Jump to content

Камелия в „Открит микрофон“ 2015

Препоръчани коментари

Кама започва като типична чалга певица. Провинциално, бедно момиче, бездарно и жадно за слава. Смотана, скована, Пайнер я прави звезда за онова време, защото са малко имена. Минават години самочувствието на провинциалистката нараства, алчността също, но се случва най-лошото за една бивша убавица-остарява, идват по-млади и успешни и злобата си казва своето. Това е приказката на Кама, накратко...

Сподели в други сайтове

• Отговори 291
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Защо по-дяволите се хващаш буквално за думите ?! Имам в предвид , че нито майка и/баща и са я осигурили финансово , или пък са и били финансова инжекция в кариерата и . Нито е имала богати гаджета, които да спонсорират кариера . А иначе Пайнера е бил продуцент на стотици имена до момента - кои богати , кои с богати гаджета ... кои никакви - факт е обаче , че певиците със стажа на Камелия се броят на пръстите на едната ръка , които пълнят участия , ангажирани са ... и предизвикват интерес у хората и медиите така както примерно тя . И говорим за 18 годишна кариера . Само Глория , Деса , Камелия и Азис са с толкова дългогодишни кариери и все още предизвикват интерес и имат стабилно почитатели .

От тези само Азис ми се струва, че е актуален. Донякъде Деса. Глория и КАма нямат хит от 100 години... Втората поне ходи по участия.

Ако имаха фенове или поне предизвикваха интерес, толкова самостоятелни концерти щяха да са направили...

Сподели в други сайтове

Кама започва като типична чалга певица. Провинциално, бедно момиче, бездарно и жадно за слава. Смотана, скована, Пайнер я прави звезда за онова време, защото са малко имена. Минават години самочувствието на провинциалистката нараства, алчността също, но се случва най-лошото за една бивша убавица-остарява, идват по-млади и успешни и злобата си казва своето. Това е приказката на Кама, накратко...

Кама не започва като типична чалга певица, защото отива в "Пайнер" на 27 години, след като е пяла по Монтанско години наред по сватби, кръщенета и погребения, била на турне в Швейцария и т.н. Автоматично това означава, че не е била толкова жадна за слава, колкото ти си мислиш. Освен това е било едно дете в семейството и доколкото сме чели и гледали снимки от онова време нито е била толкова скована и смотана, нито пък бедна. Вместо да окачествяваш Камелия като такава и унакава, вземи пък прочети малко, виж кое как е и после коментирай. Не казвам че е била богаташка, но семейството й е било нормално, не е била лишавана от нищо, т.е. е нямала никакви комплекси за незадоволеност и прочие. Пайнер я прави звезда, защото вижда потенциала й - до колкото си спомням по онова време е имало прослушвания, ама реални такива. И Камелия си е изпяла няколко песни, както си трябва и е логично, ако си кадърен уж продуцент, да обърнеш внимание на такова лице. Никой не казва, че е нечувано дарование, но за един артист-изпълнител по онова време, а още повече към днешна дата, не е важно само да имаш глас, или пък само визия, нещата са комплексни. Бас ловя, че Камелия и на 60г. би изглеждала уникално секси, защото генът й е такъв, както и начина на живот, за разлика от повечето наркоманки и публично-частните самозванки в сферата на платените сексуални услуги.

Сподели в други сайтове

Здравей Светлозаре! Приятно ми е (от приличие), да се запознаем. Аз съм Цветан, от Видин. Така ли да те наричам оттук натам или това ти е само партизанското име? - пост №20. ЦЪК Разбирам, че ненавистта ти към Камелия е диагноза за теб, но правя това отклонение от същността на темата, за да видиш, че там където ти опитваш да отидеш, моя милост отдавна се връща. Нима мислиш, че има място в нета, където ще се пише за чалга и аз няма да съм там?

#20 Светлозар | 2 May.2015 / 22:59

Сподели в други сайтове

От тези само Азис ми се струва, че е актуален. Донякъде Деса. Глория и КАма нямат хит от 100 години... Втората поне ходи по участия.

Ако имаха фенове или поне предизвикваха интерес, толкова самостоятелни концерти щяха да са направили...

Кво значи "нямат хит", може би трябва да запеят на турски и цигански, за да проимат?

Изобщо с Азис не може да се сравняват в музикално отношение, Азис няма ПОПФОЛК хит също от години, той се преориентира към долната цигания и турската музика, аз това не го броя, или да вземем да си признаем, че сме цигани и турци и да се свършва?

Глория за разлика от Камелия в последните години е продуктивна и не само че има 1-2 хита, но пуска и много качествени песни, които един Сашо Диков върти в предаването си.

Сподели в други сайтове

Кво значи "нямат хит", може би трябва да запеят на турски и цигански, за да проимат?

Изобщо с Азис не може да се сравняват в музикално отношение, Азис няма ПОПФОЛК хит също от години, той се преориентира към долната цигания и турската музика, аз това не го броя, или да вземем да си признаем, че сме цигани и турци и да се свършва?

