Denis Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Според мен пък е по-добре, че решиха да излязат от София. п.с. Андреа може да пропусне концерта, защото ще ходи на турне в Америка, та нейните да не се навиват много Тя поне ще го пропусне заради ангажимент, а по-смешното е че Преслава ще е там без пукнат хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Тя поне ще го пропусне заради ангажимент, а по-смешното е че Преслава ще е там без пукнат хит. Моето слабо място, Ако утре ме губиш, Нашето любов е, Целуваш като бог ( популярничка песен ). Първите 3 са хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Тя поне ще го пропусне заради ангажимент, а по-смешното е че Преслава ще е там без пукнат хит. Ще пусне до тогава, не я мисли Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 То Андреа винаги пропуска важните концерти, 2 години planeta HD пак го беше пропуснала... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kи®o Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Много ми се иска да присъствам, но как да стане в този Пловдив значи... тц тц тц, много съм разочарован, че няма да се състои в София! ПАЙНЕРСКИ КЛИПОВЕ HDSQ VBOX 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 От стадиони минаха на площади , а сега в античния театър . Толкова ли ще им бъде капацитета на бройката публика ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Античният театър събира 4000 души, в НДК да не са повече... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Концертът ще бъде на 3ти юни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Концертът ще бъде на 3ти юни. Според Фейсбука на Райна, на 3-ти ще е фолклорен концерт, а на 4-ти - поп-фолк. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Според Фейсбука на Райна, на 3-ти ще е фолклорен концерт, а на 4-ти - поп-фолк. А, може и така да са го променили сега. Нали и някакви анкети пускаха за златните хитове от последните години и нарочно ги разделиха на фолклорни и поп-фолк. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Ако беше в София и аз щях да присъствам. Предполагам, че ще се излъчва на живо. Харесва ми това, че ще има и фолклорен концерт, време беше и за такъв. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Ако беше в София и аз щях да присъствам. Предполагам, че ще се излъчва на живо. Харесва ми това, че ще има и фолклорен концерт, време беше и за такъв. Дано Галена изпее "Гергана, пиле шарено" <3<3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Античния театър? Очакваме 30 години Пайнер да го празнуват с концерт в някой Планета Пайнер клуб...Егати пропадането. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Може би не знаете, но Античният театър е класа. В него Канарите през 2000 направиха юбилеен концерт, нещо страхотно беше. А в Летния беше последното издание на Тракия фолк, той е дори с по-малък капацитет, мисля. Но това са места с дух, с традиции. Вие просто нямате акъл. Аман от тия стадиони, площади и това НДК. Панчо е бил миналата седмица в склада на Пайнер в Пловдив точно заради тия концерти, но днес станаха ясни датите. Ако разбера повече подробности, ще споделя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Може би не знаете, но Античният театър е класа. В него Канарите през 2000 направиха юбилеен концерт, нещо страхотно беше. А в Летния беше последното издание на Тракия фолк, той е дори с по-малък капацитет, мисля. Но това са места с дух, с традиции. Вие просто нямате акъл. Аман от тия стадиони, площади и това НДК. Панчо е бил миналата седмица в склада на Пайнер в Пловдив точно заради тия концерти, но днес станаха ясни датите. Ако разбера повече подробности, ще споделя. Бе не ми обяснявай ти на мене какво е класа и какво било страхотно. Концерти на популярна музика се правят на площади, в зали или на стадиони. ТОВА Е! Няма друго положение. В Антични театри, ако чалгата беше джаз...макар че като гледам колко кът става нейното присъствие нищо чудно скоро да бъде наистина само за "ценители". Просто Пайнер са провал, който вече НЕ МОЖЕ да напълни стадиони и зали, както го правеше преди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Фамозно ... Роксана и Джена ще вият насред Античния театър, облечени в лъскави бодита. O tempora, o mores! Иначе за сметка на абсурдния избор на място капацитета са го уцелили ... на записа ще изглежда фрашкано, всички 1 500 зрители ще са напълнили тоя полукръг с 10 реда седалки. Нещата отиват към Пирин фолк ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Античния театър? Очакваме 30 години Пайнер да го празнуват с концерт в някой Планета Пайнер клуб...