wedgewood Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Много готина песен отново, евала на Кали,че нацелва хитове без да ходи до Оцко Боцко за мангеса какафония. Текста е интересен, тематиката е нацелена много готино - отново за разлика от бълкочите за кифли,кур*и и прочие, най-после по-смислен и стойностен текст и то на бързо парче. Видеото си е на нейното ниво - направено старателно, с готини визии, изглежда страхотно самата Кали. В коридора кадрите са й яки. Време е за клип на открито, дано следващия да не е пак в студио. Помня клиповете на Така ми говори и Устните бяха много добри на открит терен, отново от Скерлев. Дано Поздрав догоди по популярност Копие - и Копие тръгна по-слабо ,но бързо се наложи сред блатото боза. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Страхотен текст, много ми харесва фразата "Да те прегази ли с колата, за да я видиш по-добре?", изпяването е доста добро, аранжимента и музиката ми харесват, клипът е хубав, Кали изглежда страхотно..Поредният добър и стойностен проект от Кали, и третата най-смислена песен за тази година след "Копие" и "Нокаут"... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Muse Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Много зарибява песничката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 "Но има щори, има щори" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.