Глория за разлика от Камелия в последните години е продуктивна и не само че има 1-2 хита, но пуска и много качествени песни, които един Сашо Диков върти в предаването си.

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Цигания или не... хитове са.

А Гло имала хит? Къде е ? Аз не мога да кажа коя й беше предпоследната песен...преди "Обратно броене", ти хит имала. Даже "Ненаситна" я знаят само върли чалгари.

Сподели в други сайтове

#7 foxy_vd | 3 May.2015 / 08:09

Г-н Димов, Марко Димов, не се притеснявайте от това, че някаква гнида, на име INP от Рамания е писала с вашия ник. Той се представи със същия си нещастен пост и в темата за Камелия в новините тук вчера, ама там се е писал Светлозар. Няма проблем, боклукът си го знаем тук. Не се притеснявайте. Това е манталитет на клошари от попфолк раздела на форум Рамания. Не му обръщайте внимание, това е тролче, което толкова силно мрази Камелия, че дори продуценти, останали без доходи от нея в Пайнер, не я мразят толкова.

#6 Марко Димов-Стара Загора | 3 May.2015 / 01:41

Така...по принцип има една приказка, че не едно магаре се казва Марко :) Не бях видял, че тук има коментар с това име.Всеки може да си пише както пожелае и да се представя, за който си поиска. В крайна сметка името МАРКО не го нося само аз.Глупаво е някой да си помисли, че щом над някой коментар стои дадено име, значи наистина е писал конкретен човек.Понеже ме нападнаха вече за 3 път във фейсбук, държа да поясня, че този коментар под мен не е мой.Моето отношение към Камелия е безкрайно положително и това се знае от доста хора в агитката й.Пожелавам й много успехи и да бъде такава, каквато е била винаги.

#4 Marko | 2 May.2015 / 23:00

Сега пък тролът INP от Светлозар в едната тема за Кама, се превърна в Marko, под клипче №4 от интервюто и! :1000 (29): Написал тук един пост и де ли ни го бута навсякъде, където има тема за Камелия из нета. :hahaha: Е нема такъв жалък индивид, изпълнен с дива омраза, която с нищо не може да се обясни. Меле, Недко, не ставай като този, че е много грозна история. Щото виж как Марко Димов-Стара Загора влиза за да уточни, че нашето тукашно менте не е той. ЦЪК :1000 (19):

Сподели в други сайтове

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Цигания или не... хитове са.

А Гло имала хит? Къде е ? Аз не мога да кажа коя й беше предпоследната песен...преди "Обратно броене", ти хит имала. Даже "Ненаситна" я знаят само върли чалгари.

Сподели в други сайтове

Песента несъмнено е яка. Ама публиката едвам се чува. А с днешна дата само върлите фенове и аз знаем тая песен. :mf_surrender:

Знам, че това е най-силното постижение на Гло в последните години, но и то не е достатъчно. Даже на Тотя баладата я пяха по-силно.

А ти за хитове ми говориш.

Сподели в други сайтове

Кама не започва като типична чалга певица, защото отива в "Пайнер" на 27 години, след като е пяла по Монтанско години наред по сватби, кръщенета и погребения, била на турне в Швейцария и т.н. Автоматично това означава, че не е била толкова жадна за слава, колкото ти си мислиш. Освен това е било едно дете в семейството и доколкото сме чели и гледали снимки от онова време нито е била толкова скована и смотана, нито пък бедна. Вместо да окачествяваш Камелия като такава и унакава, вземи пък прочети малко, виж кое как е и после коментирай. Не казвам че е била богаташка, но семейството й е било нормално, не е била лишавана от нищо, т.е. е нямала никакви комплекси за незадоволеност и прочие. Пайнер я прави звезда, защото вижда потенциала й - до колкото си спомням по онова време е имало прослушвания, ама реални такива. И Камелия си е изпяла няколко песни, както си трябва и е логично, ако си кадърен уж продуцент, да обърнеш внимание на такова лице. Никой не казва, че е нечувано дарование, но за един артист-изпълнител по онова време, а още повече към днешна дата, не е важно само да имаш глас, или пък само визия, нещата са комплексни. Бас ловя, че Камелия и на 60г. би изглеждала уникално секси, защото генът й е такъв, както и начина на живот, за разлика от повечето наркоманки и публично-частните самозванки в сферата на платените сексуални услуги.

Е това е коментара който запушва от всякъде анонимката трибуквена , която в стремежа си да плюе Камелия използва няколко имена из нета , та видиш ли мнението му да изглежда по-достоверно . Колко жлъчен и долен трябва да си , че да процедираш така ?!? Това лично отношение е породено от нещо , сто процента и се е бутал на Камелия нещо , а тя го е отритнала .. та за това сега набеждава Фокса , че Кама я било срам от него .... Много жалко типче е това ....

