stereoto_ Публикувано на Май 11 Report Share Публикувано на Май 11 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Слаба песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anelia Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Честно казано очаквах нещо повече, тази песен няма избухване като предната, поизложи се.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Определено по става за слушане от Бум. Включването на Яница е излишно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Песента (музиката) си ми харесва, но клипът и текста са доста слаби. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Много якаа песеееенннн .... от предната е в пъти по-добра, и от тази на конкурента също! Клипът също е добре направен, бравоо, личи си, че е работил с добър режисьор. Той също е по-добър от този на конкурента! А кралицата Яница и Галин са много секси и си отиват много! Успех на проекта.....! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Прекалено е поп в стил последните песни на Цура .. жалко, очаквах нещо по-чалгарско. Нищо против да се разнообразява, но точно за лятото не знам до колко е подходящо. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Не е лоша, очаквах повече. Ще стане огромен хит обаче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Прекалено е поп в стил последните песни на Цура .. жалко, очаквах нещо по-чалгарско. Нищо против да се разнообразява, но точно за лятото не знам до колко е подходящо. Оле, боже, кво общо с песните на Цура...доста си чалгарее песента на Галин точно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rexregul Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 скучно ми изглежда.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Отново странна песен от Галин. На едно ниво е със "Сменям ти адреса" според мен. Не е лоша, но това не е моят тип песен, и аз искам нещо по-чалгарско, запеваемо и танцувално. Ако искам да слушам поп или рап (или елементи на такова) ще си пусна Voice. Това с изброяването и изобщо включването на Яница е много тъпо. Като цяло след много силната 2014-та засега през тази година Галин дърпа назад според мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 След Фики не върви - мудна, заспала песен без никаква кулминация... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Много НАД "Сменям ти адреса"! Включването на Яница много ме радва и това с изброяването от 1 до 12. Сигурен хит по баловете, а дано и за лятото! По-яка е от песента на конкурента, щом ще сравняваме. И двете ще са хитове, но коя повече ..... времето ще покаже, надявам се на Галин. Мелодията не ми прилича на никоя, различна е, повече поп както някой каза и това ми допада, но пък текста си е типичен и запомнящ се за жанра. За Галин доста се старае тоя композитор, няма вокали - свежо и яко предложение, ще се слуша много. Видеото и то ми допада, Яница е много яка. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Извинявам се за коментара, но сцените с брадвата сме ги гледали при Яница и "Вземай задължително". Доживяхме да видим как свършват върху Галин в клип. :1000 (29): Май Теди Александрова ще трябва да пусне песен, че Галин да види мегахит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Както винаги различен и в същото време не бяга от стила си! Това ми се слуша на мен, а не Баро - баро - Бум.....бла, бла бла и още един куп цигански вокалчета! :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Е това е тотален хит , от където и да го гледаме . Много добра музика , текста става ... като цяло пак в неговата стилистика , но е една идея по-поп песента . На мен лично много ми хареса , клипа също е много добър .... просто от всякъде премачка Фикрет . Можем ли да съпоставим смешната тв-версийка на Фикрет до този клип ? За песните да не говорим , че оная цигания не се търпи .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Не ме кефи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 11 Author Report Share Публикувано Май 11 Браво ! Този път и на мен да ми хареса !! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Клипът може би е на световно ниво. Bashmotion е с една идея пред другите просто. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Уникален отсвир, УНИКАЛНА Яница! Щеше да бъде уникално и ако най-накрая беше ИЗПЯЛ текст, чиито съдържание да не свежда само до някакви рими. Клипът е хубав. Успех! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Заснемането и филтрите са страшни!!! Песента ми идва малко бавна, но ще стане хит! Забелязвам, че когато някоя песен не ми хареса от първите слушания - става хит. Нямам нюх явно, хахах! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Оцко затвърждава "поп / хип-хоп" звученето. Нещо чудно да го видим с песен за някоя "поп" изпълнителка? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Еее, страхотна песен - и като звучене, и като изпяване, и като стил. Текстът бива, но е най-слабият елемент в проекта. Ще е хит със сигурност. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Доживяхме да пеят с Яница за да имат хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 И после ще ми говорят, че чалгата не е пропаднала. Клип - същият като на Криско Песен - същата като на Криско Изпяване - същото като на Криско Режисьор - същият като на Криско Всичко в този клип мирише на Криско и само Яница на чалга. Много добра песен, посредствен клип, което няма никакво значение за успеха на песента. Галин преби Фики през 2015! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.