Jump to content

Kоя пропада с по-бързи темпове и пуска провал след провал?

...  

63 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Аз не знам какво е това припадане по "Ако утре ме губиш". Хубава е песента, но просто Преслитата я бутат за нещо извънземно само и само, защото е единственото некомерсиално на Преслава...от "Феномен" през 2009.

Сподели в други сайтове

• Отговори 32
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Най-активни дни

Топ коментиращи в тази тема

Аз не знам какво е това припадане по "Ако утре ме губиш". Хубава е песента, но просто Преслитата я бутат за нещо извънземно само и само, защото е единственото некомерсиално на Преслава...от "Феномен" през 2009.

"Ако утре ме губиш" наредена до последните бливочи, които пусна си е чиста "Лъжа е".Неслучайно толкова се припада по песента.Като чуеш "Нокаут", "Повече не питай", "Нашето любов е" и всичко свършва.

Сподели в други сайтове

30:28 .. Певицата на 2014 води с 2 гласа срещу най-западналата певица уж . Смях !

Знаеш ли що е така? Щото "преслитата" помислиха, че това са ония теми с Деса, където всички рипнаха срещу Кама. Ама в тема без Кама к`во правим? :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Знаеш ли що е така? Щото "преслитата" помислиха, че това са ония теми с Деса, където всички рипнаха срещу Кама. Ама в тема без Кама к`во правим? :1000 (29):

КАмелотите имат по 10 рега всеки, че обърнаха от 30 на 8, в 30 на 28... не се обиждайте ама сте деца... :mf_surrender:

Вие се знаете 3 фена по 10 гласа...

Сподели в други сайтове

Гласувах за Преслава. По принцип харесвам повече нея от двете като глас и творчество, но падението й напоследък не може да се отрече. Пропада и като репертоар, и най-вече в чисто човешки план.

Сподели в други сайтове

Гласувах за Преслава. По принцип харесвам повече нея от двете като глас и творчество, но падението й напоследък не може да се отрече. Пропада и като репертоар, и най-вече в чисто човешки план.

То пък щото в Камелия има някакъв репертоар и човечност в последните години. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...