Само_мене_нямаш Публикувано на Май 13 Report Share Публикувано на Май 13 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Песента е бомба, клипа също изглежда такъв.. хита на лятото се задава Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Ще убива! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Обаче явно в официалната версия на песента ще има китара, поне това дочувам Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anelia Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Коя силиконка още не се е отъркала в тоя? Айде, чакаме Андра да покаже колко по-зле изглежда от 40 и кусур годишната Камелия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Клипът ще е трепач, ама тая песен не ми харесва. Много безлична ми идва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Сигурно ще е яко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Това ли ми хвалите толкова време? Припевът е същият като "Болка в минути", но доста по-слаб. Срамота е да си мислите, че това е нещо уникално и брутално. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Всъщност песента си звучи доста добре, очаквам я. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kras79 Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Къв тоз Фики Мики, бахти мангала Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари