ОпАсЕн За ЖеНи Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Клипът ми напомня страшно много на "Убийствен пъзел" като замисъл. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kиро Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Ужасна песен Цитирай Report Кво ми скачаш като Глория на репортер от Сигнално жълто: НАЙ-ДОБРИЯ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Само включването на Яница ме кефи. ''Рапа'' му вече ми идва в повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Нещо много ми тъпее тази песен. Клипът е слаб дори за БАШ. От участието на Яница не видях смисъл. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NICK. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Ебаси и яката песен и клип.. Поздравления за Галин и екипа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Жалинееее и ти ли ? Като цяло Жалин пусна песен на нивото на последната. Поне е с разнообразно звучене. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Много, много странна. Чак ми е интересно как толкова хора я хвалят още на първо слушане. Някак си на места няма музика, а ритъмът се променя ... не знам как да се изразя даже Но се радвам, че е различна от всичко друго. Текстът според мен предразполага за хит. Клипът също ми е странен, нищо не разбирам. Но аз всъщност и текста още не мога да го осмисля целия :1000 (29): Абе май по-добре да изчакам с мнението. А тези, които гласят Яница за Певица на 2015 :roll1: :1000 (10): Та тя не е спряла да имитира Галена, а в момента, в който пусне песен не от Оцко, ще се върне в Д група. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 А някой успя ли да разбере идеята на клипа всъщност? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 А някой успя ли да разбере идеята на клипа всъщност? :1000 (29): Аз лично не. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Аз лично не. И аз, та ми е интересно някой успя ли.. :1000 (29): п.п.Нови религии, дяволи, демони .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Добра идеа за клип, но лоша реализация. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Правим се на Криско ли пак? Не е зле песента,напротив харесва ми..но писна ми от това неговото "рапиране". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Не ми хареса нищо. Много изкуствено всичко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Напива момичетата, затваря ги в клетки и ги разфасова? Аз това разбрах, хахах Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Поредната крадена песен от Оцко, това ще свърши много зле за него някой ден. Иначе ми харесва, по-добра от на Фики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Нещо много ми тъпее тази песен. Клипът е слаб дори за БАШ. От участието на Яница не видях смисъл. Не ми хареса нищо. Много изкуствено всичко. Мнението ми се препокрива с тези две. Но допълвам. Само на мен ли в куплетите веднага ми изникна мелодията на това от 0:21 нататък??? :mf_surrender: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Песента ми харесва, запеваема е, особено припевът. Има нещо сръбско. Нямаше да е зле да е по-забързана, така е малко монотонно. Мисля, че има шанс за хит, доста повече особено в сравнение с предната му песен. Но началото е много ала Криско, айде няма нужда. Клипът не ми харесва. Тия фийчъринги са излишни. Харема спонсорира ли ги, та се скъсаха да го рекламират? Като цяло Галин има вече нужда от песен тип "Момче без сърце". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Графики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FAUST Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Най-слабата песен от началото на годината. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Най-слабата песен от началото на годината. Хахаххахахахахаххааххахаха, е не - това си е за Бисерите направо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Може ли някой да даде текста и да каже кой е авторът, не знам къде да търся. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Може ли някой да даде текста и да каже кой е авторът, не знам къде да търся. Заповядай: И после супер много мил става. Днес започвам да го правя - днес живея, днес се смея, всичко е сега. От живота ще си дръпна, няма скоро да си тръгна. Аз не мога друго - само, само чудеса! Влизам в клуба, супер съм си фреш! Хита ми е свеж. Кво направи бе, младеж?! Аз съм динамит, супер съм навит. Ти ме гледаш и ме палиш, сякаш си кибрит. Припев: И после роклята ти пада, нищо не остана. Тайната ще пазя, тайната ще пазя. После идвам да те хвана, на магия стана. Идвам и те почвам, всичко ще ти правя! И после супер много мил ставам, но докрай ще го направя. И да се напия искам след това. Знам живота е до време, всичко може да ти вземе, но да се завърна ще мога след това. Вляза ли в клуба, всичко ми е шест, имам ли прогрес, няма смисъл да съм в стрес. Влизам ти навит, пуснах ли ти хит? Ще ме гледаш и изгаряш сякаш си кибрит. Припев: И после роклята ти пада, нищо не остана. Тайната ще пазя, тайната ще пазя. После идвам да те хвана, на магия стана. Идвам и те почвам, всичко ще ти правя! Яница: Едно питие - много е добре. Две питиета - за лошите момчета. Три, може би? Кой ще ги брой. Четири дори - Галин да продължи. Пет, шест, седем, осем, девет, десет, единадесет, дванадесет! Припев: И после роклята ти пада, нищо не остана. Тайната ще пазя, тайната ще пазя. После идвам да те хвана, на магия стана. Идвам и те почвам, всичко ще ти правя! И после роклята ти пада, нищо не остана. Тайната ще пазя, тайната ще пазя. После идвам да те хвана, на магия стана. Идвам и те почвам, всичко ще ти правя! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 А някой успя ли да разбере идеята на клипа всъщност? :1000 (29): Общо взето Яница го играе Маман (дърто курве, която има публичен дом), а Галин е нейното бой-той, който използва за да привлича и да й води младите момичета. Иначе в различните части, Галин влиза в различни образи: 1-ва част: Mammon - древносирийски бог на богатството и земните блага/Название в Новия завет на материалното богатство и алчността 2-ра част: Beelzebub е другото име на Дявола 3-та част: Asmodeus е демона на похотта Песента е чук! Ще гърми на всякъде! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Ще си я слушам песента, Пачо, и аз се сетих за това с желираните мечета, клипът има идея, но поне аз трябваше да се понапрегна малко, докато схвана нещо, Яница е сложена за цвят, интересно ще е кой ще надделее този път, но имам съмнения, че пак на Фики ще е по-популярна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Ама какво да говорим и да оценяваме изобщо - песен, скалъпена от други две - къде е авторът, къде е идеята? Днешните певци са абсолютно излишни и за жанра, и за музиката като цяло. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.