anelia Публикувано на Май 9 Report Share Публикувано на Май 9 Здравейте, опитвам се да инсталирам тази програма, но нещо не успявам, сигурно не правя нещо както трябва, описано е как се прави но не го разбирам баш баш, някой да ми помогне ? Ако някой желае може да ми инсталира, като ми влезне в компа ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
montil Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Някаква грешка ли дава или неможе да се активира Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anelia Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 Някаква грешка ли дава или неможе да се активира да се аткивира Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 За какво ти е Премиер? Супер тежка програма, ако няма да я използваш за професионален монтаж, по добре не я слагай и избери друга подобна на нея. Иначе си спри нета като я инсталираш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anelia Публикувано Май 10 Author Report Share Публикувано Май 10 Щом е така, препоръчайте ми друга, имам Vegas Pro 13, но ми разваля цветовете на клиповете, прави ги по светли... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Щом е така, препоръчайте ми друга, имам Vegas Pro 13, но ми разваля цветовете на клиповете, прави ги по светли... Cyberlink Power Director, Adobe After Effects, при мен няма такъв проблем с Вегаса.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Грешка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anelia Публикувано Май 12 Author Report Share Публикувано Май 12 Проблема е разрешен, благодарности на Smith :* Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари