фалшива кожа (Режисьор: Николай Нанков) VIII-ми годишни музикални награди на телевизия „Планета“ (за 2009) Видеоклип на годината - Камелия - Оргазъм (Режисьор: Николай Нанков) IX-ти годишни музикални награди на телевизия „Планета“ (за 2010) Видеоклип на годината - Цветелина Янева и Ionut Cercel - Влез (Режисьор: Николай Нанков) X-ти годишни музикални награди на телевизия „Планета“ (за 2011) Видеоклип на годината - Цветелина Янева - Брой ме (Режисьор: Николай Нанков) XI-ти годишни музикални награди на телевизия „Планета“ (за 2012) Видеоклип на годината - Галена - Спри ме (Режисьор: Георги Манов) XII-ти годишни музикални награди на телевизия „Планета“ (за 2013) Видеоклип на годината - Галена - Дай ми (Режисьор: Георги Манов) XIII-ти годишни музикални награди на телевизия „Планета“ (за 2014) Видеоклип на годината - Галена и DJ Живко Микс - Хавана Тропикана (Режисьор: Георги Манов) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Мисля, че става дума за 2007 година и клипа "Някой ден". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Мисля, че става дума за 2007 година и клипа "Някой ден". дано, но ако има претенции за "SEXY"- тУ, шЪ мЪ извинва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Едва ли е за 2007, "Завинаги" беше без каквато и да е конкуренция при клиповете. Най-вероятно иде реч за 2010 и "Изпий ме цялата". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Всъщност имаше предвид за 2010. Каза за Нанков. За "Секси"-то едва ли е имала някакви претенции, клипът е на Велислава, даже имаше интервю, където казваше, че са го заснели просто на шега. Искала е "Изпий ме цялата" да бъде пилотен сингъл към албума, но поради някакви причини се бяха забавили. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 дано, но ако има претенции за "SEXY"- тУ, шЪ мЪ извинва. "Секси" е заснет по време на фотосесия от Велислава Каймаканова. Никога не е имала претенции за него. Допускам факта, че през 2010 Цура вече разполагаше с пари и е възможно Димитров да е изтъкнал нарочно тази причина пред Камелия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Едва ли е за 2007, "Завинаги" беше без каквато и да е конкуренция при клиповете. Най-вероятно иде реч за 2010 и "Изпий ме цялата". Сега го изгледах... не мога да повярвам. Шононоо направо е била друг човек. Нищо общо. Не знам феновете на Ана как преживявате тая низходяща градация. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 ХАреса ми въпросното интервю. Беше малко странно как се хилеше с пресипналото си гласче, но за щастие не успя да се изложи като миналата година с това да изпада в подробности за различни певици. Едно място мога да изтъкна като смях в залата - като обяснява как хакери хакнали нахакания й клип. То така пролича, че се оплете, че самата тя не си повярва. Издаде я и това, че дори не дочака Ема да я пита за случката, а реши да си разкаже скалъпената случка. В крайна сметка, браво, хем пиперливо, хем премерено. Ето, че не било трудно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Сега го изгледах... не мога да повярвам. Шононоо направо е била друг човек. Нищо общо. Не знам феновете на Ана как преживявате тая низходяща градация. Чупят си крайниците от мъка. :1000 (29): Камелия ме кефи, че е заснела няколко неща и оттук нататък й трябва да си ги пуска в точния момент. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Чупят си крайниците от мъка. :1000 (29): Камелия ме кефи, че е заснела няколко неща и оттук нататък й трябва да си ги пуска в точния момент. А ето тука положението става трагично - https://www.youtube.com/watch?v=YFJ8pe-H0nM Не крайници, ами направо на червата да си се обесят. Боже, все едно старата Ана са я отвлекли извънземни А "Някой ден" на Кама е много по-добър от "Завинаги". Има право да се сърди жената. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Едва ли е за 2007, "Завинаги" беше без каквато и да е конкуренция при клиповете. Най-вероятно иде реч за 2010 и "Изпий ме цялата". Не, тя визира 2007 година и "Някой ден", за който получи артистично присъствие. Няколко пъти след това е казвала, че съжалява задето самият клип не е спечелил, защото бил като мини филм, поставил началото на една нова резолюция и заслужавал най-много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 "Някой ден" е велик клип. Онази преварена боб чорба "Завинаги" е най-противното нещо в тая музика - и клип, и песен. Бляк. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Отново много на място , отново адски обоснована ! Не знам , какво остана за до разясняване . Хубаво го нахрани Пайнера , като се разбра че дори Хари в момента се е опитал да се свърже с нея за ротация . Разбра се , че и Пайнера и се е извинявал на няколко пъти , и че не е искал да я пуска . Така , че до тук със спекулациите на дежурните хейтъри на Камелия . Смятам , че им запуши устите с доста от отговорите . Супер настроение имаше , супер добре се изказа и за Пайнера , въпреки че не заслужава ... Дори и да е добър човек след лайната които сра за Камелия , не заслужава това уважение , което демонстрира тя към него . Заслужаваше си пълния хейт ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.