Егати пропадането. Назад към корените и....... "Тракия фолк'2003". Само остава най-отвратителната песен в чалгата "Ангелска жена", да бъде заменена от днешният хит...."тррррр таки так, егати маняка, трррр таки так, яка мацка ме чака" и ще е култов времеви скок в миналото. А пък, ако вместо "Гъци, гъци" чуем днешният му римейк "Селфи", идилията ще е пълна. Орфей сигурно се обръща в гроба, а римляните вече съжаляват, че са направили най-красивата сцена в България, за да дефилира по нея днес Роксана Барекова. Фамозно ... Роксана и Джена ще вият насред Античния театър, облечени в лъскави бодита. O tempora, o mores! Иначе за сметка на абсурдния избор на място капацитета са го уцелили ... на записа ще изглежда фрашкано, всички 1 500 зрители ще са напълнили тоя полукръг с 10 реда седалки. Нещата отиват към Пирин фолк ... "Тракия фолк" Хенри. Там правеха този ведомствен фестивал преди 12 години, вдъхновил ги за турнета. Цикълът се затваря. Пайнер се върнаха на изходна позиция..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Да, Античният театър и като цяло любимият ми град Пловдив ще създадат перфектната атмосфера и обстановка за циганиите на Пайнер. Убеден съм, че в точно там, където са забранени фолк концертите, ще има много повече от 3000-4000 желаещи да присъстват, а те се забиват в ограничението - явно залагат на сигурното. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Какво стана с идеята за площада до фонтана? Там щеше да е по яко! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Концертът може да е и на най-малкото място, но ако се направи като хората, пак ще има ефект. Сигурност или разнообразие - каквото и да са търсили, по-добре, че изобщо ще има някакви концерти, а и са решили да включат и фолклор. Пълно щастие няма, угодия на българина - никога. Не е притеснително къде ще правят концерта, а кой ще пее. Изложението и видимостта на такива места е добра, приятно е, но всичко ще бъде развалено от хора като Роксана, Джамайката, Теда Ломска и сие и е редно този път да има някаква селективност и тези хора да НЕ присъстват. Ще се леят кючеци и кич, а относно сценографията май пак ще бъде спазена стерилната комунистическа концепция. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Ама те циганите са приоритет. Нали за тях правят концертите. Самият факт, че всяка втора песен има цигански вокали е ясно, че тая музика леко измества таргета си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Доколкото знам ще се пеят стари песни и ще се определят от онази класация която скоро бяха пуснали за песни от последните 10 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Доколкото знам ще се пеят стари песни и ще се определят от онази класация която скоро бяха пуснали за песни от последните 10 години. Според мен ще е като "20 г. Пайнер" - ще има и нови песни от актуалните и новите изпълнители. Но ще има и класики, де, със сигурност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Страхотна новина, надявам се концертът да е добър поне колкото "20 години Пайнер", а защо не и с още повече стари хитове. Харесва ми изборът на място, както и идеята да има и втори, фолклорен концерт. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Концертът може да е и на най-малкото място, но ако се направи като хората, пак ще има ефект. Сигурност или разнообразие - каквото и да са търсили, по-добре, че изобщо ще има някакви концерти, а и са решили да включат и фолклор. Пълно щастие няма, угодия на българина - никога. Не е притеснително къде ще правят концерта, а кой ще пее. Изложението и видимостта на такива места е добра, приятно е, но всичко ще бъде развалено от хора като Роксана, Джамайката, Теда Ломска и сие и е редно този път да има някаква селективност и тези хора да НЕ присъстват. Ще се леят кючеци и кич, а относно сценографията май пак ще бъде спазена стерилната комунистическа концепция. Ми то кой ще пее, ако разкарат мангалите? Само те имат хитове + Галена. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари