mitencetoy Публикувано на Май 14 Report Share Публикувано на Май 14 Песента е страшно зарибяваща и клипа ми харесва, ако не бяха тези рекламни кадри на Tindr, които развалят всичко. Не мога да си обясня как така безразборно са ги нахвърляли и прекъсват песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Версия без прекъсвания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Страхотна песен! Хилари ми е слабост! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Май 28 Author Report Share Публикувано Май 28 Най-сетне излезе и версията без Tinder! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Най-сетне излезе и версията без Tinder! Трябваше първо тя да излезе... или поне онова другото да го бяха водили реклама на Tinder, а не официален клип. Мисля, че потенциала на това яко парче и супер клип се попрецака... Хилари от край време ми харесва. Надявам се поне албума й да пожъне успех, защото синглите след завръщането нещо не успяват... А и тя винаги е била по-силна в продажбата на албуми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Най-красивата! Сега като се загледам намирам прилика между нея и Ванеса. Песента бива, но е далече от любимата ми "With Love". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.