Сподели в други сайтове

Не знам дали чухте, но Камелия каза, че ще записва народни песни с "Виво Монтана", които ще се излъчват по "Фолклор ТВ". С попфолка се справя, но с народната дано знае какво прави. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Не знам дали чухте, но Камелия каза, че ще записва народни песни с "Виво Монтана", които ще се излъчват по "Фолклор ТВ". С попфолка се справя, но с народната дано знае какво прави. :1000 (29):

"Виво" - Монтана записват хора и евентуално народни песни, но ще опитат да създадат и собствени ъндърграунд песни. С първите бенда ще се върти по фолклорните канали, а във вторите ще участва и тя. Демек, изводът е, че ще започнат да реализират един скрит потенциал на бенда, който да замести 20-минутната програма, която "Виво" - Монтана изпълняват по средата на нейните участия, с песни на Горан Брегович. Аз поне така го разбрах....

Сподели в други сайтове

Здравей Светлозаре! Приятно ми е (от приличие), да се запознаем. Аз съм Цветан, от Видин. Така ли да те наричам оттук натам или това ти е само партизанското име? - пост №20. ЦЪК Разбирам, че ненавистта ти към Камелия е диагноза за теб, но правя това отклонение от същността на темата, за да видиш, че там където ти опитваш да отидеш, моя милост отдавна се връща. Нима мислиш, че има място в нета, където ще се пише за чалга и аз няма да съм там?

АХУАХАХАХАХА :lol: :1000 (10): :1000 (29):

Да се смея или да плача???? Ти кажи...Нито съм Светозар, нито Марко,нит Пешо нито знам къде са копирани тея постове, предполагам Сигнал.бг... :lol: Освен тук не пиша на друго място...Хаха нали каза, че не съм бил фактор и не ме цитирали хората, е явно са започнали, щом ми копират мненията, определено правят впечатление... :whistling: :1000 (33):

ЖИВОТА ТИ Е ПОП-ФОЛК! :baaasmiley:

Радвам, че все пак мненията ми се четат и не ги пиша напразно...щом вече си имам последователи! :whistling:

Сподели в други сайтове

Да се смея или да плача???? Ти кажи...Нито съм Светозар, нито Марко,нит Пешо нито знам къде са копирани тея постове, предполагам Сигнал.бг... :lol: Освен тук не пиша на друго място...Хаха нали каза, че не съм бил фактор и не ме цитирали хората, е явно са започнали, щом ми копират мненията, определено правят впечатление... :whistling: :1000 (33):

Радвам, че все пак мненията ми се четат и не ги пиша напразно...щом вече си имам последователи! :whistling:

Нищо не ти се чете, просто си се побъркал, че в тази тема те размазаха поне 10 души, като не броя себе си в сметката. Вчера дадох линк тук към Сигнал и ти от него се пусна там, по примера на безброй натегачи от Рамания, които са се пробвали по същия начин. И не, не си никакъв фактор, освен за подигравки.... :1000 (19): Няма обяснение поведението ти. Всички тук до един, са влезли заради симпатии, към някой в чалгата. Само ти се появи с омраза, около края на договора на Кама с Пайнер и сереш вече 6 месеца безспирно и неуморно навсякъде, където се спомене името на Кама. Тая те е изкормила пич. Я да питам нещо, че сега се сетих: - Ти да не си Крумчо? :whistling:

Сподели в други сайтове

Ххахахах да да , най-вече ще да е така . И като се събуди ко стана ??

Сподели в други сайтове

Народни песни са само като наименование. Нищо общо с изворната музика.

Сподели в други сайтове

Е само народни песни оставаше да запее... :wacko: :roll1:

Да ги разкарва тия Виво Монтана, че няма по-голяма селяния от това....да не си мисли, че още е в Чипровци.. :mf_surrender:

Пич, не знам дали си наясно, но Камелия има вече записана народна песен - "Три години" :)

Хайде чуй я! Пък после коментирВай... Че така насляпо ставаш за посмешище не само във форума на Рамания, ами в цялото интернет пространство...

Сподели в други сайтове

Пич, не знам дали си наясно, но Камелия има вече записана народна песен - "Три години" :)

Хайде чуй я! Пък после коментирВай... Че така насляпо ставаш за посмешище не само във форума на Рамания, ами в цялото интернет пространство...

ХАха за съжаление съм я слушал, това е все едно Кати да изпее "Излел е Дельо хайдутин" :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

8092484V.jpg

А така , браво ! Прословутия клип заради когото Пайнера си премахна продукция на топ името си в момента - Галин . Ей така с лека ръка премахна клип с близо 5 млн.

Иначе Неповторим е с около 400 000 за месец в тубата и над 100 000 в бокса . Като за неразработени канали са си много добре цифрите , кой вика че била провал ? Като гледам и класациите не пада от челната 3-ка , кой каза че била провал не разбрах ??

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...