Fast Публикувано на Май 13 Report Share Публикувано на Май 13 Пускам темата в тук, защото ще пеят 3 фолк певици - Деси Слава, Джена и Цеца. Какви са вашите очаквания от тях? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Стара и Нова Десислава на една сцена с Цеца... Чакам с голям интерес да чуя песента на Дес за Лудогорец, интересно ми е на каква тематика ще бъде. Нека статията да присъства и тук: Деси Слава написа новия химн на ”Лудогорец” Деси Слава ще изпълни новия химн на ”Лудогорец” за първи път на 15 май. Той е по музика на звездата на музикална компания ”Пайнер”, аранжиментът е на Георги Андреев, текст – Мариета Ангелова. Именно на тази дата ще стартират честванията по повод 70-годишния юбилей на клуба, когато ще бъде открита и трибуната ”Моци”. Деси Слава ще изпълни на живо химна непосредствено преди началото на двубоя с ”Локомотив-София”. Паралелно с многобройните си концертни изяви, в момента Деси Слава подготвя предстоящите си музикални проекти. След успеха на ”Не го прави”, изпълнителката е работи върху изключително интересни песни, с които ще атакува върховете на класациите в предстоящите месеци. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 13 Author Report Share Публикувано Май 13 Може ли някой да коригира датата в описанието? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rexregul Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 какво е това ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Химн.Ти кючек ли искаш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 15 Author Report Share Публикувано Май 15 Излъчват ли го някъде по ТВ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rexregul Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Много хубава песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Страхотно се е справила! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Браво! Чудесна е! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Само на мен ли ми е слаб звукът на клипа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Само на мен ли ми е слаб звукът на клипа? И на мен ми е така. Има ли вече някакво видео и за Цеца и Джена? BTW, Деси Слава присъства във всевъзможни статии за Лудогорец... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Куплетите са брутални, ама припевът е като саундтрак на филмче на Дисни P.S. От чорбар като мен не очаквайте да пропусне възможността да се заяде с Лудогорец Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Куплетите са брутални, ама припевът е като саундтрак на филмче на Дисни P.S. От чорбар като мен не очаквайте да пропусне възможността да се заяде с Лудогорец На Лудогорец им дреме на купата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Стадиона е фантастичен. Очите ми останаха в съблекалните, седалките и залата за пресконференции. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 CECA - "Beograd" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Страхотно се е справила Деси! Поздравления! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 В сутришния блок на НОВА излъчиха репортаж от събитието. Споменаха Цеца и Джена, но за химна и Деси Слава - йок... Тъжничко... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Цеца излиза да пее с 10 човека бенд, а Джена с 4 курви от балет Фейм. Жалко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
boy_07 Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 ceca и джена им али ги на видео Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Цеца излиза да пее с 10 човека бенд, а Джена с 4 курви от балет Фейм. Жалко. Наистина е жалко. А това разположение на сцена и трибуни е ужасно - Цеца сигурно се е хванала за главата, можеше тея да нбаправят един стабилен концерт, да пуснат и на терена хора - това е трева, лесно се подменя. Ако имаха хубава реклама щяха да дойдат хора и от Варна, Добрич, Шумен, Русе, Търново, че и от Румъния даже. Ужасно ми изглежда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Seihi Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 А това видео, което е публикувала Джена не ми изглежда да е от самия концерт, защото акустиката си звучи все едно са в затворено помещение. Може да е имало и after с Цеца . Или ако има други видеа ще добием по ясна представа. Добре, че Цеца публикува в нейния профил малко снимки от пристигането си, за да разберем какво се е случвало. Разположението на сцената е потрес. Дори няма и да го коментирам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Аз бях там. Ей сега ще ви разкажа. Значи като цяло стадиончето е малко, единствената новост е тази трибуна, ние си бяхме на мръсните стари седалки. Но наистина се бяха постарали за събитието - сцената беше доста голямо и с много светлини - голям кеф беше да гледаш. Преди мача излезе Крисия, изпя "Моя страна" и "Детска планета". След това Десислава изпя новия химн, който като цяло не звучи като химн - една протяжна балада с един висок припев - не я виждам да стане нещо от нея. След мача излезе Джена. Естествено пълна бутафория - на плейбек, със смешните "танцьорки" от балета. На живо беше "Да те бях ранила" само и беше мъчение за ушите. Иначе изпя и "Спри да ми досаждаш", "Моли се да не почна", "Да ти се доказвам", "Да видя какво е" и "С мене да вървиш" (на която се реагира най-добре ). След нея пък трябваше да изтърпим "балета" да "танцува" на песни на Бионсе. Потрес. Тук е момента да кажа, че публиката грам не й беше до избухване, което е разбираемо. И всички бяха толкова отдалечени от сцената, че то нито се вижда, нито нищо. На Цеца се реагира добре, като излезе... и дотам. Тя очевидно не беше на кеф, беше намръщена и само стоеше. Пя 45 минути - започна с "Неваляла", после "Забраньени град", "Иди док си млад", "Лепотан", "Маскарада", "Волела сам волела", "Ваздух кои дишем", "Позив", "Име и презиме" (не в такава поредност, де) и завърши с "Волим те". Агитките грам не я ебаваха, скандираха си някакви глупости. Но поне пееше през цялото време - голям кеф е да я слушаш на живо. Разликата с оная фльорца преди нея е от земята до небето. След като приключи "Волим те", почна веднага заря. Никой не забеляза, че Цеца си е тръгнала. Държа да кажа, че зарята беше невероятна - беше сигурно едно 5 минути и такива красиви фойерверки не съм виждал никога. А аз по принцип не се впечатлявам от такива неща. До стадиона имаше една шатра, кйдето беше афтъра. Джена почна да пее там още преди Цеца да свърши да стадиона. После от клипчета видях, че и Цеца е пяла там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Винаги ми е било чудно, как може певици дето уж трябва да веселят им било криво.Ами като и е криво да си седи у тях,какво като е мутресата Цица! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари