Nikolay Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Радва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Много яко парче и хубав клип - като за песен от Оцко е добре,че няма цигански вокал, че особено след арабския скандал, все ги земеня с мангалски алтернативи, а определено не ме кефи всяко попфолк парче да е белязано с езика на братята роми. От към клип - отново интересна визия, нещо различно от масовия садо-мазо секс, който лъха в последните клипове на Планета (Яница, Татяна, Димана...) Текста не е кой-знае какво, но Ваня следва комерсиалната линия на песните, които се харесват явно от днешната попфолк публика - всяка залага на някакви курвенски нотки, нападки, сравнения... Нямам против. Аранжимента има мазен отсвир към края, но отновот - по-добро този изчистен аранжимент, отколкото някакви вокали с неизвестен произход или пък на цигански. Давам Мн.добър 5. С толкова оценям и Нокаут. Неблагодарен за мен остава най-доброто в Пайнер. Но наред с предните песни от АРА си имам доста хитчета на Ваня на телефона. Евала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Текстовете станаха много груби и просташки. Това ли демонстрира тази морална и семейна дама? А оная ксерокс машина Мариета няма ли да спре да пише еднотипни глупости. От години няма нормален и свестен текст. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 това ми звучи като продължение на Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Ваня за сега е поредната - песен на Оцко, опит за оригинален клип, с нищо не се отличава. Не ми харесва нищо от това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 На тоя клип да му бяха сложили един филтър бе, елементарно... много лъскаво стои, за обстановката, която искат да покажат. Песента е приятна, а Ваня още повече.. много ми е симпатична. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Клипа е добър, харесва ми, но песента е потрес... по-точно текста. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Звучи ми като "Да си плащал" на Емануела... а текста за кифлите и по-добрата любовница го чуваме за 1234567 път :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Яка е. Нито песента, нито клипа са уникални, но са по-добри от предишните й и се надявам да се оценят Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Не е лоша песничката, видеото до някъде е добро, но щеше да е още по-добро, ако сюжетът беше изпипан. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 потрес....да се отказва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Много е яка. Може да стане хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Оцет. Няма да си го причиня втори път. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 това ми звучи като продължение на Само дето първата е по-яка от новата! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Язък за приятната музика. Майната му на мега тъпия, малоумен и безидеен клип - поне текстът да не беше изваден от фб. Коша! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Язък за приятната музика. Майната му на мега тъпия, малоумен и безидеен клип - поне текстът да не беше изваден от фб. Коша! Не, че нещо, но ти вообще нещо харесваш ли? За всички проекти които излизат мнението ти е все отрицателно. (Не го приемай като заяждане, защото не е) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Не, че нещо, но ти вообще нещо харесваш ли? За всички проекти които излизат мнението ти е все отрицателно. (Не го приемай като заяждане, защото не е) И аз да кажа, проекта е пълен боклук .. кое е хубавото в него, едно нещо посочи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Радва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Тази кифленска тематика наистина започва да омръзва. Типичен Оцков комерс, но да, поне няма ромски вокали този път. Клипът на места е доста противен, а и Емо Къртицата не мразеше ли поп-фолка? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 конкретно И аз да кажа, проекта е пълен боклук .. кое е хубавото в него, едно нещо посочи Като цяло си е комерсиална песен, правена за хит. Но не говоря конкретно за тази песен, а като цяло, нейното мнение е лошо за всичко излизащо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Не, че нещо, но ти вообще нещо харесваш ли? За всички проекти които излизат мнението ти е все отрицателно. (Не го приемай като заяждане, защото не е) Не знам как реши, че не харесвам нищо, но да речем, че ми допадат последните песни на Джена, Янева, Константин, Димана, Алисия и Тони Стораро... същност почти всичко излязло на скоро. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 конкретно Като цяло си е комерсиална песен, правена за хит. Но не говоря конкретно за тази песен, а като цяло, нейното мнение е лошо за всичко излизащо. То реално от Оцковото бълване последния месец стават само на Димана и хита на Яница, останало е за коша вече .. писна Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Сериозно питам: как стигна до извода, че мнението ми за всичко е негативно като аз почти не пиша в тема различна от Чат мания? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Сериозно питам: как стигна до извода, че мнението ми за всичко е негативно като аз почти не пиша в тема различна от Чат мания? Стигнах до този извод, като прочетох коментаpите ти за последните излезли песни.(Тези които си коментирала, дори и да не са много, все някой си) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Стигнах до този извод, като прочетох коментаpите ти за последните излезли песни.(Тези които си коментирала, дори и да не са много, все някой си) В такъв случай е добре, че не съм коментирала и другите... :1000 (29): Да не спамим повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.