Роско Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Харесва ми, даже повече ме кефи от на Фики ч.кията ... С кеф ще си я пускам има много як ритъм. :happyppl: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rexregul Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Предната му песен беше яка, тази не ми харесва. Слива се с другите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Жалко, Карлос правеше хубави песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kиро Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Последните му две песни бяха по яки Цитирай Report Кво ми скачаш като Глория на репортер от Сигнално жълто: НАЙ-ДОБРИЯ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Карлос откъде има пари? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Карлос откъде има пари? От гаджето си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Графики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 "Момче без сърце" 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Банално до болка... Не знам и на самите изпълнители не им ли писнаха тези еднакви песни, не се спряха с този Оцко. За много малко изпълнители той прави нещо по-различно, което пък в повечето случаи разбираме, че е чопнато отнякъде.... На Карлос единствената песен, която ми харесва е "Дяволски вярно". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Не ми харесва, Оцко не върви... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Не е моята песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Почна да ме зарибявааа.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Супер як е, песента е хубава, пее уникално... само не мога да разбера защо трябва да се прави на хетеро. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Уоу, припевът е някакъв уникален, така ме е зарибил. Като гласът му е съчетан и не е сам е силен, иначе някак си ми е слаб, странен. Но в комбинацията с женския вокал се е получило супер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Ужасно еднаква песен. Не бих си я пуснал втори път доброволно. Тоя Оцко както ги направи "звезди" някои, така и ще ги погуби. След силната 2014-та тази година почти няма песен, която да си пускам да слушам. Май само "Спри да ми досаждаш" и "Болка в минути". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Само Иванина ме кефи. Скандална личност! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Страхотна песен!При Карлос няма слабо от "Дяволски вярно". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.