Jump to content

Концерт "25 години Пайнер"

Препоръчани коментари

• Отговори 366
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Ще се разплача, като слушам Кали. :cry2: Тя щяла да ходи на Чайковски и на рок концерти? :dizzy:

факт е че тя беше на концерта на Металика и казано на чалгаджийски, се "раздаваше" като истински фен!

Що се отнася до кмета, дори вчера в "Преди обед", доста добре си го захапаха, а темата беше съвсем различна и то атаката беше от оперна певица, така, че извода е ясен

Сподели в други сайтове

2014 Камелия беше в Пайнер а концерта в Пловдив бе забранен.

През 2014-та Камелия реално не беше в Пайнер, а всички кукли се подхилваха многозначително как е изгонена от турнето. Какво стана година по-късно? :cheers:

Сподели в други сайтове

Абсолютен парадокс - Кали, певицата с 6 годишни взаимоотношения с фирмата отива да я защитава по медиите. :mf_surrender:

Иначе горе-долу добре го направи, макар че този Звезди изпъкваше над нея и от спора не се излезе в полза на Пайнер по никакъв начин. Според въпросния "на запад не е така" във връзка с "разголването" - не може да канят хора, живеещи в миналото. И това, че тоя тюфлек не се интересува и от американската чалга на Бионситата и Рияните си е негов проблем, но да излиза с крайни изказвания от сорта "На Запад не е така!" е доста некомпетентно.

В крайна сметка да си празнуват в Димитровград и толкова. Или Пайнера да ги вложи тези в пари в една сносна продукция, някакъв фесивал, певци на една сцена, музикални китки, размяна на песни между изпълнителите - по 1-2 думи от тях за фирмата, нещо интересно да направи, не пак 3 видео стени и 5 стъпала.

Сподели в други сайтове

Аз още недоумявам Анелия какво ще прави на този концерт, гледам че и в новия афиш я има .. тя изобщо една фолклорна песен има ли?

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Аз още недоумявам Анелия какво ще прави на този концерт, гледам че и в новия афиш я има .. тя изобщо една фолклорна песен има ли?

Ще изпълни "Предадох те" със съпровод на гъдулка.

Сподели в други сайтове

Ще изпълни "Предадох те" със съпровод на гъдулка.

Не е смешно, трагично е :1000 (29): Особено като си представя такива като нея и Галена как ще са с марковите дрехи и 20 см. токове на подобен концерт :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Не е смешно, трагично е :1000 (29): Особено като си представя такива като нея и Галена как ще са с марковите дрехи и 20 см. токове на подобен концерт :1000 (29):

Ех, феновете на Преслава много мразите маркови рокли

понеже единствените маркови,които Преса има са от марката на Галена 1000%20(29).gif1000%20(29).gif1000%20(29).gif1000%20(29).gif

Сподели в други сайтове

Ех, феновете на Преслава много мразите маркови рокли

понеже единствените маркови,които Преса има са от марката на Галена 1000%20(29).gif1000%20(29).gif1000%20(29).gif1000%20(29).gif

Бягаш от основната идея :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Бягаш от основната идея :1000 (29):

възползвах се от момента да захапя Пресито и рокленцата и от Beyond 1000%20(29).gif

И все пак, дори на фолклорен концерт си личи, коя има кинти. И носия да сложи Цурето примерно, ще я инкрустира с диаманти или ще покрие сцената с 4500 рози 1000%20(29).gif

То комплексарщината няма почивен ден, дори на фолклорен концерт

Сподели в други сайтове

възползвах се от момента да захапя Пресито и рокленцата и от Beyond 1000%20(29).gif

И все пак, дори на фолклорен концерт си личи, коя има кинти. И носия да сложи Цурето примерно, ще я инкрустира с диаманти или ще покрие сцената с 4500 рози 1000%20(29).gif

То комплексарщината няма почивен ден, дори на фолклорен концерт

Ок, значи да се облечеш в маркови дрехи и да направиш шоу е комплексарщина

Сподели в други сайтове

Фокси, винаги съм защитавал Кама, но това са пълни глупости.

Ако си бил тук в предните 10 години, ще видиш, че не са глупости. Тепърва Пайнер ще бъде набутван в ъгъла, а че ще има съвпадения, няма проблем.

Сподели в други сайтове

Да, на фолклорен концерт не са нужни.

Защо да не са? Защо да не направи нещо различно?

Надявам се Цвети да пее на живо.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...